Slovenija
72 ogledov

O policistih, ki naj bi "poskušali spodkopati ministra", tudi Cerar

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Hi5 09:08 03.marec 2016.

    Ko gre pa za njih same in vsi vedo, da so njihovi bratje krepko nekje pijani do amena, pa je kar hecno, da ne gredo njih lovit. Dej ne seri.

  • Plavi-mil 13:37 02.marec 2016.

    Pa kaj si bo še izmislil ta Cmero, neverjetno kakšno domišljijo ima, pokvarjen kot vsi levaki, če ne gre drugače pa s skonstruirano afero, očitno je Petrovič pretrd oreh,tudi za njegovo trdo bučo.

  • dragec 14:04 02.marec 2016.

    Verjetno je JJ podkupil sindikaliste - vidimo iz prakse v parlamentu

  • Avatar olor
    olor 14:31 02.marec 2016.

    mimo se kotali nek kolešček, a ti je izpadel z levega ali desnega dela možganov?

  • Avatar praufo
    praufo 15:12 02.marec 2016.

    še bolj bodo zaratili

  • h3o 15:28 02.marec 2016.

    se pravi če poskusiš ujeti lopova za katerega veš da bo oropal banko je tudi neetično in kaznivo? svašta res.

  • Johan Spohan 16:23 02.marec 2016.

    Ubožec na duhu @dragec. A res ne moreš brez JJ. Pa še jebati in nategniti si pozabil.

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 18:13 02.marec 2016.

    Če je negdo pijan,je treba ukrepat.To ni neetično ampak skrb za državljane da se ne zgodinesreča.Kakšno kurca kaznivo dejanje,a se tale ima za kaj več.

  • Optimus 20:20 02.marec 2016.

    Konec koncev,so policisti ustavili rahlo opitega muzikonta,v službenem avtomobilu ministra,kateri službuje v Cerarjevi vladi.Boljš,da bi bil samo muzikont.

  • leonardo 08:01 03.marec 2016.

    Predvsem Cerar preusmerja pozornost naroda na nepomembne stvari, da se ljudje zaj. s temi rečmi, velike za Slovence pomembne zadeve pa medtem pometa pod preprogo. Ja me ovce pa beeee, beeee.Če je klovn, ki se ponoči izpostavlja posmehu ljudi, pripravljen ...prikaži več soočiti s tem, naj se še sooči z zadregami nas " nejavnimi " človečki. In kaj, če so ga lovili? Prav je tako in tako naj ostane. Tudi potem, ko bo Cerar odletel.

  • Igor Đukanović 13:44 02.marec 2016.

    Cerar je naravnost smešen. Kaj bo naredil z gručo policistov, ki so pod vodstvom njegove notranje ministrice dramatično poskušali spodkopati opozicijsko poslanko Alenko Bratušek? Še vedno niso pokazali, katere dokaze o njeni korupciji so našli. Dokumente, izpiske z bančnih računov, ...prikaži večov, podpisane nelegalne zasebne dogovore... Koji faktor je zdaj Koprivnikar, da mu policisti ne bi smeli dati za pihati? Pa nimam nič proti njemu osebno. Le nihče ni zaradi funkcije nad zakonom.

  • mph 03:58 03.marec 2016.

    Vsekakor nepotreben incident .... me pa neprimerno bolj motijo tisti, ki zadnjih 25 let in več intenzivno spodkovavajo nekdanjo super socialno državo. In to niso policisti. Tem političnim in gospodarskim ter drugim barabam pa bi bilo vsem za soditi zaradi ...prikaži več veleizdaje. Po kratkem postopku.

  • peromornar 13:55 02.marec 2016.

    Ah, "levaki" in "dešnjaki"? To nas bo pokopalo, a "Plavi-mil"? V tej pokvekani nazovidržavi ne verjamem nič več, adijo poštenje, adijo integriteta, adijo etika. Ergo, gdo je komu "podtaknil", gdo je "krivec" - "question for 1 mil". Vse skupaj je ...prikaži več že bolano (vred z novo TV24).Človek je lahko samo žalosten ko vidi kam so pripeljali to državo v samo 25 letih, eni in drugi, levi in desni, rdeči in črni - vsi so krvavi po kožo. Money, money, power, power, "ne jaz pa ne bom odstopil"???!

  • dragec 23:30 02.marec 2016.

    Tudi to bom iz sovraštva

  • Jambor 14:44 02.marec 2016.

    Gre za dvoličnost. Na tak način se diskreditira stavko policajev. To je ena stran dvoličlnosti. Druga stran pa je ta, da je delo policajev normirano. Toliko odvzetih voznišk, kazni, sodnikov za prekrške, ... In ta direktiva iz vrha, se v ...prikaži več osnovi ne razlikuje nič od tega, kar so se dogovorili, če se sploh so, dogovorili policaji. Greška je bila edino ta, da so se spravili na ministra. Če to naredijo normalnemu smrtniku, pa izpolnjujejo normo. In če bodo ti policaji sankcionirani, pomeni to to, da se bo vsak minister, ki ga bodo ustavili, izmuznil zaradi tega, ker se bo bal podobnih posledic.

  • Optimus 17:16 02.marec 2016.

    Gre za staro policijsko "zajebancijo"Najprej je treba zadeve dokazati, kar bo precej težko, je za MMC povedal nekdanji načelnik policije Pavel Čelik in poudaril, da je treba biti pri tem precej previden in da zadeva ni tako resna, kot ...prikaži več je videti."To je običajna policijska "zajebancija", v vseh državah je podobno. Še posebej, če policistom nekdo stopi na žulj, kot je Koprivnikar s svojimi izjavami ob začetku stavke," je za MMC povedal Čelik.Veliko podobnih lovljenj posameznikov, ki bi lahko povzročili prometne prekrške, so se po njegovih besedah policisti lotevali že v preteklosti. Vendar pa se tedaj niso dogovarjali po Facebooku, temveč po radijskih UKV-zvezah. "Zadeve so bile izpeljane bolj inteligentno, saj ni bilo takšnih dokazov, kot so zdaj na Facebooku, če to drži," dodaja.Škoda,ker ni več miličnikov.Nihče od nas tud vedel ne bi.

  • Hi5 10:02 03.marec 2016.

    Problem ni v tem, da policisti vestno pravljajo svoje delo in lovijo barabe tudi na tak način. Problem je motiv. Eno bi bilo, da naše vrle policiste res skrbi varnost na naših cestah. Pa velike večine seveda ne. Tu gre ...prikaži več za zlobo, foušijo in namerno provociranje iz strani policistov, ki so ali zafrustrirani do boga, jezni na ves svet in to potem prikazujejo na ta način ali pač s tem, ko so dobili v roke potrdilo o opravljenem 6-mesečnem tečaju mislijo, da so nad vsemi. To je problem. Drugič pa je to še ena velika hinavščina policistov. Jaz vidim, da velika večina policistov sama ne spoštuje prometne predpise. Samo en banalen primer. Merite kdaj hitrost policistom, ki se vozijo, ko niso na nujni vožnji. Vse vam bo jasno. Drugo, policijske žurke. Tam se ga nalivajo kot norci, kar je sicer njihova pravica. Ni pa prav, da imajo potem proste poti domov. Njihovi kolegi, ki so ta dan v službi seveda vedo, da bi večina napihala. Pa ne postavljajo zased. Tako da ne prosim branit policije. Nima sm

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.