Slovenija
36 ogledov

O prodaji Splošne plovbe

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Veteran 15:29 24.april 2012.

    SOD in KAD za enkrat še vodijo ljudje iz levice in to so kolegi Kučana, Jankoviča in podobnih. Mišič pa je lokalni ničvrednež, ki se brez potrebe oglaša saj ravno struja, kateri pripada je tista, ki želi prodati SP. Mišiča ...prikaži več tako kot Jankovića ju zanima samo poljnjenje lastnih žepov.

  • albert 16:02 24.april 2012.

    Država, ki ima morje in se na sodišču pravda za morsko mejo in nima svoje flote ni vredna, da ima morje. Zgleda pa, da je tu še nekaj denarja za lopove državnega premoženja.

  • Vseslovensko Združenje Malih D 11:07 26.april 2012.

    POMORSKA DRUŽBA – status (druge) kazenske ovadbe izpred leta in pol ter sodba iz rubrike »Saj ni res pa je!« - PRAVNA DRŽAVA LE ŠE FLOSKULA ?! http://www.vzmd.si/novice/pomorska-druzba-status-druge-kazenske-ovadbe-izpred-leta-in-pol-ter-sodba-iz-rubrike-saj-ni-res-pa-je-pravna-drzava-le-se-floskulaFarsa prelaganja narokov - izdaja delnic Pomorske družbe, d.d. <br ...prikaži več />http://www.youtube.com/watch?v=pJ5wqdPhCOg

  • Vseslovensko Združenje Malih D 11:08 26.april 2012.

    Odziv predstavnika Sekcije Pomorska družba pri VZMD, Karla Filipčiča, na navedbe predsednika uprave Splošne plovbe Portorož, Egona Bandlja: »Drago Kos se ni opravičil za svoje izjave«http://www.vzmd.si/pomorska-druzba/odziv-predstavnika-sekcije-pomorska-druzba-pri-vzmd-karla-filipcica-na-navedbe-predsednika-uprave-splosne-plovbe-portoroz-egona-bandlja-drago-kos-se-ni-opravicil-za-svoje-izjave-19-3-2011Sporočilo za javnost predsednika Sindikata Pomorcev Slovenije in predstavnika Sekcije Pomorska družba ...prikaži več pri VZMD Karla Filipčičahttp://www.vzmd.si/pomorska-druzba/sporocilo-za-javnost-predsednika-sindikata-pomorcev-slovenije-in-predstavnika-sekcije-pomorska-druzba-pri-vzmd-karla-filipcica-z-dne-7-4-2010

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.