Svet
26 ogledov

Nova oborožitvena tekma?

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 13:54 04.marec 2017.

    to je posledica ekonomije, ki raste v nedogled in menjalnega sredstva (keša), ki nima nobenega kritja, zaslužili bodo pač proizvajalci orožja, država se bo pa zadolževala, kar je dopustno v nedogled ... je pa smešno da z dodatnim oboroževanjem zagotoviš ...prikaži več več varnosti, analogija je torej, če imaš občutek, da te sosed ogroža (ne vem s čim), si nabaviš pištolj, in mu ga malo nastaviš na čelo, on se ustraši in je malo bolj pohleven, potiho si pa še on nabavi kakšno orožje in ga pokaže kar tako ali pa ga celo uperi v nasprotnega soseda - tebe ... in krog je zaključen ... no zgodba je izmišljena, tako kot je zgodba o varnosti in oboroževanju, varen je tisti, ki ma dost keša pod palcem

  • izRODEk 23:47 04.marec 2017.

    Razlika je v smeri oboroževanja. Rusija in Kitajska vlagata v obrambno orožje kot so proti letalske rakete in podobno, norci iz ZDA pa v letalonosilke in letala, ki napadajo.Dejstvo je, da bi bilo potrebno severno ameriko z bombami ...prikaži več zravnati z zemljo. Ti psihopati vzpostavljajo pogoje za 3. svetovno vojno. Če jih ne bomo ustavili, jim bo uspelo. Potem bo pravzaprav popolnoma vseeno, kdo je začel in kdo bo zmagal, ostalo ne bo kaj dosti.Smrt ZDA, smrt kapitalizmu - svoboda narodu! Živel mir!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.