Slovenija
29 ogledov

"Nismo tako na koncu, da bi razprodajali"

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 13:55 04.junij 2013.

    Res je da za krizo in brezposelnost ni VSE kriva slovenska politika, vendar so tudi druge evropske države izpostavljene dalnjovzhodni konkurenci, pa kljub temu niso vse države zapadle v take težave kot smo mi in druge južno evropske države. Torej ...prikaži več bi lahko rekli, da polovico krivde le lahko obdolžimo politike (v preteklih 20 letih) v sloveniji. Drugo polovico krivde (mogoče celo več) lahko naprtimo napačni politiki v EU-ju, predvsem zaradi prevelike liberalizacije evropskega trga za svetovno konkurenco, predvsem tisto iz daljnega vzhoda in njihovo izkoriščano delovno silo s strani lastnikov kapitala.

  • allstarr111 15:31 04.junij 2013.

    ajej lenča, ejga pa zakaj mislite da je EU rekla da nas bo spremljala in zakaj vztraja da razprodamo državno lastnino ?ssZato da politika ne bo več mogla nastavljat ljudi v ključna podjetja in tako obdržat MOČ čeprav ni v ...prikaži več večini, tako pa NLB vake dva meseca zastoka da rabi novih 200-300 mio evrov in življenje se avtomatsko podraži, zakaj bi mogli mi plačevat nekaj kar so pokradli ? Naj se lepo pobere tistim ki so krivi, se jih obsodi zneskom primerno, na vsakih 10 povprečnih plač eno leto zapora, potem pa bomo vidl če bo morda narod moral še kaj doplačat, tkole na mufte pa se ne bomo več mogli dolgo it, ker nas bo EU zbremzala, v bistvu nas bodo vsi, bonitetne ocene padajo in še bodo, te pa kr sanjajo, kako se je treba pogajat z javnim sektorjem, a ostali nismo vežni al kaj ?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.