Slovenija
9872 ogledov

Novo s sodišča: To je danes povedal Abramov, ki naj bi s puško umoril dekle

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • cogocogo 12:24 24.junij 2019.

    kako lahko zahteva odvetnik izločitev dokazov ,,dokaz je dokaz v vsake mrimeru bi pa šel za sodnika vsem takim odvetnikom ki tako izprijeno branijo morilce ,barabe ,prevarante ,pedofile ,,posiljevalce ,,le kaj je vsem tem odvetnikom da so tako izprijeni ,,vsi ...prikaži veči po vrsti ,vem da je njhova naloga braniti barabe a ce je nekdo kriv je kriv ,,zakaj ti pokvarjenci tako ne branijo zrtve,,,kako bi jim po nesreči povzročil res prave muke ,,ogabna mi je ze beseda odvetnik kaj sele da vidim tak osebek ,,fu

    • sebastjan47 08:11 25.junij 2019.

      Lahko, če so pridobljeni na nezakonit način. Policija lahko spet pade na izpitu.

  • Avatar Leon
    Leon 12:22 24.junij 2019.

    Ta zgodba mi zelo smrdi ? Kdo je oseba ,ki ima glede na svojo starost lahko dovoljenje za toliko vrst orožja ? Drugič imam na sumu ,da je vse nekdo zamočil , namerno ali ne in je ostalo v kakšnem predalu .

    • Avatar vec
      vec 22:30 24.junij 2019.

      Koliko kosov orožja lahko ima posameznik ki ima dovoljenje, ni nikjer odrejeno, če imaš denar lahko 40-50 morda še več, gre se večinoma za Šprtno orožje ne da ga nosiš kot agent za pasom vsak moment, lahko imaš ostrostrelno puško ...prikaži več brez kakih večjih težav Če le zadovoljiš kriterijem za izdajo nabavnega dovoljenja in listine po kateri lahko doma hraniš določen tip orožja, Kak priti do tega pa piše v zakonu o orožju. Tale hepan pa bi moral dobit že samo zaradi zlorabe zaupanja duplo kazen.

    • sebastjan47 08:12 25.junij 2019.

      Osumljeni imel dovoljenje za orožje Sebastien Abramov naj bi bil tudi v sporu z albansko mafijo, ki naj bi mu bila grozila s smrtjo, kot je sam zatrjeval, zato naj bi si bil pridobil dovoljenje za hrambo in nošenje petih ...prikaži več pištol in dveh pušk. Kako mu je uspelo dobiti dovoljenje za toliko kosov orožja, smo vprašali na notranjem ministrstvu, kjer izdajajo dovoljenja za orožje. Na vprašanje nam niso odgovorili "zaradi varovanja osebnih podatkov". Sicer pa je Abramov več let prijateljeval s krimin

    • sebastjan47 08:13 25.junij 2019.

      https://www.vecer.com/namesto-da-bi-ji-pomagal-je-pospravljal-pusko-10025436

    • Avatar Leon
      Leon 10:27 25.junij 2019.

      Sem pričakoval ,da bo pisalo stari znanec policije kar ima lahko dvojni pomen ! ? Tudi tajni policijski sodelavec .

    • Avatar vec
      vec 14:17 25.junij 2019.

      Najbolj verjetno je bil registriran policijski špicelj TPS tajni policijski sodelavec, posledično je bil dosti v stiku s kriminalisti, lahko se je spomnil sam da bi to lahko unovčil pri pridobivanju dovoljenja, pač ti lahko še tolk nakladaš da te ...prikaži več hočejo ubit pa ne boš dobil dovoljenja, če pa to potrdi nekdo verodostojen, pa pomojem kr dosti pripomore da se tehtnica prevaga tebi v korist.

    • Avatar vec
      vec 14:19 25.junij 2019.

      Aja pa še to, da ga je BILOKERA mafija hotela UBIT, bi ga že zdavnaj, mislm da je smrkavec bil najbližje Mafiji ko je gledal The Godfather po tv.

  • marsal 13:47 24.junij 2019.

    ker vstraja , da je bila nesreča , bo pač dobil tretjino višjo kazen ! l

  • Uporabnik1 02:44 25.junij 2019.

    Temu gnoju bi morali roke in noge odrezat pa naj se celo življenje plazi po tleh kot glista

  • sebastjan47 08:09 25.junij 2019.

    Le kdo je temu tipu dal dovoljenje za nošenje orožja? Orožje se nikoli ne čisti tako, da lahko pride do nesreče!!! Le kje in kako je opravil preizkus znanja o rokovanju z orožjem? Na vprasanje novinarjev pristojna UE nebulozno odgovarja: ...prikaži več "zaradi varstva osebnih podatkov, vam odgovora na vaše vprašanje ne moremo posredovati.." Pa saj so nj. osebni podatki že vsem znani!!! Haloooo? Javnost ima pravico zvedeti, kdo je neodgovorno ravnal pri izdaji dovoljenja (UE, policija).

  • joze159 13:09 25.junij 2019.

    Sebastjan47 ja kdo mu je dal policija mu je dala ker je bil spicelj ucas zaradi varnosti ker je druge ìzdajal so mu dal dovoljenje ker se je gnoj bal da ga bojo ubil.. Da gre za mojo hčer ni ...prikaži veči policije da ga res tisto minuto bi mu creva ven potegnu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.