Avto

Nova ideja iz Bruslja: avtomobil bi vozniku ob prekoračitvi hitrosti zmanjšal moč motorja

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    pipinerazzurro 07:47 20.julij 2026.

Kakšno distopično sr***e! Mi bo WC školjka še sr***e analizirala, da bodo poznali mojo prebavo? Potem se bodo pa hvalili z ''demokracijo'', ''vladavino prava'', neskončno svobodo in multikulti Evropo, ki jo imamo vsi tako radi!? Če boš rekel kaj proti, ...prikaži več ti bo avto avtomatsko tudi izklopil zavore! In ljudje to slišijo in si mislijo: ''potrebujemo še več takega kontroliranja, bee bee. Potrebujem pastirja!!''

• Skias 08:02 20.julij 2026.

Te moram razočarati saj ta ideja glede WC školjke ni nova in jo eni celo razvijajo. Kao bo naredila test in obvestila tvojega zdravnika. Ne hvala!

pipinerazzurro 08:39 20.julij 2026.

Potem se pa čudimo zakaj je rešitev na vsak problem več in več dajatev: ker moramo plačevati veleume, da naumijo še več takih povodcev za naše ovratnice!

• Toma 11:46 20.julij 2026.

Školjka bo analizirala koliko mastnega, sladkega in alkoholnega si nasral. Potem ti bo zavarovalnica zvišala zdravstveno zavarovanje glede na riziko!

• eeee 12:23 20.julij 2026.

Si me prehitel z mislijo. Prav to sem pomislil.

Iuckyss1 08:18 20.julij 2026.

Bedarija, sicer pa bo tako narasla cena "starim", klasičnim mrcinam...Razen, če bodo te prepovedali..Jebeš tako demokracijo, kjer te omejujejo na vsakem koraku..banda..

• Jackd 08:56 20.julij 2026.

Najbolje je da uvedete kolesne rikše idioti Bruselski.

• Skias 08:05 20.julij 2026.

Vidim, da niso ven pustili prehitevanje saj je to bilo prvo, ki mi je padlo na misel. Ja imamo preveč dirkačev ampak obstajajo tudi taki, ki se najprej počasi vozijo, ko jih pa nekdo prehiteva pa začnejo pospeševati in predstavljajte ...prikaži več si primer, ko ti avto omeji hitrost med prehitevanjem. Tako se poveča možnost nesreče.

• eeee 10:32 20.julij 2026.

Naslednja faza bo, da bo avto kar sam sporočal policiji, da si prekoračil hitrost. To bo vmesna faza. Ko bo "reforma" končana, bodo avtomobili sami pisali kazni, izdajali placilne naloge in trgali z računa. Pa ko bo dovolj kazenskih pik, ...prikaži več bodo avtomatsko razvelhavili voznisko. Dobrodošli v hrabri novi svet IT fašizma

• Toma 11:43 20.julij 2026.

To fazo bodo preskočili! Na zaskonu boš imel bančnostanje in ti bodo sproti polovičke trgali ;-)

• eeee 11:53 20.julij 2026.

A je potem čudno, da mam rajsi bicikel? Navaden, jasno. Vse, kar je gor električnega, je luč pa kolesarski racunalnik. Je pa zadnjic sla žena na Pag se s par njenimi babami in je bavarc začel nekaj blinkati ene napake, ...prikaži več da mu olje nekaj ne štima. Pa je šla tam do enega anteja, ki je zadevo priklopil na comp in ugotovil, da je vse ok. No, na koncu ji je še rekel, kar ji jaz skoz govorim. Da je Jugo zakon. Evo, pa je možakar iz foha. Ne pa ta švabska jajca. Btw, normalni avtomobili so imeli tisto..

• eeee 11:57 20.julij 2026.

.. palico s cahni za nivo olja. Si potegnil ven, obrisal, porinil nazaj noter, se enkrat potegnil ven in pogledal na cahne. Preprosta in genialna rešitev. Pa unim kurcem avtomobilskim ni bila všeč, ker si lahko sam zrihtal in oni ...prikaži več od tega nimajo nic. In so zjebali tako, da zdaj sploh vec ne moreš sam preverit nivoja olja.

• dare326 09:07 20.julij 2026.

Vsak birokrat bi rad dokazal, da sta njegovo znanje in prisotnost nujno potrebna. Kdo so ti birokrati, ki pristavljajo svoj lonček modrosti? V ZDA je rešeno. Vsako nespoštovanje zakonov ima lahko drastične posledice, visoko denarno kazen ali daljši arest. To ...prikaži več hitro spametuje neprilagojene.

• eeee 10:35 20.julij 2026.

Misliš "norosti", ne "modrosti".

• ToSmJest 12:01 20.julij 2026.

Kaj pa tisti, ki smo še iz stare šole? V mojih časih znak za naselje ni bil merodajen. V CPP je pisalo: naselje je strnjena gruča hiš, ki daje videz ulice in ob tem pride omejitev 60 km/h - brez ...prikaži več znakov. Do 1967 leta izven naselja sploh ni bilo omejitve hitrosti. Do leta 1975 ni bilo omejitve na avtocestah. Potem so jo postavili začasno na 120 km/h zaradi naftne krize.

• BenX 12:10 20.julij 2026.

Vzet izpit! Takoj! 😁 To so nevarni spomini, lahko še kakega mladega poneumijo...

• Toma 11:41 20.julij 2026.

Komaj čakam! Sem pred kratkim peljal gajbo, ki bere hitrostne omejitve po GPSu. Sredi vasi 90, med vasema 50! S tem si se riti ne moreš obrisati! Moj vsaj preko kamere bere znake in to goljše kot jaz! Seveda je ...prikaži več omejitev znotraj naselja še vedno 90 ker ne pozna tabel z obrobo ;-)

• popokatopetl 14:35 20.julij 2026.

Sem mislil da bo v novem avtu koristno, da prepoznava in izpisuje omejitve, pa je skor večkrat narobe kot prav in si z njim dejansko nimaš kej pomagat. Gmaps mejčkeno boljši, ampak še vedno mnogo prevečkrat fovš kaže in to ...prikaži več včasih smrtno nevarno, npr 60 na AC zaradi preteklih del. Kdor je to predlagal najbrž živi v velemestu in se vozi z metrojem!? Še dobro da v Bruslju samo neodstranljivi zamaški skozi pridejo.

• SlavkoKrizman 15:19 20.julij 2026.

A ti dejansko potrebuješ avtomatiko za znati peljati po omejitvah?

• maček 13:37 20.julij 2026.

Odlićna ideja,boljša od zamaškov.če je omejitev 80,pelji 80.v čem je problem,v objestnosti?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.