Slovenija /slovenija/crna-kronika
3852 ogledov

Nov krvni davek slovenskih cest

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 12:21 14.julij 2020.

    Od Policije čedalje manj pričakujemo realne pomoči v neki stiski. Zato je pač osebje v trenutku reševanja življenja na njih pozabilo. Meni se to ne zdi katastrofa. Prijavo rabijo za svojo statistiko. Za njih bo pravzaprav sreča, ker bodo sedaj ...prikaži več imeli podlago, da nekomu dajo kazen. Če je gospod padel sam, bi mu je mogoče ne bi mogli vročiti.

  • Avatar Leon
    Leon 14:06 14.julij 2020.

    ......prometni policisti izvedli t. i. hitri postopek o prekršku, v katerem bodo odločbe o prekršku izdali UKC Maribor kot pravni osebi, odgovorni osebi zavoda in zdravniku, ki je poškodovanega sprejel na zdravljenje. Policisti delajo od doma .....POLICIJA PROSI ZA POMOČ ...prikaži več ! V kolikor bi policija izvajala delo na terenu do tega ne bi prišlo ! Amen .

  • Žurnalček 10:34 15.julij 2020.

    ¨To niti slučajno ni PROMETNA nesreča , kajti zgodilo se je na gozdni poti med športnim udejstvovanjem ! Lahko bi bila hosta in ta del ceste tudi njegova last , se pravi tudi če padeš s kolesa na domačem dvorišču ...prikaži več je to prometna , če padeš pa skozi vrata, je pa to samo nesrečen padec !

  • Žurnalček 10:40 15.julij 2020.

    Bandi je žal , ker niso kasiral 400 € zaradi neprilagojene hitrosti stanju ceste . Kadar koli PADETE S KOLESOM , nikoli na NMP ne povejte , da ste padli s kolesom , kajti oni so dolžni obvestiti zaradi prometne ...prikaži več nesreče s počkodbo Policijo , Ta vam pa napiše nalog za 400 € in to je edina "pomoč" Policije . Ko padete in ste poškodovani , vam bodo četudi ste vozili 1km/h , napisali nalog zaradi neprilagojene hitrosti. Pokličite domov al pa taksi , da vas čimprej poberejo , da vas droti ne zavohajo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.