Svet
21053 ogledov

Natančno znano, kako sta umrli

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • asmas1965 20:34 24.december 2018.

    Storilci so žrtvi najprej zabodli, prerezali vratova in ju nato obglavili, je povedal vodja osrednjega urada za sodne preiskave Abdelhak Hiam. NI RES ..ŽIVIM SO REZALI GLAVE iz golega firbca sem pogledal video IN MI JE ŽAL že dva dni ...prikaži več ne spim zaradi tega.Dekletoma so pri živem telesu rezali glave.To niso ljudje.in Komedijant in njegovi botri pa jih vabijo v Slovenijo. Lahko jih pripeljete k sebi domovvendar jih imejte zaprte v svoji hiši in naj vas spreobrnjujejo ne pa nas SLOVENCE

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 23:04 24.december 2018.

      Pazi kaj pišeš! Levičarji te bodo poimenovali za nestrpneža zato ker žališ verska čustva muslimanov!! Oni po zakonih levice lako drlajo režejo glave mi pa niti ne smemo napisati kaj proti njim pa smo že naci-nestrpneži!!

    • asmas1965 11:56 26.december 2018.

      omega ...ni kaj dodati uživaj v "svinski "pečenki, prašića zaklanega po tradicionalni metodi slovenskega podeželja.Danes sem si privoščil ŠUNKO mnjam...jutri kožarce...

  • markus 22:53 24.december 2018.

    To je najbolj kruta smrt, ki lahko človeka doleti. Ni hujšega kot to. Nista bili samo umorjeni. Bili sta tudi skrajno ponižani. Resno me skrbi apatija Slovencev, ki se očitno ne zavedajo, da s prihodom več tisoč ljudi iz držav, ...prikaži več kjer vlada šeriatsko pravo, močno veča možnosti, da se kaj takega zgodi tudi pri nas. Več teh, bolj nevarno bo življenje v Sloveniji. A je to ta kulturna obogatitev, da se bomo bali za življenja? Merkel, Juncker, Fajon, naša vlada, vaše roke so s tem tudi krvave.

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 23:07 24.december 2018.

      Saj se že bojimo!! Poglej božične sejme po Evropi več je do zob oboroženih varnostnih organov kot obiskovalcev!! Se mogoče zavedate kaj bi bilo,če bi se kak nestrpneš namerno zapeljal v množico romarjev v Meki??

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 20:20 24.december 2018.

    Res žalostno! Ljudje po njihovi deželi ne smejo hoditi mi v Evropi pa moramo za njih delati sicer nas te levičarske oblasti takoj ožigosajo za nestrpneže!! Seveda takšna usmrtitev sploh ni nestrpno dejanje!! Evropski voditelji so izdali lastne narode seveda ...prikaži več bodo kmalu zato tudi odgovarjali!!

  • Koka 23:45 24.december 2018.

    Žal sem tudi jaz pogledal ta video ... To je klavnica, to ne delajo normalni ljudje ... Pri nas se z živalmi ne dela tako ... Te ljudje niso vredni milosti... Pogrešam odziv muslimanske skupnosti na ta in vse ostale ...prikaži več dogodke, ki so se zgodili v imeni Isis-a. Imam občutek, da jih tukaj živeči muslimani celo simpatizirajo... Se motim? Naj mi nekdo musliman , replicira ... prosim!

    • Snežinko 13:46 25.december 2018.

      Nisem musliman, ampak lahko vseeno zatrdim, da dogodek nima nobene povezave s pravimi muslimani. To so skrajneži, ki izkoriščajo ime "musliman" za svoja bolna prepričanja in delujejo "v imenu Alaha" (v resnici seveda daleč od tega). Ravno to so muslimanske ...prikaži več skupnosti že nekajkrat jasno povedale. V vsaki skupnosti so "izrodki", žal.

  • bojovi 19:07 25.december 2018.

    In Slovenija je podpisala da bo take divjake spuščala v Slovenijo. Katastrofa.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.