Slovenija
3038 ogledov

To se bo zgodilo z globami, ki so jih policisti napisali zaradi covida

Komentarjev 56
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss
    luckysss 13:52 09.junij 2022.

    Nekateri smo že takrat opozarjali, da so vsi odloki v zvezi s Covidom že v osnovi nezakoniti in kot take tudi kazni povezane z neizvrševanjem teh odlokov nezakonite ...Tiste kazni "organizatorjem" protestov pa so itak smešne, saj je treba najprej ...prikaži več nekomu dokazati organizacijo takšnih protestov...Da ne gremo v to, da je protest naša ustavna pravica, itd... Skratka, katastrofa, neukost in primitivno zastraševanje s strani prejšnje vlade, ki zahtevajo kazenske ovadbe za odgovorne..Od Janeza navzdol.

    • eminenca 16:58 09.junij 2022.

      protest moraš prijavit, bumbar, če si pozabu ... a, maš kaj proti, nimaš, ker ne bereš zakonov ... če bi bili vsi odloki nezakoniti, bi to sodišče, že zdavnaj zapremzalo, ampak na podalgi zakona lahko izvajaš odloke, ki so bili ...prikaži več tudi meni kot vsem ne po godu, ampak , bil je kaosin zmeda, povsod po svetu ... zaprtje javne ceste za uporabnike je pa po tvojem zakonito ... ja kje naj se peljem? po zraku?

    • eminenca 16:59 09.junij 2022.

      resnični bi rad seznam tistih, ki tako dajete pluse temule večnemu pametnjakoviču, ki kvasi neumnosti in ne bere zakonov ... od kod toliko plusov ... a mu jih kordiš nabija?

    • matermila 17:05 09.junij 2022.

      Tvoja ustavna pravica se neha tam, kjer se začne moja, bimbo in moja je v miru se voziti po cestah in hoditi po ulicah.

    • eminenca 17:16 09.junij 2022.

      z bedaki je skoraj nemogoče komunicirat, ampak še enkrat pravi, da obstja en red prava, kjer se ne krši pravica drugega do svobodnega gibanja in brez groženj ... posnetke o grožnjah imam spravljene ... res me zanima kaj bo letos, ...prikaži več, ko je svoboda ... mnogo hujši primeri, ki jih bodo mediji skrili oz. ne objavili ... ko je vse super dost dnarja, ni protestov, ni omejitev ... ja, kaj pa če so ... a letos jih slučajno ne bo ... svetovna kriza, lakota, pa ne bo protestov, ker ni jj? halo, budale

    • Avatar luckyss
      luckysss 17:18 09.junij 2022.

      Lahko protestiram spontano, neorganizirano, kadar me je volja ...In noben političen kreten mi ne more tega legalno preprečiti...Kar se tiče odlokov, zakon jasno opredeljuje kdaj in kako se lahko uporabijo kot zakonito sredstvo...Npr. v vojni, ob razglasitvi izrednih razmer in ...prikaži več podobno..Tem pogojem ni bilo zadoščeno, zato so bili neustavni, torej pravno nični !!..Zaprtje javne ceste je lahko legitimen način protesta, itd...Tako, da "eminenca" malo se daj podučit preden pišeš blesarije...

    • Ender3 17:23 09.junij 2022.

      eminenca, danes družbena omrežja omogočijo ljudjem organizirat proteste in shode, brez poimenskega organizatorja in prijave. Kaj misliš, da se bodo posamezni udeleženci posamezno prijavljali. Ti kar beri zakone, posebno tiste, ki zagotavljajo ustavno pravico do interesnega združevanja in protesta. Eminentni pametnjakovič !

    • Avatar luckyss
      luckysss 17:25 09.junij 2022.

      In @ matermila...Kje se komu začne ustavna pravica in katera je prednostna določa ustava.. Že 93. člen jasno opredeljuje pravico do izražanja in širjenja mnenj in 42. o pravici združevanja, itd..In povsem narobe sklepaš, da se moja ustavna pravica neha ...prikaži veča tam kjer se tvoja začne...Sploh pa ne, če misliš, da je tvoja ustavna pravica biti kreten in zarukanec...

  • Avatar Leon
    Leon 14:08 09.junij 2022.

    Gospa Bobnar kako boste ukrepali zoper Hojsa ,ki je blatil in žalil policaje z LENUHI ? Takšne izjave so vplivale na odnos državljanov do policije .

