Slovenija
195 ogledov

Občina Cerknica išče najemnika za Dom na Slivnici

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zala
    Zala 14:25 20.februar 2016.

    Upajmo, da bodo pri izbiri imeli bolj srečno roko, kot so jo imeli pri zdajšnjem najemniku. Ekipa bi še mogoče bila uspešna, če bi imela pravega vodjo, tako pa so delovali zmedeno in bili do obiskovalcev večkrat osorni, kot prijazni. ...prikaži več ..... ........ ....... Lokacija je dobra, obiskovalcev vedno dovolj.

  • malonaokoli 08:39 21.februar 2016.

    dobra hrana, čistoča in prijetna glasba sta v vsakem lokalu obvezna spremljevalka, ta Dom bi potreboval človeka kot ga je Maribor našel za Ribičijo...vsak dan je kakšna ponudba, za staro in mlado, za hec in za ples, za skupine kot ...prikaži več za posameznike. Brez programa in ponudbe ne bo življenja.

  • Cruiser Tec 16:55 27.februar 2016.

    Lokacija je zelo dobra in tudi v domu se da delati s pravim pristopom do planincev, sprehajalcev in ostalih obiskovalcev. Obiskovalcev je dovolj ne glede na vreme. Pozimi je zelo priljubljena destinacija.Se popolnoma strinjam z Zalo :)

  • arhivsko 14:39 20.februar 2016.

    Na Slovnici. Kakšen amater od novinarja.

  • asmas 15:55 20.februar 2016.

    Zala,vidim,da nisi velikokrat na Slivniciče bi bilo obiskovalcev"vedno "dovolj bi bila bitka za najem huda.Ker pa so obiskovalci večinoma tisti,ki Dom na Slivnici samo pogledajo "od zunaj"in mednje sodiš verjetno tudi ti je situacija pač takšna kot je.delal sem ...prikaži več na pobočju slivnice in opazoval "goste",ki so redno "obiskovali" Slivnico.Z nekaterimi sem se pomenil in vsi po vrsti so mi rekli,da gredo gor zaradi zdravja in ko pridejo na vrh spijejo pijačo KI JO PRINESEJO S SEBOJ se preoblečejo -zaradi znoja ter se vrnejo v dolino.Vsaj 20 na dan ji gre gor pa nihče ne da tista dva evra za čaj ali pa sok.in kako naj potem najemnik preživi.Pa še nekaj gospodična Zala.Kako naj nedko pride na Slivnico pozimi,ko je sneg.Samo za prvega maja je slivnica polna pa še to pri lovski koči,kjer leto za letom obiskovalce dolgočasi Šparemblek s svojoim sintersajzerjem ter svojim razglašenim grlom.Kot da si lovci nebi mogli privoščit neko skupina za 500 eur.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.