Zdravje
29135 ogledov

Mateja Logar: "Smo na začetku tretjega vala"

Komentarjev 42
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Decko 11:44 20.marec 2021.

    Cepivo in testerji ne grejo v promet pa je treba spet mal zaostrit

  • vzev 11:43 20.marec 2021.

    Očitno ne mislijo prenehati z neumnostmi. Potem pa morajo ljudje vse delati na skrivaj, namesto, da bi normalno živeli.

    • Avatar MS
      MS 12:46 20.marec 2021.

      Očitno ne mislijo prenehati z neumnostmi. Ljudje vse delajo na skrivaj, namesto da bi se držali ukrepov in pomagali zatreti pandemijo da bi potem normalno živeli. Na tak način se pandemije ne bomo rešili! Potrebni so bistveno strožji ukrepi zoper ...prikaži več kršilce z rigoroznim kaznami! A ta "vsevedni in vsemočni abrambaslovec" zato nima jajc! Novozelandska premijerka jih ima in je corono zatrla!

    • timja 14:27 20.marec 2021.

      ti se pogrezni v svojo pamet in pametuj kje drugje CORONA drekač

    • Avatar MS
      MS 14:56 20.marec 2021.

      Revež si timja revež! Ni ti pomoči! Mogoče pa? Lobotomija! Ja to bo rešitev zate!

    • la 15:35 20.marec 2021.

      vzev,še bolj je zanimivo ,odvisno kako gledaš na svet ,zdaj so v igri korona verniki in ostali normalni svet .Itak so krivi samo ti ki ne verjamemo tej prevari ,kljub temu če se ukrepov držiš,samo poveš da ne verjameš si ...prikaži več avtomatsko kriv,ko jim je... mat...

    • vzev 18:27 20.marec 2021.

      MS, če bi vlada uvajala razumne ukrepe, bi juh tudi ljudje bolj spoštovali. Če pa je večina totalno neumnih in namenjena izključno kaznovanju, jih pač potem ne upoštevajo. Npr. vsakemu je bilo takoj jasno, da so maske zunaj neumnost.

    • vzev 18:29 20.marec 2021.

      In še večja neumnost je, da so ravno ukrepi, ki jih je uvajala ta nesposobna vlada, še bolj vodila v zasebna druženja. Npr. tiste izjave za prehod med občinami. Veliko kdo nima doma tiskalnika in je ravno zaradi teh izjav ...prikaži več hodil k sosedom, ki so jim potem tiskali izjave. In seveda jih je sosed povabil v hišo. Npr. ko so vse zaprli in so morali potem ljudje iskati nekoga, ki je imel doma kakšno stvar, ki jo je potreboval. S svojimi neumnimi ukrepi, so dobesedno silili ljudi v druženje.

    • vzev 18:31 20.marec 2021.

      In naj mi nekdo razloži kaj je razlika, če bi ljudje lahko s prijatelji šli na kavo v gostilo in tam v miru popili tisto kavo. In pa temu ko se dogaja sedaj, da si v gostilni naročijo kavo in ...prikaži več gredo potem kavo spiti par metrov vstran? Idina razlika je, da se sedaj ne morejo usesti.

  • miho 12:27 20.marec 2021.

    V bolnišnicah kot vidim, se še vedno izboljšujejo razmere... Res je več novookuženih, a ne izgleda več tako hudo, kot je bilo - hospitaliziranih je manj, mrtvih pa tudi. Ali se morda motim?

  • sam1 13:43 20.marec 2021.

    Ja,tudi naši "strokovnjaki" prebirajo svetovne novice.....

    • Ender3 15:31 20.marec 2021.

      Prebirajo že, slabo pa ločijo seme od plevela, poskušajo kopirat Nemčijo, Austrijo, ko jim kaj ne uspeva, pa se zanašajo na WHO. Odkrita je vsa beda našega zdravstva, kjer se manjšina kiti z titulami medtem, ko ostali životarijo v povprečju ...prikaži več in dobri plači. Koliko strokovnih člankov je npr.izdala prof.Beović, da lahko upravičeno deli svoje napotke, ugotovitve o trenutni krizi.

  • PaPajapopi 14:35 20.marec 2021.

    Baba pokvarjena podkupljiva. V rit se kavsni. Za tretji val poslušamo že štiri mesece. Potem pride še peti val, ko bo Kalimero spet lezel v rit Hrvatarjem in potem še šesti val , ko ne bodo dovolj pokradli in zaslužili ...prikaži več in tako naprej do njihove odstavitve.

  • pravičnik77 14:17 20.marec 2021.

