Svet
433 ogledov

Novi raketni napadi na ukrajinska mesta, zadeli stanovanjske stavbe

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • janči 18:59 15.november 2022.

    Zakaj pa Zelenski znova in znova izziva. Ko jih pa dobi po p...i, pa spet vik in krik do neba,

  • Idioti 13:12 17.november 2022.

    Tale vaš oz. njihov propagandni filmček , če ga dobro pogledate ni rezultat manevrirne rakete , ker potem te hiše bilo ne bi . Pomeni , da je zgradba v takšni bližini fronte , da je na dosegu topništva . ...prikaži več In zakaj bi bili Rusi tle očrnjeni , ko pa se sama UA hvali z RAKETNIMI napadi na center mest, ki so na Ruski strani fronte . Sploh pa , če dobro pogledate, gre za enostaven požar na stanovanjski zgradbi , mogoče tudi zaradi nepazljivosti pri pretakanju goriva , sedaj ko ni elektrike in plina.

  • Idioti 21:45 17.november 2022.

    Vsi vojni in gospodarski objekti , ter infrastruktura so v vojni legitimni cilj . Če pa UA "sestreli" manevrirko z 1 t rastreliva zato, da ta ne zadane legitimnega in programiranega cilja , je to problem Ukraincev , če tako ...prikaži večtako s "sestreljevanjem" rajši pobijejo 100 svojih civilistov .

  • Idioti 13:39 18.november 2022.

    Včeraj spet 400 mrtvih na predvčerajšnji podlago 1400 UA vojakov ! UA pa poročajo o umikih ! Umakneš se ali zbežiš živ , ne pa mrtev ! Razlike drastićne !

  • Jernej65 22:28 16.november 2022.

    To delajo strahopetci. In Putko je poleg poblaznelosti tudi strahopetec in se izživlja nad civilisti. Jebe se njemu, za civiliste, so kolateralna škoda, Rusija pa tone proti kameni dobi.

    • Idioti 13:02 17.november 2022.

      Jaz pa mislim, da s teboj ni v redu , Če bi novice pravilno dojemal in vsaj malo razumel delovanje manevrirnih raket, bi vedel, da jih sicer lahko sestreliš - menjaš mesto padca, vendar ne moreš ubežati eksploziji. In tako ...prikaži večo UA PZO menja zadane pozicije teh raket, potem pa jokajo, da so padle na stanovanjske četrti! No na takšen cmerav in lažnjiv način sebe prikazovati kot žrtev , lahko to dela samo narkoman, ki misli, da smo vsi na kokainu ! Civilisti so v tem slučaju kolateralna škoda UA PZO .

    • Jernej65 13:10 17.november 2022.

      Idioti, se vidi da si izbral kar sebi primeren psevdonim. Če nekdo pošilja rakete na pomembno infrastrukturo in pri obrambi pride do civilnih žrtev, je to zločin agresorja. Če se v mene hoče nekdo zaleteti in pri izogibanju povozim kolesarja ...prikaži več do smrti, je za smrt kolesarja kriv ta, ki se je hotel v mene zaleteti, a ne. A ti dojemaš zadevo drugače, bolj po idiotsko?

    • kapibara1 17:02 17.november 2022.

      jernejeviću NE žali.. imaš pa 100% zmotno razlago.. pa Nočko..

    • Jernej65 17:15 17.november 2022.

      kapibara1, če Janezu rečem, da si nekaj razlaga po Janezevo a je to zate žaljenje?

    • Idioti 21:19 17.november 2022.

      Komentirate vojne dogodke ,pa še v vojski niste bili . Če bi pa vedeli , kje sem vse bil , se pa ne bi vtikali v moje vojne komentarje .

    • Idioti 21:28 17.november 2022.

      Ko so po Oluji Hrvati zopet vključili elektriko po posameznih trafo postajah , so izbruhnili enaki požari , kot je tale , ker so stanovalci zbežali in v naglici pozabili isključiti štedilnike z večerjami na njih , ker je ravno ...prikaži več takrat zmanjkalo zaradi bombandiranja eelektrike . Pri vsaki vključitvi posamezne trafo postaje je prišlo v stanovanjskih zgradbah v njenem območju do 3 požarov. Tako ,da so pri vključitvi tretjega na območju bili tudi komplet prof, gasilci .

    • Jernej65 22:54 17.november 2022.

      Idioti, v tvojih komentarjih je samo Rusofilsko navijaštvo. Tu je pomembno samo to, kdo je agresor in ta je tudi kriv za vse žrtve, ki iz te agresije izhajajo. Putko niti toliko poguma nima, da bi Ukrajini vsaj javno napovedal ...prikaži več vojno, ki jo sedaj izvaja. Tako se pa skriva za neko posebno operacijo. Da to skontaš ne rabiš biti v vojski. Sicer sem pa tudi sam še služil v bivši JLA. Imel sem priložnost vsaj videti, kaj je to vojaška propaganda in kao JLA svetovna vojaška velesila.

    • Avatar pantani
      pantani 07:48 18.november 2022.

      Jernej, tole se nanaša oz. je samo za tebe: https://www.youtube.com/watch?v=NFf8w9CugVY

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.