Slovenija
746 ogledov

Od januarja v lekarnah zdravilo iz sintetičnega THC

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 13:48 23.december 2014.

    ""Farmacevtski pripravek, ki ga bo v prihodnje mogoče dobiti v lekarnah ne bo namenjen zdravljenju, temveč lajšanju simptomov predvsem pri multipli sklerozi, lahko se ga uporablja za izboljšanje apetita, lajšanje bolečin in podobno," razlaga Huč." Ta pripravek bo namenjen samo ...prikaži več polnjenju žepov farmacije.

  • Janez_53 15:31 23.december 2014.

    Mater si čudak!!! Nimaš pojma, kakšne probleme imajo ljudje z multiplo sklerozo in nekaterimi vrstami raka!!! Bi ti kar privoščil, da bi to izkusil na lastni koži!

  • maresem 16:47 23.december 2014.

    Mislim, da nisi mph dobro razumel. Prav ima... služenje farmaciji, čeprav je konoplja zmožna tudi zdravljenja, kar pa farmacija in stroka zavrača, ker bi ostala praznih žepov.

  • Avatar čavez
    čavez 19:29 23.december 2014.

    Bom ostal kar na naravnem THC-ju sintetičnega pa sami uporabljajte.

  • erikkk 19:43 23.december 2014.

    Ja folku se vse nudi tako da ne pomaga da bo bolnikov ostalo isto število da nebi kapljalo manj v zdravstveno blagajno ...Ljudje pa bodo to neučinkovino še kupoval pa drago plačeval ...No s takimi se ...prikaži več mene ne da nategovat ...

  • mph 10:39 24.december 2014.

    Očitno me sploh nisi prav razumel, ker na žalost RAVNO POZNAM več takih primerov iz prve roke. In ravno zato sem se oglasil. Očitno bodo morali na žalost resni pacienti še naprej hodit v Avstrijo. Ni primerjave med to farmacevtsko ...prikaži več verzijo, kjer pa vleče farmacija PROVIZIJO na *PATENT*. Na pravo, naravno iz konoplje, pa ne morejo uveljavljat patenta, ker po mednarodnih zakonih ni patentov na rastline, zato jih ne zanima. Zato pravim, da je to vrhunska svinjarija, kako jim je to uspelo. TAKOJ bi morali legalizirat iz NARAVNE KONOPLJE.

  • mph 10:45 24.december 2014.

    Ja, ampak kar vem, je ravno v tem problem, kjer je CBD, je THC. Brez posebnih kemičnih postopkov pa menda tega ni možno izločiti. In drug problem, kar je sploh problem zahodnega razmišljanja. Npr. kamilica, žajbelj, reishi goba ... so ...prikaži več tisočletja v uporabi in delujejo ... zahodnjaki morajo vsekakor najt čudežno "učinkovino" iz rastline in potem to prodajat kot oh the best ... pri tem pa pozabijo, da je redko samo ENA učinkovina bistvena, pogosto gre za singergijo. Morda ja, je ena komponenta bolj bistvena, ampak včasih, ko umakneš ostale komponente, ta nima več efekta ali pa ne takega. In drugo, dam spet primer reishi gobe, ki je v uporabi tisočletja in je preverjena ... zdaj se pojavijo nenadoma neki koncentrati, pa počene spore, .... ki ja, morda so res bolj učinkovite, ... ne pa nujno. In ni to več ista stvar, s katero so tisočletne recimo izkušnje. In seveda ni vse naravno nujno dobro, kar vem je v ozadju npr. uživanja gabeza oralno veliko število kar presaditev jeter. itn.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:18 23.december 2014.

    ma kakšn THC..THC je sam za zadevanje. CBD je tist ki ima zdravilne učinke. Vedno ko se o travi govori se baše not učinke CBD-ja medtem ko je glavni namen propagande da se lahk pol folk z THC-jem zadeva pod ...prikaži večd raznimi izgovori. Jz to nč ne verjamem da je THC karkol zdraviln..no razn v smislu placebo efekta.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.