    V tretje gre rado... če se nismo okužili v prejšnjih dveh, je sedaj čas, da nekaj storimo zase, da se okužimo s tem bavbavom in se izognemo cepljenju za odhod na morje... govorim o morju, ne slovenski mlaki

  • JZekspert 14:02 20.marec 2021.

    Začel se je upor, ma kaki tretji val, koga vi tukaj blefirate, nadaljujejo se tožbe v ZDA in Nemčiji (preverite kaj o tem pravi Reiner Fuellmich), ta val bo pljusknil tudi k nam, ugledna Mila Alečković pravi, da je treba ...prikaži več nazaj uvesti smrtno kazen za covid-zločince-nategovalce. Tega se seveda ne da napisati na cenzuRTV ali kje drugje, pa tudi noben novinar v Sloveniji ne upa niti pisnit. Ko bo orkan odpihnil vse te zmenete in omejene plačance, bodo pa vsi skočili na zmagovalni vlak, patetično!

    • timja 14:34 20.marec 2021.

      JZ počakaj da ti da pameten odgovor MS čefurček...on velecenjeni um in CORONA simpatizer ve več kot znanost..

    • Avatar MS
      MS 16:19 20.marec 2021.

      Evo na koga se spet sklicuje JZekspert, ob šarlatanu Vernonu sedaj še na srbsko šarlatanko Alečković ===> 1) Prispevek MILAN v petek, 16. maja 2014, 11:41 "V zadnjih dneh smo bili priča napadom medicinske šarlatanke Mile Alečkovič, na univerzo Megatrend ...prikaži večd in na stotine profesorjev z univerze Megatrend. Ne izbira besed in še zdaleč ne na akademski ravni. Vulgarna je ker so ji dokazali njena namerna zavajanja s katerim je nameraval ponovno služiti.

    • Avatar MS
      MS 16:23 20.marec 2021.

      2) Ta ženska, katere glavni biografski podatek (v šestem desetletju njenega življenja) je, "da jo je Mati Mira vodila v francoski vrtec" - blati univerzo Megatrend. Na srečo se vsi, ki jo poznajo, zavedajo njenih laži in podlosti, pa tudi ...prikaži veči prevare. Ta ženska ki je že sredi devetdesetih let poskušala z nekaj "pisanih laži", služiti denar je padla v norost, ki je ni mogoče ničesar upravičiti. Trenutno je v preiskavi!

    • Avatar MS
      MS 16:56 20.marec 2021.

      Ste prepoznali manipulatorja? Seveda ste! JZekspert vnet zagovornik šarlatanov angleža Vernona Colemana in srbijanke mile Alečkovič

    • JZekspert 23:43 20.marec 2021.

      MS, jao, kakšen luzerček, vidim, kaj delaš, vsakemu posamezniku hočeš nekaj očitat. Patetično, ampak dejmo se delat, da ni tako... Ubožec, kaj boš pa zdaj, nad 50.000 strokovnjakov je podpisalo Great Barrington declaration, ker vem, da ne znaš sam najti, ...prikaži več ti jo prilepim: https://gbdeclaration.org/ Pod zavihkom signatures lahko vse preveriš, boš še za 50.000 strokovnjakov našel ''grehe''? Kaj pa zdaj, bo vse tiho, morda znaš angleško, imaš tudi slovenski prevod. No, kaj bo?

    • Avatar MS
      MS 11:14 21.marec 2021.

      1) Great Barrington declaration - prevod Na srečo naše razumevanje virusa raste. Vemo, da je ranljivost za smrt zaradi virusa COVID-19 pri starejših in nemočnih več kot tisočkrat večja kot pri mladih. ===> @ Tu ni kaj dodati!

    • Avatar MS
      MS 11:27 21.marec 2021.

      2)Great Barrington declaration - prevod ==> Ohranitev teh ukrepov, dokler ni na voljo cepiva, bo povzročila nepopravljivo škodo, ==>@ Deloma se strinjam kajti nepopravljiva škoda je vidno storjena JZexpertu psihično labilni osebi ki ne prenese dokaj milih omejitev! Še večje ...prikaži več škode bo deležen ker se ne bo cepil, čeprav to deklaracija ki jo sam navaja to priporoča!

    • JZekspert 12:12 21.marec 2021.

      MS, nihče ti ne brani, zlezi v svojo klet, zlezi v skafander, na gobec najmanj 5 mask, pleničke pod rit, testiraj in pocepi se, s čimer ti srce poželi, pa - lahko noč, Slovenija! Druge, oz. bolje rečeno - vse ...prikaži veče ostale, normalne ljudi, pa lepo prosim, pusti pri miru.

    • Avatar MS
      MS 12:58 21.marec 2021.

