Slovenija
10 ogledov

Od odhoda do poziva k arestu

Komentarjev 32
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • dragec 09:26 24.junij 2012.

  Zelo lepa proslava v organizaciji JJ. Govor za tega glupega igralca je napisal Tomaž Majer. Vi levi, ki ste lepo sedeli in požirali knedle, spomnite se samo kako ste glupo in naivno izgubili na volitvah, Sami ste krivi. Ti JJ ...prikaži več pa se spomni, da te je prav ta rdeča zvezda in ZSK dvignila v višave a danes si tvojega prejšnjega krvnika, miličnika, postavil za ministra. Ubogi je tale narod, ki ima takšne voditelje. VSI VEN IZ TE 20 LETNE ZGOOVINE UMAZANE POLITIKE LEVIH IN DESNIH LOPOVOV.

 • francek 08:14 24.junij 2012.

  Ne opravičuj povojnih pobojev, ki so jih izvrševali razni ČISTILCI in še kdo, ti poboji so se izvajali brez sojenj oziroma z montiranimi procesi to pa je zločin, ki ne zastara in zato je prav, da za svoja dejanja akterji odgovarjajo.

 • nahtigal 16:50 23.junij 2012.

  lepo razmišljaš naj se najdejo tisti ki so bili v partiji in so naredili zločine, niso pa bili to vsi partici tako kod ne vsi tisti ki so bili na strani nacistov pri nas fašistov. Pokojno stari oče mi je ...prikaži več dosti krat rekel kaoko mu je rekel nemški oficir pazite za nami grejo vaši in eses pa zato nikoli nisem razmišlav, da so bili vsi zločinci kateri so bili na njihovi strani. Zato poskusite razmišljat tako tudi vsi kateri obsojate prejšni režim. Ne vem ali si živel v tistem času, jaz sem. Takrt si je lahko vsak delavec kateri je bil kolikor toliko priden zgradil hišo, pa čeprav si moral čakat na materijal (cement, cegu....). Res je bilo pomankanje ampak smo si lahko privoščili nakupe v tujini saj smo imeli denar, danes imamo vse doma pa si lahko privoščimo. V tistih grdih časih so kitajci delali za žlico riža mi pa smo si lahko privoščili dosti več. Danes delajo kitajci za krožnik riža, naši delavci pa zastojn. Med delavcem in takratnim direktorjrm (menadžerje) je bila razlika 1 proti pe

 • izRODEk 15:40 23.junij 2012.

  Pa kaj so tile"Tukaj je Slovenija" za eni?Slisal sem, da so to neki janševi privrženci z motnjami v duševnem razvoju in, da mora vsak novi član vsem dosedanjim dati v rit... nekakšna analna bratovščina da so...:) Ker motnje v ...prikaži več duševnem razvoju pa naj bi izvirale dedno, po njihovih mamah, ki da so jih v rani mladosti sosedovi Runoti kdaj pa kdaj imeli kar preveč radi... :)))janšizem in retardiranost sta nesporno povezana... :))) NE janšizmu!

 • titty 21:03 23.junij 2012.

  Ta mona od JJ in njegovih priliznjencev bi morali vedeti, da če ne bi bilo partizanove, oni danes ne bi tle se šopirili in delali iz Slovenije Bambus republliko!!!! Kaj jim toliko škodi zgodovina? Me zanima, kateri od njih ni ...prikaži več imel rdeče knjižice. Kradljivci so, ki zanikajo zgodovino, pa čisto nič več, kvečjemu manj!!!!

 • francek 16:31 23.junij 2012.

  Ti samo žali s tem kažeš kdo in kaj si. Komunisti bodo enkrat pač morali odgovarjati za zločine, ki so jih storili nad civilisti po drugi svetetovni vojni pa jim bilo to prav ali pa ne. Žalostno pri tem pa ...prikaži več je kako nekateri zagovarjate ta dejanja.

 • ecco 13:27 23.junij 2012.

  Spet neonacsti, ki jih seveda motijo partizani!Banda brezdelna!

