Zdravje /zdravje/aktualno
3453 ogledov

Nova raziskava o elektronskih cigaretah

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Snežinko 07:17 04.julij 2019.

    Da je nikotin škodljiv ne rabiš nobene raziskave, da prideš do tega zaključka. Pri tej zadevi sploh ni vprašanje, kaj je VARNO varno ni nič od tega!) ampak kaj je MANJ NEVARNO. Dejstvo je, da klasična cigareta vsebuje katran, ki ...prikaži več dokazano povzroča raka, medtem ko naj ga elektronska ne bi imela. Vprašanje je, kaj povzročajo vsi tisti dodatki v tekočini... (pa ne kadim ne ene ne druge bedarije, da ne bo pomote).

  • JZekspert 12:54 07.julij 2019.

    Vse novice o kajenju komentirajo številni anonimneži, ki jih verjetno 'nekdo' plačuje. Želijo dezinformirati, pogosto pa prav neumno lažejo in zavajajo - namerno. Edini namen e-cigaret je uvesti otroka ali mladostnika v zasvojenost z nikotinom. Cigaretom se čas izteka, hočejo ...prikaži več podtaknit nov strup; škodljivost e-c. je sicer morda manjša od cigaret, a to ni bistveno. Končni rezultat je: tudi, če so pol ali tretjino tako škodljive kot cigarete, so še vedno 2. najbolj smrtonosen izdelek od vseh.

  • krnekina2 20:55 03.julij 2019.

    "Kadilci elektronskih cigaret morda menijo, da so te varnejše in čistejše od običajnih cigaret, a pojavlja se vse več ugotovitev, da temu ni tako." Res ste podn od podna. Ze studija je zgresena - so po domac povedan pihal dim ...prikaži večm pa dodajal e-tekocino na vzgojene mozganske celice od misi. WAW! In vi, idioti, pol pridete do zakljucka, da so cigareti varnejsi. Fak off res. Evo, se zgresena studija, da boste lohk prebral (as if) https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2589004219301713

  • kvasetotidogajamona 22:54 03.julij 2019.

    idijoti ste vsi ki kadite ecigarete ali obične cigarete, pač golazen

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.