  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 14:20 09.junij 2022.

    Prav bi bilo, da se strankama SDS in NSi zamrzne izplačevanje iz državnega proračuna in da se ta denar porabi za plačilo nastalih stroškov. In kazenske ovadbe zoper tiste, ki so kršili ustavne določbe. S prepovedjo delovanja kadarkoli v prihodnosti v JS.

    • eminenca 17:00 09.junij 2022.

      večjih idiotov kot si ti, skoraj ne obstaja .. še enkrat i si preber kar si napisal

    • Ender3 17:27 09.junij 2022.

      eminenca od kod tebi pravica, da druge naslavljaš z idioti. Če ne zmoreš kulturnega dialoga je bolje, da se ne oglašaš in komentiraš.

    • Avatar Jaka Steiner
      jaka4 20:23 09.junij 2022.

      eminenca Napisal sem točno tisto, kar mislim, da bi se moralo zgoditi. Tvoja intelektualna podhranjenost je pa znana že dolgo in razumem, da tvoj um ni zmožen procesirati mojega zapisa. Kaj šele tega, da bi bil ti sposoben napisati kaj smiselnega.

    • eminenca 20:46 09.junij 2022.

      take nebuloze so lahko produkt takih, ki ne berejo zakone ... eni bi pač delal mal po svoje, potem ko jim pa nekaj ne paše, pa rečejo, to je fašizem ... zamrznil bi zakonito plačevanje strank v zameno za plačilo ...prikaži več nezakonitih protestov in nastale škode, zakaj te stranke? ... u redo, ne bom žaljiv, ampak vsaj dovolte da rečem, da je to popolnoma skregano z zakoni ... zakaj jih sploh imamo? in to ne velja od leta 20 in vodni top je bil že prej nabavljen ... zakaj le?

  • matermila 17:03 09.junij 2022.

    To se bo zgodilo z globami, ki so jih policisti napisali zaradi covida...Naj pisec tega sestavka še enkrat prebere kaj je napisal, da pa mu bo lažje mu bom pomagal ugotoviti njegovo napako: nihče,prav nihče ni napisal nobene kazni zaradi ...prikaži več covida. Jasno? Vse kazni so bile napisane zaradi neupoštevanja ukrepov. Jasno? Sicer ne vem kaj so modeli, ki pišejo tukaj po poklicu, bi pa morali vsaj malo upoštevati pravila in pisati resnico.

    • Ender3 17:39 09.junij 2022.

      Kaj pa, če so bili ukrepi nesorazmerni, prekomerni in nezakoniti. Tukaj pišejo tudi tisti, ki so ukrepe spoštovali a bili kaznovani, ker niso vedeli, da se rogljičev ne sme jesti z masko na javnem mestu. Policijska ura, je bila tudi ...prikaži več vladni ukrep, ki z epidemiološko stroko nima veza, matermila !

    • eminenca 20:19 09.junij 2022.

      verjetno, da tisti famozno roglički niso ravno v središču pozornosti vseh nezakonitih dejanj, ki očitno sploh niso bila nezakonita ... bolano

    • Ender3 21:27 09.junij 2022.

      eminenca, rogljički so samo primer bizarnosti teh ukrepanj. To mnoge bode v oči, trole pregovorno ne, ker ste to tolerirali in zagovarjali.

    • eminenca 21:35 09.junij 2022.

      ti si več kot bolan, dej si najdi enga šrinka al pa kakšno babo, če že nis, da te pocajta ... ker si enostavno zbolel od teh ukrepov ... in pametno bi bli, da se pozdraviš, al boš pa ves ...prikaži več čas v tem bivšem svetu ... zdej smo že leta 22

  • rd2dmk2 15:33 09.junij 2022.

    naj oglobijo hojsa, ki je jedel v parlamentu med maskami, ne pa mamico, ki je pojedla kos roglička ki ga otrok ni mogel več zunaj na prostem, na trgu, kjer ni bilo nikogar razen žlehtnega redarja. in ko bo hojs ...prikaži več dobil kazen zato in pa ministrica za šolstvo, ko je jedla in pila, pa da ne omenjam poležavška, ki je pil in jedel v gostilni, ko je bilo vse zaprto. a so dobili kazni ? no a so ? in za povrh, če bi bili prejšni politiki na oblasti kaj moralni, bi sami obsodili svoje črne ovce. tako pa .