 • nahtigal 20:57 28.junij 2012.

  no si že malo obrnil še malo se poskusi, ko boš rekel krivci za poboje in brez političnih oznak boš pa že skoraj tam

 • mmiillaann 12:22 27.junij 2012.

  LionelPa ti sploh kaj razmišljaš v svojem zavoženem življenju?Joj joj

 • francek 08:14 24.junij 2012.

  Ne opravičuj povojnih pobojev, ki so jih izvrševali razni ČISTILCI in še kdo, ti poboji so se izvajali brez sojenj oziroma z montiranimi procesi to pa je zločin, ki ne zastara in zato je prav, da za svoja dejanja akterji odgovarjajo.

 • francek 13:14 23.junij 2012.

  Dejtvo je, da se je po vojni v Sloveniji zgodilo veliko zločinov v imenu partije in skrajni čas je, da zločinci odgovarjajo.

 • axl 11:08 24.junij 2012.

  Ja ima, je pa tudi v kazenskem pregonu za "zločine" STORJENE PROTI POŠTENIM IN DELAVNIM LJUDEM. Tukaj se vidi sprevrženost SDS-a, po drugi strani pa dokaz, da je bilo lastninjenje v času jajčkota zakonito.

 • axl 11:04 24.junij 2012.

  RKC se nikoli ni opravičila za gnusna dejanja.

 • axl 11:03 24.junij 2012.

  Oni so se opravičili za zločine, na drugi strani pa od RKC-ja nisem slišal nobenega opravičila za gnusna dejanja, ki so bila storjena med vojno z roko v roki, z naci-fašisti.

 • axl 11:00 24.junij 2012.

  "Tukaj je Slovenija" je itak primitiven del podmladka SDS-a. Kdaj bodo že enkrat dojeli, da s svojimi dejanji smešijo sebe.

 • Lionel 10:44 24.junij 2012.

  Ni lepo će žališ. Res je. Samo ko vidim to kar delajo taki kot so teli s plakatom ni besed s katerimi bi jih opisal. V končni fazi samo pglej kašno podporo je imel Kučan, ko je kandidiral za predsednika ...prikaži več pa ti mora bit marsikaj jasno če si vsaj malo pošten. On je bil bil prvi ki je vstal v Belgradu na zasedanju in rekel mi gremo na svoje. Tega se nihče ne spomni ali pa se noče spomnit. Sicer pa škoda da ne dobimo starega sistema nazaj in pospravi to golazen od tajkunov na brzino v opomin ostalim lopovom, ki prihajajo z (j)anševo gardo.

 • Lionel 10:37 24.junij 2012.

  Danes mamo pa demokracijo pa vidmo kam smo pršli. Ne sam da drugač mislijo ampak tud kradejo z odvetniki vred. Krivice se pa nažalost dogajajo povsod.

 • Lionel 10:35 24.junij 2012.

  Obes si ga na steno da ti bo lažje pršlo. Drekač.

 • Lionel 10:34 24.junij 2012.

  Mal si poglejte slike smrkavcev k držijo ta transparent. Če bodo taki vodil našo državo potem nobenemu ne treba osvajat Slovenije ampak jim jo bojo kr oni sami dal. Sem pa mal razočaran ker je s proslave odšel samo Čerin, ...prikaži več ker za take neumnosti poslušat moraš pa res met preveč preveč prostega časa. Žalostno kam smo prišli, da velika manjšina buzorira veliko večino. Tuki ma največ zaslug za to IZDAJALC "ERJAVC". Pri tem PREVIRANTA sploh ni za štet ker je sam ista golazen.

 • Lavdan 08:30 24.junij 2012.

  Kakšno gibanje je to tukaj je Slovenija. Saj menda vsi vemo, da je kljub angleškim, nemškim, francoskim in še kakšnim napisom na trgovinah in drugih poslovnih stavbah, ki zgleda nikogar ne motijo. Rdeče zvezde, pa se bojijo ko hudič križa.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.