Slovenija
27771 ogledov

Nova prepoved vlade

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 17:30 07.januar 2021.

    Norci imajo nore sanje ! Za soboto in nedeljo so pod Pohorjem predvideli testiranje Covid za smucarje ? Mislim,da gre za zavestno nagajanje

  • vzev 17:52 07.januar 2021.

    Pa kaj se še kdo čudi? Pa ta vlada bo gospodarstvo pokopala. Smučišča se pripravljajo, zapravljajo denar za pripravo prog, zapravljajo za pripravo vseh možnosti za hitra testiranja, pripravljajo možnosti za razkuževanje kabin. Potem pa jih ta nesposobna vlada ponovno ...prikaži več zapre. Potem pa naj rečejo, da bodo smučišča leto zaprta in je. Ne pa to odpiranje in zapiranje, ki samo povzroča dodatne stroške.

  • duc1 18:00 07.januar 2021.

    Idioti sprejemajo idiotske odločitve.Na odprtem prepoved,v zaprtem dovoljeno.Le kdo bi vedel.

  • Avatar drecos
    drecos 18:29 07.januar 2021.

    otroc stari 2 leti, sramota da mamo take bedake na vladi

  • Avatar ovca
    ovca 18:23 07.januar 2021.

    Hmmm, diktatura maske gor,priporocilo maske gor,trgovine odpret,trgovine zapret,otroci v solo,ma ne,otroci - sola od doma,lokale zapret,frizerji odpret,ma ne,zapret... itd. Ce to preslikam komande na psa: pejt severno,ma mislila sem zahodno,pa prostor daj sem prid,stoj, glas tih bod,...(nekje namerno ni locil). ...prikaži več No,kje bi bil pes pri tako zblojenih navodilih? Se vedno bi bil v startni poziciji,debelo bi vas gledal in,ceprav razume vsako posamicno besedo,ne bi vedel,kaj pricakujemo od njega. In,

    • Avatar ovca
      ovca 18:30 07.januar 2021.

      ker jasno,neumen clovecnjak komentira, kako blesavega psa ima, isto zblojenost ponovi. Ko pes slisi enak idiotizem,se lepo vleze. In jasno "pametni lastnik" ponori,ker ga pes ne uboga in se odloci,da mu bo ze pokazal,kaj se pravi neubogati. Gre do njega ...prikaži več in ga potegne za ovratnico. Pes ga ugrizne. No,zakaj? Kardelne zivali imajo vedno vodjo. Od njega je odvisno, ali bo kardelo lacno, iztrebljeno, ali zadovoljno. In ker lastnik,kot vodja tropa,deluje in je,zmesan kot kurja hrana,pes ve,da ga

    • Avatar ovca
      ovca 18:34 07.januar 2021.

      taksen bedak ne more voditi,ker nima preddispozicij za liderja. Torej je pes presodil,da je bistveno bolje,da trop vodi on (pes). Vsaka podobnost med lastnikom psa in naso vlado je zgolj nakljucna 😇. Vsaka podobnost med psom in rajo,je zgolj nakljucna ...prikaži več 😇. Seveda,ce v naklucja verjamete 😂.

  • branko5 17:48 07.januar 2021.

    Ja gospodje so se čez praznike nasmučali, sedaj pa nimajo več časa, ker se ukvarjajo z covid krizo. In če ne morejo oni smučat zakaj ni narod. Narod bo samo nasankal. Smučišča bodo spet odprli okoli 8. februarja, ker bodo ...prikaži več imeli spet čas iti na smuko.

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 03:43 08.januar 2021.

    vsi v vladi vejo, da je korona virus nateg, saj se na fotografijah njihovih zabav to tudi lepo vidi, tudi nihče od njih se ne bo cepil proti korona virusu, ker vejo, da je cepivo smrtonosno. Prav zato je njihova ...prikaži več krivda toliko večja, ker uničujejo prav vse, gospodarstvo, šolstvo, zdravstvo skratka uničujejo nam državo in žagajo vejo na kateri sedijo.

  • Brnica 22:34 07.januar 2021.

    Treba je zajeziti osebe, ki kugo širijo med nami in nimajo znake okužb. Torej je potrebno testirati celotno prebivalstvo Slovenije. Vsaj tako kažejo testiranje s hitrimi testi, teh je približno 5 %. V to smer je potrebno sprejeti ukrepe, vse ...prikaži več drugo sprejeti ukrepi so BREZ VEZE. Po mojem mnenju se številke okuženih vseeno nekoliko nižje oz. se podvajajo vsaj v tistem delu, ko je oseba pozitivna na hitrih testih, ker mora opraviti še dodatno testiranje s PCR.

  • groffriedrich 09:52 08.januar 2021.

    Maratonci tečejo svoj častni krog.V Janšeslaviji je lahko vsak bivši zapornik predsednik vlade,tudi države,če hočete.Dokler bomo imeli tako pokvarjenega dirigenta in tako poslušen orkester,kot je v Zloveniji,bo tako,da nam bodo naše temeljne pravice kratene.Dokler bodo na oblasti farovške podgane,bo tako,kot ...prikaži več je.Njihovi plačanci,ki pišejo nebuloze pa so dobesedno zastrupljeni z JJ in SDS.Adijo pamet!!!Cerkev in srednji vek;večje svinjarije se niso dogajale ne prej in ne kasneje.Pogl.zgodovino!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.