  • bljitva 15:46 09.junij 2022.

    ženske v politiki bodo uničile svet.

    • Ender3 17:31 09.junij 2022.

      bljitva, koprive so že uničile sektaško stranko, je pa res, da ni nobene škode in posledic za svet.

  • Avatar Antikrist1
    Antikrist1 14:54 09.junij 2022.

    Pričakujem aretacijo Hujsa - pujsa!

    • eminenca 17:02 09.junij 2022.

      če se maš za anktikrista, se pripravi na pekel, tam je vroče ... baje, ne vem, ampak vsakumur je žal, ko ga je videl ... malo si preberi, pa ne delaj se norca

    • Ender3 17:51 09.junij 2022.

      eminenca v koga pa ti veruješ, če Iveka ne štejemo ?. Morda si antikrist ti, sam.?

    • Avatar Antikrist1
      Antikrist1 20:38 09.junij 2022.

      @eminenca Hahaha, si me nasmejal. V Božanski komediji je Dante napisal, da je nagloblji del pekla okovan v večni led, v njem pa bivajo Lucifer in izdajalci. Sicer so to vse skupaj navadne pravljice, ampak Alighieri je že takrat napovedal belogardiste.

    • eminenca 21:14 09.junij 2022.

      ja, seveda so pravljice za tiste, ki mislijo, da lahko počnejo kar hočejo, kadar hočejo in kjer hočejo ... ne delaj se preveč norca, da te ne bo preveč nekdo "pošlatal" ... in takrat ne bodo pravlice ... dante je ...prikaži več blefer, se pa strinjam, da ti najlepši angel luci lahko pomaga in doživel boš vsa čudesa tega sveta in še več ... seveda do roba, ko te ne bo več rabil ... pa samo še brezno ... če takih ljudi še nisi spoznal, jih še boš

  • eminenca 16:51 09.junij 2022.

    lepo bi bilo, če bi se policija ukvarjala z novimi problem, predvsem z odstranitvijo ograj, ampak ne ... to sploh ni pomembno za 2 leti nazaj bodo pucal nzakonite shode ... hvala bogu, avstrijci pa delajo ograjo ... mi bomo ...prikaži več pa dobili novo pošiljko zapečenih šetarjev, prebežnikov, ki bodo v neki firmi filal stare ribce za neke sirotinje, ki vse požrejo ... to je zgodba o uspehu

    • Ender3 17:42 09.junij 2022.

      eminenca, kaj hočeš reči, da se bojiš migrantov, Ivekove vlade bi se moral bati, ker je bila vsem v škodo in sramoto.

  • eminenca 16:10 09.junij 2022.

    v demokraciji se prav ničp ne vek kakj se dogaja, ker se lahko opere milijarde dnarja, ne da bi vedela oblast kot lastnik take banke ... pa dobr vsi tisti, ki pluvate čez janšo, pa vse desno, ... povejte kaj ...prikaži več to pomeni ... a smo mi mafijska država, a si tega želite

    • Ender3 17:48 09.junij 2022.

      Bolani avtokrat je, hotel mafijsko državo in biti capo di tutti capi. Normalni ljudje ne pluvajo, ampak volijo tako vlado, ki ji zaupajo. Pretekla je bila škodljiva, nekredibilna, morda legitimna na pa zakonita. Avtokracije je, nasprotje demokracije.

    • eminenca 18:18 09.junij 2022.

      spel se

    • Ender3 18:49 09.junij 2022.

      eminenca 👎takoj, a za tabo zagotovo.!!

  • Plavi-mil 15:10 09.junij 2022.

    Vladavina prava jim dol visi, komaj en teden plešejo in pojejo, že kršijo vse zakone in ustavo, narod primimo se za denarnico, če je kaj viška pa v štumf, ker bodo po bankah stikali in plenili vaše premoženje

    • Ender3 17:59 09.junij 2022.

      Plavi_mil ne delaj navijaško paniko. Sam dobro veš kdo je, kršil zakone in ustavo dve leti. Tebi pa novi povzročajo strah in frustracije po enem tednu. Človek bi mislil, da si se od predhodnikov tega navadil. 😎 Eni lahko, drugi ...prikaži več ne smejo, kje si bil, ko so ti razum delili.

  • eminenca 15:35 09.junij 2022.

