Slovenija
11184 ogledov

Novi podatki: Še en dan z odličnimi novicami!

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • krucefiks 10:14 16.junij 2021.

    naj bo dobro ali slabo,toliko testov nikdar in nikoli ne morete prav vsak dan opravit

  • JZekspert 10:20 16.junij 2021.

    Dovolj je ''dobrih novic''. Vsi vemo, kaj nas čaka. Dragi Žurnal, za koga vi to pišete, ali res samo za betončke- MSje, Dusane21 in podobne? Kje je nikoli prikazana druga plat korone, npr. zanimivi intervju Kolakušića, odmevne tožbe Fuellmicha, Great ...prikaži več Barrington declaration (nad 68.000 strokovnjakov iz celega sveta je proti zapiranju in korona-fašizmu!!) ali zdravniki, ki razumejo, npr. Vernon Coleman, Luc Montagnier, Mila Alečković, slovenskizdravniki.si, World Doctors Alliance in nešteti drugi?

    • Ender3 11:38 16.junij 2021.

      Madona, kamorkoli pogledaš sami skeptiki.... https://youtu.be/e5nOuO_80Ro

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:07 16.junij 2021.

    Dobra novica??? Saj že grozijo z delta različico virusa. Zdravniki in javni uslužbenci se bodo težko navadili brez kovid dodatkov pri plači. Kmalu bo spet epidemija. Zasebni sektor pa nima dodatkov tako da moja plača stagnira že par let.

  • Avatar MS
    MS 14:01 16.junij 2021.

    Višje temperature, posebaj pa še cepljenje kažeta današnje ugodne rezultate! A antvakserji še kar nakladajo! Argumenti antivakserjev so da cepiva, niso dovolj preizkušena, saj so imeli znanstveniki za razvoj premalo časa za testiranje! So res slabo testirana? Seveda NE! Zato, ...prikaži večato, ker gre pri cepivih proti Covidu-19, za tehnologijo, ki je nastajala več desetletij in pomeni drugačen pristop k aktivaciji protiteles! A končna zmaga nad virusom bo istočasna z zmago nad antivakserji!

    • Avatar MS
      MS 14:20 16.junij 2021.

      Koncem osemdesetih so znanstveniki začeli razmišljati o tem, kako se znebiti »posrednika«, torej omrtvičenega virusa in nekako »prepričati«, telo da začne virusne antigene proizvajati kar samo. Odgovor je bil seveda v RNK ozrioma mRNK. Naloga RNK je vzpodbujanje celic, da ...prikaži veča začnejo proizvajati različne proteine in ker so antigeni prav tako proteini, lahko celica, seveda z ustreznimi »navodili«, antigene proizvede kar sama. IQ antvakserjev seveda ne omogoča razumevanje te tehnologije!

    • Ender3 16:45 16.junij 2021.

      MS, če si antivakser še ne pomeni, da se na tehnologijo ne spoznaš. Google hrani tako tiste, ki so za vakcino in proti vakcini. Pravo sliko dogajanja najdeš v drobnem tisku v med. revijah, publikacijah in študijah v Lancet, Jama, ...prikaži več BMJ...kjer se obravnavajo stvari, ki jih proizvajalci prikrivajo. Objavljajo se študije o farmakodinamiki in kinetiki cepiv, s poudarkom, kam se kopičijo lipidni nanodelci, kakšen je njihov metabolizem in izločanje.Veliko pa se pričakuje od NovaVaX proteinskega cepiva.!

    • Avatar MS
      MS 17:38 16.junij 2021.

      OK, In če se kod antivakser spoznaš na tehnologijo, če poznaš setavo in delovanje cepiva, čemu potem antivaksizem?

    • Ender3 20:10 16.junij 2021.

      MS, toliko se spoznam, kolikor preberem v strokovni literaturi. Nič ni jasno, več je vprašanj, kot odgovorov. Tudi v objavljenih študijah je veliko laži, tudi tam se piše s predplačilom farmacevtov. Verjemi, nisem antivakcinar in tudi spoštujem tvoje mnenje in ...prikaži več komentarje. Imava strpen in konstruktiven dialog in to je dobro.Lp

    • Avatar MS
      MS 21:57 16.junij 2021.

      Ender3, V veselje mi je debata s teboj in izmenjava mišljej o določenih temah! Spoštujem vsako argumentirano debato! Žal to ni mogoče z vsakim! Nekateri pač drugačno mnenje, sploh če je podkrepljeno z neovrgljivimi dokazi in argumenti čutijo kot osebni ...prikaži več napad in potem sledijo žalitve in psovke! Ne priznavajo prav nič razen svojih trditev! A to ni debata in ne dialog! Žal!

    • Ender3 23:58 16.junij 2021.

      MS, strinjam se s teboj 👍👌✌. Čeprav imam znanje in izkušnje, ne trdim, da imam vedno prav. In tudi motiti se, je človeško. Err is human !

    • 5aa93f84874a2d1c45173779b302eaec9123c75c 10:11 17.junij 2021.

      Ti pa tvoje znanje in izkušnje... .A boš šel jutri na kolo za 🏳️‍🌈???

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.