Slovenija
3044 ogledov

"Prerod bo jeziček na tehnici le, če se ne uvrsti v parlament"

Komentarjev 28
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    NickMason. 07:09 04.januar 2026.

Še Melamin-ovo nesrečo ni uredil Prebilič oz. ni bil sposoben,zdaj naj pa vodi Slovenijo,malo sutra,ko zadiši denar ne izbira sredstev,žal.

malonaokoli 07:55 04.januar 2026.

Nesposobni povzpetniki z obilico ega brez dodane vrednosti iz preteklosti. Pod reklom, Zase, vase, nase !

• maček 08:51 04.januar 2026.

Zanič izbira.

• twitko 08:13 04.januar 2026.

Mah Prebilic se je distanciral od Goloba samo v smislu - jaz nisem Golob. Vsebinsko pa nic konkretnega. Problem levicarskh strank te runde je da so extremno leve npr. glede poseganja v privatno lastnino in premoženje posameznikov. SD, ki je ...prikaži več bil dolga leta najbolj leva stranka v državi je zdaj najbolj desna stranka te koalicije.

• Jernej65 08:21 04.januar 2026.

twitko, po tvoji difiniciji in razmišljanju imamo na desni potem še bolj ekstremno desno SDS, ki simpatizira z nacističnimi strankami in zagovarja stališča, ki jih je zagovarjal Hitler, poveličuje ljudi, ki so se borili na strani Hitlerja. SD ni ekstremno ...prikaži več leva. Ekstremno levi je Kordiš, ki v parlamentu zraven Janše nima kaj delati, ker sta katastrofa za Slovenijo.

Leon 08:30 04.januar 2026.

Katera novo nastala stranka je LEVIČARSKA ? Ne prepoznam nobene ! Vse so na licitaciji .

• twitko 08:44 04.januar 2026.

Jernej65 - potem voli Nsi. :) Sicer pa preberi se enkrat moj post. Sd je najbolj desna stranka te koalicije. Sd ki je bila prej vedno najbolj leva stranka v državi, naslednica Komunistične partije Slovenije je zdaj najbolj densna stranka ...prikaži veča te koalicije... in tudi v mojih očeh pogosto glas razuma te koalicije. Da smo prišli do tega je neverjetno. Kar se pa tiče SDS in simpatiziranja z nacističnimi strankami - očitno si indokrtiniran če tako misliš samo se tega ne zavedaš.

• Jernej65 08:48 04.januar 2026.

twitko, res sem nekoliko napačno prebral kar si napisal, se opravičujem.

• atamama 09:25 04.januar 2026.

Ali na kratko, vsi nas bodo hoteli nategniti. Predlagam pa, da se volilci organiziramo in kar konkretno povprašamo: zbiranje pomoči bolnim otrokom ali metanje denarja v UA, red in disciplina za vse državljane enako ali zakon o privilegijih iz 2007, ...prikaži več EU kot ekonomska unija ali vojaška unija, javni zdrastveni zavodi in soodgovornost vodstev za nedelo zdravnikov v njih, ..... Slovenci v Sloveniji first?...... in še pa še konkretnih vprašanj . In odgovorov odvisni glasovi, kajne?

• rd2dmk2 10:37 04.januar 2026.

tele nove stranke so samo mene poslušale, ko me vi niste hoteli pred zadnjimi volitvami. državljani ustanovite nove stranke. kdo jebe tele stare prdce od logarja, irglove, erjavca. to so samo klukci, ki bi radi prišli nazaj na stolčke, ker ...prikaži večer so jih lastni vrgli ven. pač v tistih pol ducata strank se pač morajo zmenit za 90 foteljev in potem lezejo v rit in pridejo drugi izpadejo. in zdej izpadli hočejo prist not s novo-svojo stranko. torej ustnovimo stranke in se volimo. mi državljani sami sebe.

• Optimist11 13:12 04.januar 2026.

Kako se znebiti KORDIŠA ? Izvolimo ga in ga nato Trump odpelje.

• Toma 14:07 04.januar 2026.

Tudi jaz sem pomislil, da bi pri nas potrebovali kakšno svetovnopolicajsko posredovanje. Žal pa nimamo nafte…

Ruska_Zmaga 19:34 04.januar 2026.

Gneča pri 🇸🇮slovenskem političnem koritu se začenja in smrad je neznosen. 🐖 Spet gledamo "povratnike", ki se ne vračajo zato, ker bi imeli vizijo, ampak ker znajo uporabljati kalkulator.Vzemimo Karla Erjavca. Človek ni neumen. Njegov "politični povratek" ni reševanje upokojencev, ...prikaži več ampak reševanje lastnega cash-flowa. V Sloveniji namreč velja bizarna matematika: dosežeš 1 % glasov in država tvoji "stranki" nakaže cca 7.000 evrov mesečno. V štirih letih je to 300.000 evrov.

