Slovenija
194 ogledov

Občina Cerknica išče najemnika za Dom na Slivnici

Slivnica Yerpo/Wikipedia
Občina Cerknica išče najemnika za Dom na Slivnici.

Ponudnika, ki mu bodo za deset let oddali Dom na Slivnici, bodo izbrali na podlagi ponujene cene, najnižja najemnina pa je določena pri 330 evrih na mesec.

Oprema je last zdajšnjega najemnika, zato bo moral novi najemnik najeti tudi to ali pa dom na novo opremiti. Skupna površina objekta je 563 kvadratnih metrov, od tega pa je le 325 kvadratnih metrov uporabne površine. Ponudbe Občina Cerknica zbira do 15. marca, ponudniki pa morajo položiti 990 evrov varščine. 

Dom na Slivnici | Avtor: Gaber/Wikipedija Gaber/Wikipedija

Slivnica (1114 metrov nadmorske višine) je priljubljen cilj pohodnikov, na njej pa naj bi po legendi prebivale čarovnice. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Cruiser Tec 16:55 27.februar 2016.

    Lokacija je zelo dobra in tudi v domu se da delati s pravim pristopom do planincev, sprehajalcev in ostalih obiskovalcev. Obiskovalcev je dovolj ne glede na vreme. Pozimi je zelo priljubljena destinacija.Se popolnoma strinjam z Zalo :)

  • malonaokoli 08:39 21.februar 2016.

    dobra hrana, čistoča in prijetna glasba sta v vsakem lokalu obvezna spremljevalka, ta Dom bi potreboval človeka kot ga je Maribor našel za Ribičijo...vsak dan je kakšna ponudba, za staro in mlado, za hec in za ples, za skupine kot ...prikaži več za posameznike. Brez programa in ponudbe ne bo življenja.

  • asmas 15:55 20.februar 2016.

    Zala,vidim,da nisi velikokrat na Slivniciče bi bilo obiskovalcev"vedno "dovolj bi bila bitka za najem huda.Ker pa so obiskovalci večinoma tisti,ki Dom na Slivnici samo pogledajo "od zunaj"in mednje sodiš verjetno tudi ti je situacija pač takšna kot je.delal sem ...prikaži več na pobočju slivnice in opazoval "goste",ki so redno "obiskovali" Slivnico.Z nekaterimi sem se pomenil in vsi po vrsti so mi rekli,da gredo gor zaradi zdravja in ko pridejo na vrh spijejo pijačo KI JO PRINESEJO S SEBOJ se preoblečejo -zaradi znoja ter se vrnejo v dolino.Vsaj 20 na dan ji gre gor pa nihče ne da tista dva evra za čaj ali pa sok.in kako naj potem najemnik preživi.Pa še nekaj gospodična Zala.Kako naj nedko pride na Slivnico pozimi,ko je sneg.Samo za prvega maja je slivnica polna pa še to pri lovski koči,kjer leto za letom obiskovalce dolgočasi Šparemblek s svojoim sintersajzerjem ter svojim razglašenim grlom.Kot da si lovci nebi mogli privoščit neko skupina za 500 eur.