    če si naš delaš kar hočeš, vzporedna država, banke, ki zaradi pomanjkanja kapitala poslujejo z mafijo, nezakoniti posli, kolk lahko zapre ulico, cesto, javno pot folk ne more do svojih domov prevrčaja kar hočejo, nič od tega ni prijavljeno ... ...prikaži več to je barbarstvo, to ni neka resna država, če to podpirate sledi kaos , ki ga tudi vodni top in solzivci ne bodo ustavili... , jest upam, da na tem padwe vlada, ko bo totlen kaos

    • eminenca 16:07 09.junij 2022.

      hvala za minuse od vseh tistih, ki imate koristi od globoke države ... zmanjka dnarja za nekaj pa gremor v prodajo cigaret al pa droge ... ja hvala, da se strinjate s tako drćžavo ... nacionalizacija je pobrala kapital in ...prikaži več denarja NI BILO, zato pa vporedno mafijsko poslovanje ... takrat še ni bi lo janša, če že hočete, bil je pa janša ko so preko nlb oprali milijarde dnarja ... se pravi edina varianta je diktatura, da se ve kaj se dogaja

    • Ender3 18:10 09.junij 2022.

      eminenca maloumje in slepa vera je za posameznika, trola jeba. Ne vem, če se tega zavedaš ampak, drugi tvoje početje označujejo z 👎👎. Veš, obstaja tudi plitka država, ki koristi samo sektaški politiki.

    • eminenca 18:17 09.junij 2022.

      ne, vem, marsikaj je dokumentirano z dokumenti, amapak jaz sem največja budala, poglej si film vzporedna država, spet bedarija ... ne vem kako se imenujejo tisti, ki ne verjamejo nikomur, ničemer, ne dokumentom, ne pričevanjem, samo še metak v čelo ...prikaži več ... no to pa pomaga ... a ti sploh verjameš, da je obstajal komunizem in da še obstaja , tudi tega ne , budala jedna

    • Ender3 18:55 09.junij 2022.

      eminenca ti veš o komunizmu toliko kot, ve krava o konjskem sedlu. Nisi v položaju, da meni docentiraš o komunizmu, ker si premlad in neuk, da bi o tem kaj, vedel.

    • eminenca 19:04 09.junij 2022.

      ali to obstaja ali ne DA /NE : https://www.youtube.com/watch?v=VdW-mWBhHRc&t=29s

    • Ender3 21:55 09.junij 2022.

      eminenca, ne gledam in berem prispevke R.Pezdirja, ker vem v naprej kaj, bo povedal in trdil. Nikoli ni nič novega, posebnega povedal, govori tisto, kar sam prebere, ne razkrije. Zame je, pristranski in nekredibilen populist. Globoka država je, fikcija in ...prikaži več izgovor tistih, ki nimajo pravih odgovorov na trenutna vprašanja. Vsi vemo, kdo je pričel z uporabo tega pojma, vse do danes.

    • eminenca 22:14 09.junij 2022.

      ne razume, zakaj to trditev oz. zgodbo zanikaš apriorij ... samo zato, ker je delo pezdirja, je izmišljeno ... kaj boš rekel na film "huston imamo problem", "projekt" prodaje vosoljske tehnologije ameriki, žižek je dal komentar, da je vse res, ...prikaži več četudi ni res ... zate spet fikcija ... komisija je preiskoval bančne posle in odkrila pranje dnarja milijarde dolarjev iranca preko nlb ... spet fikcija ... vse obstaja, dokumenti, vse, pa se nič ne zgodi

  • wolfenstein 13:41 09.junij 2022.

    Važno, da si je Ministrica kupila mir pri sindikalistih. Vprašanje samo kje in za koliko. Kako hitro so bili slednji srečni ob njeni prisegi. Ker vedno, ko je ona pri vrhu profitirajo sindikalisti (ne sindikat, ampak sindikalisti). Kar se Boštjančiča ...prikaži več tiče pa je levičarje in njihove mecene še, ko so bili v opoziciji motilo, da se daje (tudi) ljudem. Ker oni niso vajeni dobiti manj, čeprav imajo že sedaj dovolj še za tri generacije potomcev. To je bilo res nezaslišano.

    • Ender3 15:12 09.junij 2022.