Ruska_Zmaga 19:34 04.januar 2026.

To ni politika, to je najboljši in najbolj varen pokojninski steber na svetu! 💰📉 Medtem ko ti politični zombiji kalkulirajo, kako bi posesali drobtinice, nam hiša gori. Kaj torej nujno rabimo? Ne vesoljske znanosti. 1️⃣ Davčno stabilnost: Okolje mora biti ...prikaži veči bolj predvidljivo od japonskega vlaka.Nihče ne bo investiral v državo, kjer se davki menjajo hitreje kot razpoloženje najstnice in kjer je uspeh kaznovan.

Ruska_Zmaga 19:35 04.januar 2026.

2️⃣ Šolstvo za 21. stoletje: Ne rabimo "piflarjev", ki recitirajo podatke, ampak finančno pismene ljudi, ki razumejo, da denar ne raste na bankomatu. In ljudi, ki vedo, da se bodo učili celo življenje in da je znanje vrednota. 3️⃣ Javni ...prikaži večni "drive-in" servis: Javni sektor mora delovati kot zasebnik – hitro in učinkovito.

Ruska_Zmaga 19:35 04.januar 2026.

Če bomo na volitvah spet obkrožili te finančne analfabete in lovce na 1 %, bomo čez štiri leta dosegli nov mejnik: postali bomo prva država, ki je prostovoljno bankrotirala, da bi nahranila birokracijo. In takrat bomo spet hlapci na svoji ...prikaži več zemlji. Le da tokrat ne bo Cankarjeve romantike. Samo revščina.

• atamama 20:27 04.januar 2026.

Težko bo da bomo prvi prostovoljno bankrotirali. Nemčija drvi v to, mi bomo pa tisti, ki nas bo posrkalo v brezno, ...............

Ruska_Zmaga 20:38 04.januar 2026.

Nemčija je v prostem padu!!!

• joze5827 09:20 04.januar 2026.

Upam, ,da dobi ta KUČANOVA stranka tako kot Resnica natanko 3.9% procentov glasov.

• rd2dmk2 10:31 04.januar 2026.

in kaj potem jože5827 ? saj to hočejo.. dobit morajo 0,999 in nič več. zakaj ? ker po tvoji prerokbi dobijo državni denar. po moji pa sredinec.

• atamama 20:23 04.januar 2026.

Pazi preveč, ker s tem bodo pri koritu, R2 ima prav....

• tinto 18:25 04.januar 2026.

Janša je za smrdljive kolesarje še naročil 2000 kg viskozne masti, Ja res je,,, to mast bodo migranti mazali kolesarjem ritne odprtine da jih bodo lažje nategovali, in kolesarji bodo gonili pedale ko stare kurbbbe

• tinto 18:27 04.januar 2026.

Več kot je Janša prodal pušk Hrvatom Šiptarjem i n Bošnjakom več so ti hrabri borci postrelili pripadnikov JLA in zato je bilo tako malo žrtev v Sloveniji. Zato je Janša narodni junak

• atamama 20:22 04.januar 2026.

Tinto, daj ne spreminjaj usmeritve, kaj si sestopil od streljanja cigotov in komunistov? Pa sem že mislil, da bosta 2 na strehi parlamenta.....modrovala.

• Xman 12:34 04.januar 2026.

Fašisti, patria trgovci s smrtjo in maskami, pretepači volivcev, največji kriminalci v državi, izsiljevalci podjetnikov, trgovci s čebulo (beri drogo), uničevalci ljudi, države in gospodarstva, malikovalci nacistov itn., ki jim poveljuje vodja slovenski šiptar januzl so res legalna opcija. V ...prikaži več gulage in vrtače vas je treba sterat, golazen klerojanšistična! Ta dva od GS+SD kupljena koristna idiota, ki nonstop dajeta maloumne politikantske komentarje, pa nista resna! Nimata dovolj IQ!

• tinto 18:27 04.januar 2026.

več kot je Janša prodal pušk Hrvatom Šiptarjem in Bošnjakom več so ti hrabri borci postrelili pripadnikov JLA in zato je bilo tako malo žrtev v Sloveniji. Zato je Janša narodni junak

• Xman 20:33 04.januar 2026.

Škoda, da niso postrelil še tebe in tvojega sds legla, nazi psihopat. Vsi ste isti, kot vaš šiptarski vodja. Piz.a, sds nonstop gobcate proti komunistom in migrantom, a vodi vas migrantski šiptarski ultra komunist in še 3/4 stranke so vam ...prikaži več bivši komunisti Čista umska patologija!

• bobubob 09:26 04.januar 2026.

Janša izključuje? Glej, glej, po kolesarjenju in nasprotovanju stroki tudi to? Ja, kar mečeš v druge, dobiš nazaj.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.