Svet
21 ogledov

"Nova generacija IS fanatikov, ki so še hujši"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • smuc 21:51 16.december 2016.

    Že dolgo govorim, da skoraj nobenemu musliju ne moreš zaupati, večina bi jih rada vidla, da smo mrtvi ali vsaj sužnji muslimanov. To je dejstvo in vedno delajo na tem, da bi se to zgodilo.In če ne moreš zaupati ...prikaži več tako vzglednim muslimanom kot so bili ti trije, kako lahko zaupamo vsem drugim. Še malo in se bo začelo klanje. Priporočal bi, da vese bližnje in dalnje sorodnke izženejo iz vsake države kjer se pregrešijo.

  • Marija Fortič 07:55 19.december 2016.

    In koliko je takih prikritih v Sloveniji? Samo čakajo na ukaz,kje in kako napasti. Mirni so še zato,ker jih še muftiji niso poslali na zločinske akcije.Pri nas jim je ugodno tu se skrivajo. Legalno je v Sloveniji že okoli 100 ...prikaži več tisoč muslimanov. So povsod in samo čakajo na akcijo. Ampak mi smo slepi in gluhi nič ne naredimo in vedno več jih je. Ko jih bo dovolj bo isto kot v drugih državah EU.

  • jozicamurn 15:26 16.december 2016.

    Veliko je takih recimo temu spečih agentov, ki bi nam trkali na vrata z nožem v primeru njihove "svete vojne". Imajo zelo močne položaje tudi v Sloveniji v večini firm in medijsko, se tukaj izobražujejo in živijo, zgledajo kot pravi ...prikaži več evropejci, potem pa se kar naenkrat gredo v Bosno poročiti po šeriatskem najbolj radikalnem vehabističnem pravu in propagirajo svoj islam v Sloveniji. Sramota, da takšne osebke sploh pustimo živeti v naši državi, saj so vsi potencialni teroristi. Pred nami se pa samo fejkajo in so zelo osladni.

  • abyx 02:10 16.december 2016.

    Vedno bolj civilizirani in "zblendani" z evropejci, ma nemoj?! Ja kaj ste pa pričakovali EU voditelji nesposobni in prodani samemu hudiču... evo vam, vaš multikulti je postal multikurci... zta vse nas, od odzadaj, na suho.

  • Avatar čavez
    čavez 07:22 16.december 2016.

    Tisti ki so in podpirajo multikult naj se kar k njim izselijo, bo naš prostor mnogo lepši brez islamistov.

  • kapibara 07:41 16.december 2016.

    Tipični musli.. generacije, se ti rinejo v rit.. da ti potem 5-6 generacija naredi štalo..

  • valerijakregar 15:20 16.december 2016.

    v današnjem delu, en sd osebek v dolgi kolumni pere možgane in kritizira civilno iniciativo sds velenje , ki želi referendumsko odločitev o nastanitvi migrantov v velenjskem koncu.tipu se je oĆitno popolnoma utrgalo.ker je iz tistega konca lepo ...prikaži več lepo prosim, da mu prvih 10 ilegalnih afganov dostavite direktno na njegov dom.ne pozabite snemati "veselega srečanja" !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.