      Nov, prikletni, brezkoristni nick /volčja skala/. Spet se bo pisalo in komentiralo o nezaslišanih postopkih nove vlade. Kaj res ne zmorete razumeti in doumeti, da je Ivekova vlada samo še preteklost negativna izkušnja in nekaterim grenak spomin.

  • h4ck3r 13:31 09.junij 2022.

    Prevedeno...."lepo počasi vas pripravljamo, da boste začeli zategovati svoje pasove. Nič več ne bomo dajali, ampak vsaj naslednja 4 leta, vedno več jemali...če bodo ugodne gospodarske razmere vztrajale še potem, jih bomo pač prilagodili, da boste še nadalnja 4 leta zategovali" :-D

    • Ender3 15:21 09.junij 2022.

      h4ck3r nobenega optimizma ni v komentarjih trolov, samo to, kako nam bo hudo, ker ni več sektaškega pastirja na oblasti. Da se bo manj dajalo je, samo dokaz, da se je prej preveč trošilo, zapravljalo in kradlo. Po Ivekovih vladah ...prikaži več običajno in navadno nastane velik proračunski primanjklaj, ki ga potem krpajo, celo šivilje.

  • eminenca 15:37 09.junij 2022.

    nekdo na ulici ser dere ubi janšu, ubi janšu ... to je poziv k umoru oz. naklepnemu umoru pa sej je vseeno koga ubit ... to ne gre

    • Ender3 18:03 09.junij 2022.

      eminenca, to imajo v družbah z razvito demokracijo tam pa, kjer gojijo avtokracijo posameznika to preganjajo in kaznujejo. In kje in s kom bi ti živel ?

    • eminenca 18:12 09.junij 2022.

      poziv ubiti kogar koli je v resnih državah kaznivo dejanje, razen če ti misliš da je drugače, ne vem kje živimo, sploh ne vem kaj govoriš, avtokracija, če res obstaja, še ne ne pomeni, da je trenba ljudi pobijat, razen ...prikaži več če ti misliš, da je to pravno sprejemljivo

    • Ender3 19:03 09.junij 2022.

      eminenca besedni poziv vam postane problematičen ko, če se omenja vašega postirja . On se edini čuti ogrožen in napeden, drugi se s tem ne bi in ne bodo obremenjevali. G. Krambergarju niso nikoli grozili, samo ubili so ga. Ampak ...prikaži več omenjeni je bil dobrotnik, Ivek pa je in bo sovražnik večine državljanom.

    • eminenca 19:06 09.junij 2022.

      dobro, da si umenu iveke, ki ga je pospravila tvoja nomenklatura, tako kot so zastrupili cerarja, ki je kandidiral na volitvah za predsednika ... globoka država še kako deluje

    • Ender3 21:38 09.junij 2022.

      eminenca, nič ni bilo mojega, ne zagovarjam politike. V naši državi je, globoko samo sovraštvo sektašev in njenih navijačev do večine drugače mislečih, ki predstavljajo plitko državo v državi.

    • eminenca 21:53 09.junij 2022.

      si tako primitiven v svojem primitivizmi, da ko te takole berem, na žalost prevečkrat, ker mi stalo nakladaš komentarje, ki so brezvezni in me sploh ne zanimoj, ampak tvoja apolitičnost je vse okoli kučana, ki je bil vedno apolitičen, potem ...prikaži več njegove ekipe forum21, apolitičen, kadrovnika golobiča, ki je apolitičen, ... no sds, to so pa že naši neprijatelji, ki bi utegnili zrušiti jedra globoke države ... to je tvoj profil

  • bobubob 13:44 09.junij 2022.

    Razumem, da so se ljudje naveličali kovid diktature in prozornih laži v povezavi z 'učinkovitostjo in varnostjo cepiva'. Ni mi pa jasno (če ne želim biti ravno žaljiv do mentalnih sposobnosti volilnega telesa), zakaj ljudje obožujejo nekoga, ki jim je ...prikaži več že vnaprej povedal, da bo delovnim jemal še več in nagrajeval lenobo ter lahkomiselnost....

    • Ender3 15:01 09.junij 2022.

      Meni ni bilo nikoli jasno, da nekaj % ljudi obožuje človeka, ki deluje v nasprotju tistega kar, večina državljanov pričakuje. To, da so ga volilci zavrnili je jasen dokaz, da ni upravičil pričakovanj. In to že v tretjem poizkusu, tokrat ...prikaži več zadnjič in, nikoli več.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.