Slovenija
37408 ogledov

Nočni hrup na gradbišču: Vztrajno klicanje policije se je obrestovalo

Komentarjev 28
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 08:27 29.oktober 2018.

    pa dobr je, kolk bo še teh trgovskih centrov, a je res tolk dnarja še za zapravt? a mamo res še premalo smeti? pa sej ni treba da postavljamo svetovni rekord, smo ga že

    • Avatar praufo
      praufo 10:29 29.oktober 2018.

      trgovec je kralj, potrošnik suženj, kmet pa siromak, to je zgodba o uspehu

    • Antonio 16:10 29.oktober 2018.

      Vpišite svoj komeV strnjenem naselju, blizu Bratškove, so kupili tujci hišo, plus poslopje, po okoljskem načrtu je možna mirna dejavnost.... do 5 zaposlenih.....so preselili proizvodnjo sem. prelaganje materjala ( beri presuvanje alu izdelkov iz Box palet) vsak dan ob 5h ...prikaži več pa do 22h....pa štanca nabija cel dan....Inšpektorat za okolje je po večih prijavah končno prepovedal dejavnost ki ni dovoljena, se je vleklo 2 leti....zdej kličem Policijo, ko imaj žurko vedno.....to je žurka…..do amena glasno

    • Antonio 16:14 29.oktober 2018.

      povabim policiste k meni, pa da 10 minut poslušajo....naj ocenijo...ko se 21:15 pojavijo tam, je tišina takojšnja....al ti čefurji ne znajo pozdravit....drugi sosed, Slovenec, reče, živjo, bomo imeli žurko….ni problema...tudi do jutra lahko....3x letno...

  • sosedov 10:46 29.oktober 2018.

    Gre v glavne za socialna stanovanja,njihove szanovalce pa itak vse moti,od kar nimajo koristi???

    • DebeliFranc 22:38 29.oktober 2018.

      To je to!

    • Jana Bejba 22:33 04.november 2018.

      Preveč komplicirajo s temi pposlovnimi prostori, ki bi lahko dali stanovanja notri, samo spremeniti bi bilo treba. In rečejo, da je to premalo. V resnici pa preveč, kar se tiče preveč odpadkov v okolje. Lahko bi združevali vse trgovine v ...prikaži več eno, tako kot reorganizacija CSD-ja po Sloveniji. Da bi manj smeti pridelali, sploh od tedenskih reklam, da trgovkam ne vedo več, kje se jim glava drži.

    • Jana Bejba 22:40 04.november 2018.

      In od združitve trgovin, kjer imaš lahko v enem vse s seznami, po kateri poti moraš iti za te stvari tako kot pri Mueller-ju v Čopovi, jim ni treba nič odpustiti nobenega delavca. Bi bilo manj stresa za vse in ...prikaži več še pravilno bi jim lahko delili delo med sabo, kot prava ekipa. Preveč je izgorelosti zadnje čase v Sloveniji, če delajo samo recimo 5 ljudi v eni trgovini, ki to nasploh ni v redu.

    • Jana Bejba 22:46 04.november 2018.

      Tako kot teh par največjih mest v Sloveniji. Bi lahko imeli dosti manj stroškov, tako kot živijo ljudje v blokih. Tako kot sta si ti 2 podjetja združevala in je zdaj iz Avrigo v Nomago avtobusni prevozi. Če bi si ...prikaži več vsi držali poštenih dogovorov, megar z papirnatimi pogodbami, da je to uradno, ne bi bilo problema, samo če vsak po svoje goljufa in hoče imeti ves denar zase, ni učinka in je samo še slabše. Z otročjimi obnašanji, tega ne marajo v podjetništvu. Kaj pa pravične trgovine?

    • Jana Bejba 22:50 04.november 2018.

      Pravične trgovine za slovenske kmete, ki so izredno slabo plačani, a kot ustvarjalci so si sami nekaj od tega ustvarili, kot je sama hrana, ki trgovine kot tretje osebe kršijo avtorske pravice, kar se tiče zaslužka, kdo dejansko prav dobi.. ...prikaži več in tega ni nikjer označeno za pravične trgovine v Sloveniji, vsaj v največjih trgovinah. Tudi, odkar je ministrstvo podpisalo nekaj let nazaj proti modernmeu delavskemu suženjstvu in ni čudnega, da ti prodajajo zelo obrabljene obleke do 10 €, 2x oblečeš-kanta

    • Jana Bejba 22:55 04.november 2018.

      Ker se tekstil raztegne, raztrga, tudi, če kupijo dražje barve za tekstil od 5 - 10 €. Rajši črno, ker se lepše barva, kakor pravijo o tem. A ko pogledam v svetlobo, se skozi vidi, imam občutek za estetiko. Pozna ...prikaži več se v debelini blaga in za koliko časa boš nosil. Raztrgani tekstil se da reciklirati na neko dolžino, samo posebej je treba te odpadke dati. Šivilije so zelo slabo plačane, komaj na minimalno plačo, medtem, ko so materiali za obleke narediti izredno drage. In kar traja za izdelavo.

  • Žurnalček 08:48 29.oktober 2018.