      Evo kaj se zgodi ko se JZekspert sklicuje na Great Barrington declaration a teksta deklaracije ne razume! Panično sedaj že kar manično išče povsod kjer bi potrdil svoj namišljeni prav! Ko sem mu razkrinkal dva šarlatana Vernena in Milo se ...prikaži več je v paniki skliceval na deklaracijo ki jo pa v svoji omejenosti ni razumel-in še enkrat dokazal svoj insuficientni IQ! Ubogi je!

    • Avatar MS
      MS 13:08 21.marec 2021.

      Cepil sem se s prvim odmerkom Pfizerja 25 februarja in s drugim 18 marca! Po prvem odmerku ni bilo prav zares nobene reakcije po drugem pa sem naslednji dan imel povišano temperaturo 37.9 do 38.2 in rahle bolečine v nogah! ...prikaži več Vse je izvenelo čez noč in glej čuda - živ sem in zdrav! Sedaj bo expert zagotovo vprašal: kaj pa dolgoročno? JBG daragi moj expert - dolgoročno bomo vsi mrtvi! Anticepilci pa verjetno prej!

    • JZekspert 13:09 21.marec 2021.

      Jao, ne že spet... ti sploh nisi prebral Barringtonske deklaracije, jaz sem jo, in tudi podpisal! Pravi, da je treba le zaščititi starejše in ogrožene, ne pa omejevat vse, vse ostale je treba pustit ŽIVETI - MS-degenček pa seveda zagovarjaš ...prikaži več zlasti omejevalne ukrepe, kar zagovarja tvoj idol in heroj Kazzo in Bulatovićka, si navaden trol in papak. Od zdaj naprej te ignoriram, si res le obična trolčina.

    • Avatar MS
      MS 14:36 21.marec 2021.

      OK expertčino! Ignore je bedni pobeg od soočanja z resnico in priznanje da nimaš konkretnih argumentov proti resnic ki ti jih serviram! Naprej se druži s svojim šarlatani in uživaj v temi svojega ubogega uma! Bodi fajn!

    • timja 15:23 21.marec 2021.

      MS rabi srbohrvatski prevod deklaracije- njegov domač jezik...ni kaj za dodati...pa boj se vseh virusov od herpesa pa dalje...bednik duševni

    • Avatar MS
      MS 15:45 21.marec 2021.

      Cepljeni bodo z veliko verjetnostjo preživeli pandemijo covida-19, za anticepilce je ta verjetnost veliko manjša kar sploh ni škoda! Kužili se bodo medseboj, veliko jih bo covid rešil njihovih zablod in jih deponiral onstran mavrice! Lahko smo jim hvaležni saj ...prikaži več bojo s tem sami prispevali k očiščenju od kužne populacije! Čimveč anticepilcev si želimo!

  • Decko 15:21 20.marec 2021.

    Število okuženih upada, a hkrati zaznavamo tudi rast." Podaljšnje policijske ure in prepoved zbiranja. In pa "Naslednjih 14 dni bo ključnih." Plešasti bo pa pridodal nekaj o udbovcih in komunistih. Znamo že vse na pamet.

  • Ender3 14:00 20.marec 2021.

    Kaj bomo od politike in stroke razen ukrepov, dobili, kaj bolj koristnega, kot golo napovedovanje prihidnosti krize. Po enem letu še vedno niso povečali kapacitet PCR testov, igranje z hitrimi testi je zgolj zapravljanje denarja in kadrov. Nič proaktivnega se ...prikaži več ne naredi na mejah, proste migracije povečujejo vnose iz tujine. V osnovnem zdravstvu je premalo zgodnje detekcije okužb, zamujeno ne/ukrepanje se odraža v hospitalizacijah.

  • crniovcar 16:10 20.marec 2021.

    Šele čez en teden bomo v tretjem valu ( velika noč zaprti ! )!!!! potem zaprti do 1.7. 2021 ... Julij -Avgust vse odprto..kot leta 2020. ITD vsaj še 2 leti !!!!!!!

  • JZekspert 15:25 20.marec 2021.

    PaPajapopi- dve zadevi, na katere si me spomnil: umrl je (nenadoma) John Magufuli, ravno izvoljeni predsednik Tanzanije (podobno kot predsednik Burundija, hmmm) huda legenda, je testiral celo papajo na PCR testu, seveda je bila pozitivna... Druga stvar je pa tole, ...prikaži več in bo še prišlo na dan, iz zelo zanesljivih virov sem izvedel, da je B.B. recimo ji Blaženka Bulatović, da ne bo problemov, pokasirala kar 9 mio. EUR za tole laganje, manipuliranje in morenje slovenskih ljudi. To vse pojasni, ni tako?

  • Avatar MS
    MS 16:38 20.marec 2021.

