Slovenija
10620 ogledov

O upravnikih stavb: "To je postala smrdljiva kloaka, kjer interesi lastnikov niso več pomembni"

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Spark 07:51 07.november 2018.

    [ Zanje trdi, da so postali le še prodajalci ali posredniki pri prodaji fasad, kalorimetrov, krovskih del, hišniških storitev, čiščenja, ogrevanja in ... ] Ni kaj dodati. Čista resnica.

  • jakec1575 12:05 07.november 2018.

    400 tisoc lastnikov etazne lastnine ima sedaj redko priloznost, da se potegne zase in neha placevati preplacane investicijske storitve in nerealne stroske dobaviteljev. imajo javnost imajo drustvo imajo vse. Lahko sesujemo to mafijsko kardelo.

  • Avatar Leon
    Leon 09:39 07.november 2018.

    SZ-1 in vsa zakonodaja glede nepremičnin je odraz stanja pravne države . Nesposobni so sposobni onesposobiti sposobne .............je nekdo zapisal in takšna je resnica o Sloveniji demokratični in pravni državi v EU .

  • Skipi 14:03 07.november 2018.

    Na našem bloki so naknadno zvedeli je bila fasada 50/50. 50% izvajalec, 50% upravnik s tem da je izvajalec šlampasto anredil ker je moral šparat na materialu da je lahk še upravnik pol pobral

  • marjeta67 12:15 09.november 2018.

    Tudi mi imamo Mag Dom, in tudi mi smo zelo nezadovoljni. Samo veliko govori ,obljublja kaj vse bo postoril pa ni od tega nič. Kljub temu da pljuva po ostalih upravnikih ima on najdražje cene upravljanja, poleg tega pa ostali ...prikaži več upravniki menjajo fasade,strehe..itd., pri nas pa se ne dogaja nič, razen brezpredmetnega dolgovezenja. Upravnik Mag Dom, si s takimi članki dela le samopromocijo.Tudi njega ne zanimajo interesi lastnikov pač pa le okoriščanje svojega proračuna z dragim upravljanjem.

  • marjeta67 12:41 09.november 2018.

    Ne nasedajte kloakam MagDoma ,izberite upravnika ,ki si dela promocijo na podlagi referenc in ne tako kot MagDom ,ki se oglasi na vsak članek ,kjer opisuje kako so vsi upravniki skorumpirani in opeva le svojo poštenost.Drugi upravniki za razliko od ...prikaži več njega vsaj kaj naredijo.Srečno pri izbiri mi že iščemo novega upravnika,ki se bo izkazal z dejanji in ne govorenjem.

  • pingvin07 15:38 07.november 2018.

    Imamo MagDom za upravnika in smo zelo nezadovoljni. Obljubljal zelo veliko, polna usta, narejenega pa veliko manj. Zneski upravljnja na poližnicah pa enormni, skoraj 30 eur/mesec samo za upravljanje. Seveda v bloku nezadovoljnji in že iščemo kakega od velikih, saj ...prikaži več menimo, da je tam varnost naših evrov na rezervnem skladu neprimerno bolje varovana kot pri malih upravnikih --> dokaz na povezavi: https://ibb.co/nCSadV

  • pingvin07 15:43 07.november 2018.

    Imamo MagDom za upravnika in smo zelo nezadovoljni. Obljubljal zelo veliko, polna usta, narejenega pa veliko manj. Zneski upravljnja na poližnicah pa enormni, skoraj 30 eur/mesec samo za upravljanje – dokaz na povezavi: https://ibb.co/nCSad. Seveda se bloku že išče novega ...prikaži več upravnika, nekako smo sedaj (ko smo spoznali drobni tisk) bolj naklonjeni velikim upravnikom, saj menimo, da so sredstva RS tam bolje varovana.

  • marjeta67 12:21 09.november 2018.

    Ne nasedajte njegovim ''kloakam'' tako kot mi ,ki že izbiramo novega

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.