Slovenija
158 ogledov

Nova odmera je lahko tudi slabša

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 14:30 13.november 2011.

    No pa poglejmo konkretno kaj so naši veleumi s temi zakoni izboljšali v družbi.Nekdo, ki prejema socialno podporo (kakršnokoli) se mu bo država vknižila na nepremičnino. Po njegovi smrti bodo morali dediči dolg odplačat, če pa ne, preide sorazmerni ...prikaži več delež nepremičnine v last države. Nato država odproda svoj delež najverjetneje preko sodišča po načinu licitacije. Kot vemo je pri tistih prodajah izklicna cena (10x podcenjena) določena in večinoma končni kupec tajno naprej dogovorjen. Sedaj so to večinoma firme- trgovci z nepremičninami, ki potem naprej prodajajo po višjih cenah. Kakorkoli gledamo se bo v naši družbi s takim zakonom še bolj intenzivno omogočalo, da se bo lastništvo koncentriralo v rokah najbogatejših. Kam to vodi? V še večje in hitrejše razslojevanje med ljudmi po bogastvu. Vzpostavljajo se vsi zakonski pogoji za hitro se bližajočo revolucijo. Bravo!!!

  • privat 20:43 01.januar 2012.

    kaj pa naredijo drugega fašisti kot da vzamejo,uničijo,ogrožajo...treba se je samo zavedati da danes iza kolisja pač vladajo fašisti....in kaj bi lahko človek pričakoval od hitlerja?? Samo da bi dal več malim ljudem..ti pa so malo huji kakor on...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.