Slovenija
4048 ogledov

O izjavi direktorja psihiatrične klinike: "Gre za poskus utišanja žrtev!"

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:52 07.junij 2023.

    Menim da je ta direktor potreben nujne pomoči v tej ustanovi. Naj ga privežejo in zbrcajo. Potem pa naj govori.

  • Luksi 11:11 07.junij 2023.

    Vrana vrani ne izkljuje oči, verjetno samo ščiti sebi enake. Če ga pogledaš v oči vidiš, da ni povsem normalen. Verjetno je še sam sodeloval pri početju tehnikov in s tem zadovoljeval svoje sprevržene nagone. V vsakem primeru ga je ...prikaži več potrebno sprocesirati skupaj s storilci, ali kot sostorilca, ali pa kot pomočnika...

  • h4ck3r 11:25 07.junij 2023.

    Ta izjava je dvorezen meč...časi se spreminjajo in na slabšem so samo resnične žrtve...res pa je da nekdo mora reči tudi bobu bob...priznajmo si obstajajo tudi takšne osebe, ki bi naredile vse za prepoznavnost in lastno korist ne glede na ...prikaži več posledice izjav, kot tudi takšne, katerim spolno nasilje predstavlja že "žvižg delavca" in kot sem rekel...tiste prave žrtve so bile in bodo na žalost spet na zadnjem mestu, ker tiste se ne želijo in upajo tako javno izpostavljati.

  • 4c6cfe4fc7e22c0da661424350902bc28121c881 13:45 07.junij 2023.

    Lahko, da ima stari prav, lahko da se moti. Najbolje bi bilo, če bi policija, tožilstvo in sodišče (morda pravosodno ministrstvo) javno objavili podatke koliko je bilo prijav in pravnomočno obsojenih leta 2005, koliko leta 2015 in koliko 2022. Tako ...prikaži več se bo juasno videlo ali je bilo včasih več resničnih prijav ali je sedaj več lažnih prijav. Namesto tega, pa se "vžigajo" raznio inštituti, razne femicidke iz raznih faksov in sevad vsi in vse, ki imajo čas, da mešajo meglo.

  • lojs 11:46 07.junij 2023.

    seveda , časi se spreminjajo, na področju psihiatrije, pa so naredili bore malo ... programi zastareli , na zaprte oddelke tlačijo vse kar dobijo, drogeraše, pijance, stare dementne, sajkote, itd ... tudi tehniki so samo uslužbenci, ... ko ti ponoči ...prikaži več nekateri norijo, kaj boš ... gre spet za eno skupino ljudi (vsak dan več), ki je več ali manj nevarna po zakonu, kdo je sploh nevaren? ... nekdo, ki napiha zaradi par pirov manj kot 0,5 promila me more biti nevaren, ali pač

    • Ender3 18:06 07.junij 2023.

      lojs👍 se strinjam psihiatrija ostaja tudi v strokovnih krogih tabu tema. Malo ali nič je znano o delovanju možganov. Bolniki jim služijo kot poizkusni zajci in Bigfarma z zdravili dobro služi..Podobno se dogaja na onkologiji, ljudje trpijo in umirajo zaradi ...prikaži več nepoznavanja vzrokov nastanka bolezni. Zato imamo onkološki inšitut in ne kliniko. Psihiatrija pa se očitno ne eno ne drugo ne zasluži..

  • Avatar Leon
    Leon 12:03 07.junij 2023.

    Naša psihiatrija še vedno v prejšnjem stoletju . Pomanjkanje kadrov in strokovnjakov je glavni problem v javnih institucijah. Danes psihiatri in psihologi opravljajo zasebne ordinacije in kasirajo na račun čakalnih dob v javnih zavodih .

    • lojs 12:36 07.junij 2023.

      zakaj potem vsem težiš, če si pa ravno povedal za kaj gre

    • Naklonsky 10:59 10.junij 2023.

      Psihiatri, ne samo zdravniki, v zasebnih ambulantah s koncesijo skrajšujejo, ne pa podaljšujejo čakalnih dob!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:36 07.junij 2023.

    Meni ta tip izgleda ne damo kot nekdo ki je vse vedel, pač pa kot nekdo, ki je to tudi sam počel, modra celo naročal svojim podrejenm "posebne" tretmaje.

    • lojs 20:47 07.junij 2023.

      sajko vodi sajko bolnico, ... a je mogoče kje drugače ... a si mogoče šla na kakšen razgovor oz. terapijjo ... jest ne vem kaj vi bluzite , sajko dela sajko terapijo ... kaj je bil pa frojd? preberi si kaj je on počel

  • Grof 22:30 07.junij 2023.

    Dokler bo prašiček Dejan Židan pri koritu, bodo cene živil samo še rasle, sem nekje bral, da je popolnoma nesposoben samostojno razmišljat s svojo glavo, prej bi …….

  • lojs 12:44 07.junij 2023.

    gledam posnetek, spet ene ekipe, ki se zavzema za azilante ... "mi smo tukaj, pričakujemo od vlade to in to" ... v tej državi bi imeli vse, da ne naštevam, od medvedov, nutrije, volkove, visoke plače, penzije, azilante, najboljše zdravstvo, ...prikaži več najboljšo hrano, ni da ni ... vse, vse, vse ... zakaj nihče ne razloži od kod vse to jemati , OD KOD? in KOMU ŠE VZET? ... a nekateri res mislojo, da je proračun neskončno raztegljiva malha božika iz pravljic ... mogoče pa ni, ne vem, vprašajte holoba

  • tomi67 12:06 07.junij 2023.

    Nekaj njegovih izjav je gotovo špekulativnih ali pristranskih. Vendar ima kot človek vso pravico do izražanja svojega mnenja. Ta družba pa je očitno nagnjena k lustraciji in linču. Kdor ne daje družbeno všečnih izjav, ga je treba najmanj razrešiti z ...prikaži več njegovega položaja. In to, kar je izjavilo nekaj psihično motenih oseb, se šteje za čisto resnico, ne da bi imeli kakršen koli objektiven, na sodišču vzdržen dokaz. Beda in srednjeveški fanatizem sta bistveno bolj razširjena od spolnih zlorab.

  • Kmodri 14:44 07.junij 2023.

    Tega direktorja zapret na zaprti oddelek Polja, da bo občutil praksol

  • Ender3 12:32 07.junij 2023.

    Ko daje takšne in podobne izjave naš konzervativni politični bolnik pa, se javnost in mediji ne zgražajo. Zakaj le je enim dovoljeno vse, drugim pa nič.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.