Pod streho /pod-streho/nepremicnine
8360 ogledov

NUSZ ni dajatev za pravico uporabe stavbnega zemljišča, temveč ...

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Luksi 10:27 12.december 2021.

    Za vse navedeno prejmemo vsak mesec račune ampak, saj vsi vemo, da denarja ni nikoli dovolj, zato je potreben še davek. Kar se države tiče bi najraje še kakšnega dodali, ljudi je treba izžeti do konca...

  • sam1 09:54 12.december 2021.

    Pri vsem NUSZ ali kako se je že imenoval v bivši Jugi,smo morali sami kopati za vodovod,kanalizacijo in telefon ter vodo in to precej daleč,sami financirati vsa materijal in delo,le za telefon so nam vrnili čez desetletje nekaj drobiža-ampak davek ...prikaži več za to,kar bi morala država pripeljati do zazidalne parcele,pa vseeno redno pobirajo in prikazujejo lažne stroške,ki smo jih pokrili sami.....

  • Francisscos 09:33 13.december 2021.

    Občina in država pobereta, vendar bi morali urediti okoli bloka, da si ne bi pritlični lasniki neupravičeno lastili zelenice za svoja parkirišča. Zgradili so si garaže, nadstreške in še in še. Uradno parkirajo na zelenicah. Verjetno imata župan in minister ...prikaži več enako urejeno, kradeta svojim sosedom. V socializmu so bile na teh mestih, kjer je sedaj pločevina in se preprečuje dostop, vrtnice.

  • sandi76 09:43 12.december 2021.

    Ne glede na to, kako ministrstvo zavija v meglo pojem NUSZ,l gre za davke, ki jih pobira država. Davek za uporabo vode, elektrike, kanala.... neumnosti. V vseh cenah za vodo, elektriko itd, so že vsi davki in ni nobene potrebe, ...prikaži več, da nam zaračunavajo davek na davek. Poleg tega so zopet na slabšem tisti, ki imajo urejeno dokumentacijo o lastnih objektih, medtem, ko za črne gradnje in podobno ni potrebe po plačevanju, ker pač niso v evidenci !

  • Joseph_Sims 10:20 12.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • rd2dmk2 09:57 12.december 2021.

    mislim to je tako kot bi kupil pri peku kiligram kruha, pa bi potem še plačal davek za odstranjevanje "predeleanega" kruha. po domače drek. ko se priklapljaš na parcelo kaj plačaš ? ko se dela kanalizacija kaj plačaš ? ko ...prikaži več je treba zamenjat zračni vod za zemeljskega kdo ga plača ? vse plača državljan, potem mu pa država reče plačaj davek za infrastrukturo.

  • miho 08:44 12.december 2021.

    Jaz bi spremenil samo ime NUSZ v premoženjski davek. Poleg tega bi naredil tudi, da bi bil namenski davek za javno infrastrukturo, kar sedaj ni, saj gre v integralni proračun občin, ki ga lahko porabijo za karkoli.

    • sandi76 09:44 12.december 2021.

      Ne pozabit, da premoženjski davek že sedaj obstaja. Poleg NUSZ, in v tem je tragedija. NUSz je samo megla, ki jo plačujejo državljani.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.