    Evo tipične manipulacije in laži: ==> "iz zelo zanesljivih virov sem izvedel, da je B.B. recimo ji Blaženka Bulatović, da ne bo problemov, pokasirala kar 9 mio. EUR za tole laganje, manipuliranje in morenje slovenskih ljudi. ===> Niti ena navedba ...prikaži več ni preveljiva 1) ni vira informacije, 2) ni imena osebe ki naj bi pokasirala. 3) ni imana morilca. Takim manipulacijam lahko nasedejo samo naivni in maluomni.

    • JZekspert 23:56 20.marec 2021.

      Kletni suženj, a te je malo strah, da je res, kaj? Se bodo že še našli dokazi, ne skrbi! Kolk pa tebi plačajo poleg Pinga pa poli-sendviča, bolj slabo, kaj, morda 2-3 Eur na uro? No, saj si sam kriv, ...prikaži večv, ker si tak hlapec brez hrbtenice, ker poleg vsega še škoduješ sam sebi in vsem drugim. Vidiš, mi na drugi strani smo pokončni in svobodni ljudje, ti si pa nepomembna glista...

    • JZekspert 00:01 21.marec 2021.

      Veš MS, zdaj se mi pa že malo smiliš, kako so v naši stari državi govorili - kako je lepo biti glup... B.B. oz. ''Blaženka Bulatović'', le kdo bi to bil, res ne vem, hmmm? Daj, no, potrudi se, napni ...prikaži več možgance... saj bo.

    • Avatar MS
      MS 10:23 21.marec 2021.

      JZekspert ===> Za vse tvoje trditve nimaš prav nobenega dokaza! Niti enega samega! Laprdaš v prazno misleč da bo kdo nasedal na tvoje manipulacije! Mislim da v neumnosti ki jih trosiš tu na forumu tudi sam ne verjameš! Če pa, ...prikaži več je pa to huda patologija! Drži se ti svojih šarlatanov Vernona in Mile ki sta ti oprala tistih par bednih sivih celic ki jih premoreš! Imej se lepo in uživaj v svoji mentalni temi!

    • JZekspert 12:19 21.marec 2021.

      Patologija je verjeti v to, kar ti trosi Kacin, pa Bulatovićka in ostali. Po tem, ko vse leto bedasto lažejo. Imaš kratek spomin, zato ti pomagam z best od Testa di cazzo, nismo se smejali: https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/deset-mucnih-mesecev-z-jelkom-kacinom-841689 Kaj boš pa zdaj, ...prikaži več kako se boš izvlekel, ali bo končno tišina? Kaj lahko normalno intelektualno sposoben človek na to reče? Ponosa nimaš nobenega, vsaj do zdaj ga nisi imel, morda lahko še presenetiš...

    • Avatar MS
      MS 12:42 21.marec 2021.

      1) Jelko Kacin je zgodba zase! Izredno sem ga cenil za časa 10 dnevne vojne in še danes sem prepričan da je on s svojim novinarskimi konferencam prepričal svetovno javnost in bistveno prispeval k osamosvojitvi Slovenije! Bistveno več kot tisti ...prikaži več ki so čepeli v kleti Cankarjevega doma danes pa se trkajo po prsih do modric! Janša, Krkovič....itd

    • Avatar MS
      MS 12:48 21.marec 2021.

      2) Danes pa je to druga zgodba! Podlegel je inštrukcijam nasilnega Janše in namesto mirne razumne razlage situacije, je po maniri velikega vodje začel strašiti! V marsikateri zadevi je imel prav vendar način prezentacije je pa tipičen za diktatorske režime! ...prikaži več Razočaral me je! Je pač plačanec!

    • Avatar MS
      MS 15:47 21.marec 2021.

      Cepljeni bodo z veliko verjetnostjo preživeli pandemijo covida-19, za anticepilce je ta verjetnost veliko manjša kar sploh ni škoda! Kužili se bodo medseboj, veliko jih bo covid rešil njihovih zablod in jih deponiral onstran mavrice! Lahko smo jim hvaležni saj ...prikaži več bojo s tem sami prispevali k očiščenju od kužne populacije! Čimveč anticepilcev si želimo!

  • rd2dmk2 18:40 20.marec 2021.

    ok, tolk ste bili navdušeni ko se dovolil odpret kavarne, da ste iz Lj noreli v NM. pa dejte nehat mu dajat zagon. ko bo odpru oštarije po sloveniji naj bo 10d dni vse prazno, boste vidl, kako se bo ...prikaži več vse skupi nehal, ne bo hore legalis , ukazan bo zbiranje in popivanje.. kaj pa mu dajete potuho s tem kolk rabte kafe v oštarij. meni je čist vseeno zanj, pa tud za tenis in fitnes. če se kdo hoče razmigat, evo njiva za preštihat, lopata čaka,malca in pir tudi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.