    Sekcije betoniranja so tako velike - ogromne - da ne morejo končati betoniranja v 12 urah !! Komu to ni jasno , zgleda da to tistim ciganom v Hildinih dvorih ! Čudno da jih pa železnica , ki se ponoči ...prikaži veči sliši 1km od proge , nič ne moti ! Ni jim uspelo preprečiti niti nočnega hrupa ranžiranja in servisiranja busov LPP , ki traja do 4-5 h zjutraj ! Kdo jim je kriv , če so dobili in kupili stanovanja v industrijski coni !

    • matermila 11:40 29.oktober 2018.

      Točno tako.Vsak ki ima 5 minut časa se nekaj buni,pa pritožuje.A so se sosedje teh blokov kaj pritoževali,ko so se gradili ti bloki v katerih zdaj stanovalce vse moti?O modelih na inšpekciji za okolje in prostor pa skoraj nima smisla ...prikaži več izgubljati besed.Ko nekdo od tam reče,da je dovoljen hrup podnevi na gradbišču 60 decibelov(sesalec70),potem ti je takoj jasno s kaki debilom imaš posla.

    • matermila 07:51 30.oktober 2018.

      Mnogim ni jasno kako potekajo dela v gradbeništvu.Ko si začel betonirat monolitno ploščo(od dilatacije do dilatacije),ki mora bit "zapeglana",se morajo dela izvesti od same vgradnje betona do glajenja brez prekinitev,pa če se pride sam predsednik države usirat zaradi hrupa in ...prikaži več ni važno koliko je ura.Če zamudiš s helikopterjem in gladilno ploščo,ga ni majstra,ki bi to naslednji dan popravil.Ljudje,ki hodijo v službo od 7h do 15h,pač ne razumejo nič drugega kot to,da imajo pravico do miru.

    • jernej40 19:38 30.oktober 2018.

      Dej ne bluzite, veš da lahko proizvajaš hrup od 6-22, če ti v tem času ne uspe pojačaš ekipo, nabaviš podizvajalce, beton dobavljaš iz več separacij kaj vam ni jasno?

  • jakec1575 08:45 29.oktober 2018.

    Da bi pa ceste izven naselij in avtoceste ponoci rihtali, to pa ne. V spalnem naselju se pa vsakemu izvajalcu to splaca.

    • Pepe007 10:19 29.oktober 2018.

      V Sloveniji je presneto malo lokacij, kjer ne bila cesta tako pozicionirana, da bi se nočno delo slišalo pri nekom doma. Ali je kaka razlika, če se sliši pri 1000 ljudeh ali pri enem? Po mojem ni, ker potem rečemo, ...prikaži več da tisti en državljan ni vreden nič. Vsekakor pa sem zato, da se ceste obnavljajo tudi ponoči in da se tudi v primeru tega gradbišča ne nagaja. Res pa je, da morajo delavci tudi enkrat spati, sicer bo delo slabo opravljano in več nesreč pri delu.

  • Avatar Lion007
    Lion007 09:45 29.oktober 2018.

    En velik Hofer ali Lidl pričakujem tudi v Črnučah.

    • Avatar praufo
      praufo 11:47 29.oktober 2018.

      hofer in lidl v vsako slovensko vas, ne vem kaj kmetje sploh še delajo, če se vse lepo dobi v teh štacunah

    • matermila 07:52 30.oktober 2018.

      Štacune pa robo dobijo v skladišču,a ne?.

    • Avatar praufo
      praufo 08:27 30.oktober 2018.

      štacune kupijo poceni in to je dostikrat iz tujine, glede nato, da so marže, pa še ddv, lahko slovenki kmet dela na pol ali pa skoraj zastonj

  • srecnii 14:45 29.oktober 2018.

    da bi men tkole ropotal bi spal ko dojenček

  • Jana Bejba 22:29 04.november 2018.

    Lahko bi dali v vse naprave inventer motor, tako kot je pralni stroj. Je malce hitrejši, a bol tišji, skoraj nič ne ropota. Kar se tiče o tem zakonu javnem redu in miru.

  • borut08 20:20 29.oktober 2018.

    Mafija v modrem!Ko sem pa poglede lopova prisesanga na drzavne jasli,sicer sina bivsega rdecega direktorja so me po takoj obiskali na domu in dobil sem placilni nalog,ko pa sem dam zelel podati ovadbo na PP.Celje jo pa niso hoteli sprejeti ...prikaži več oz.so jo sele pi pritozbi na MNZ. in policist se ni nic zgodilo.Komunizem po komunizmu in diktatura v nasi drzavi!

  • maresem 19:05 29.oktober 2018.

    Vztrajno klicanje policije? Pa kaj se ti lenuhi ne morejo zganiti na prvi klic?!

    • DebeliFranc 22:38 29.oktober 2018.

      Lenuhi so v stanovanjih, ko kličejo policijo zaradi gradbenih del! IDIOT!!!

  • DebeliFranc 22:36 29.oktober 2018.

    Proklete srajce ljubljanske. Najrajši bi meli vse narjeno pa da vam ne bi niti malo zaropotalo... Banda ničkoristna, kaj mislite, da se gradbena dela delajo brez hrupa?? Zaradi takih se pri nas gradbena dela podražajo za x10, ker je treba ...prikaži veča delat samo do šestih popoldan, da si njihova gnada odpočijejo, pa da se otročki ne vznemirjajo... Take mam najrajši, ko pridejo na podeželje pa so pametni...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.