Upam, da niso ves moj denar zagonili za svoje bajne plače.
Katastrofalen predsednik vlade. Obup od "človeka".
Komu filaš malho? sindikatom? si član?če si, te noben ne sili bit.če nisi, utihni :)
Ne moreš od klerofašistov pričakovat demokratičnih misli!
Bolano pa tak predsednik vlade!
IN KAJ NI RES V TEJ IZJAVI? nepromerna da je, no ja mogoče res je pa resnična
Kaj čmo če imamo pa bolnika za predsednika vlade.
Vsaj celo izjavo za medije objavitehttp://www.sviz.si/novice/857/0/Predsednik-vlade-in-njegove-manipulacije
Miro Kline, strokovnjak za komuniciranje in marketing, izjavo ocenjuje kot neprimerno. No, ja, saj vsi vemo komu pripada tovariš Kline, kajne?
kristus bog pa saj je še 1.000,00 € ogromno in razkošje ... oni pa se tam kregajo o skoraj 4 tisoč ...Se vidi kako nekaterim gre lepo pri nas ...
Zakaj pa tukaj sprašuješ?A je Žurnal sindikat?Vprašaj v svojem sindikatu, bumbar.
Predvidevam, da jih dejansko nimaš inimaš vse možnosti hodit okrog oblečen kot ti je volja.Kaj te briga kako se drugi oblačijo.
Kaj pa sejnine v DS?
5126,12 € bruto mesečno... ni nič čudnega, da se tako oklepajo stolčkov in se borijo, da se ne bi nič spremenilo.
Tovariši 25 let plačujem članarino sindikatu pa me zanima kje je moj denar?
To pomeni, da ga uradno še vedno podpiraš!
Štruklja in Semoliča vprašaj! Mogoče so pa tvoj denar zapravili za partizanske golaže...
Glede na to , da je Štrukelj družno z Janšo zavrnil Pahorejvo pokojninsko reformo, a je vložil enako če ne še več naporov v to, bi moral dobiti vsaj enako plačo kot JJ.Žal so plodovi tega napora zelo jalovi !
Na katerem planetu pa ti živiš?
to so ljudje ki so nas sem pripeljali...jaz jim ne verjamem!!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Upam, da niso ves moj denar zagonili za svoje bajne plače.
Katastrofalen predsednik vlade. Obup od "človeka".
Komu filaš malho? sindikatom? si član?če si, te noben ne sili bit.če nisi, utihni :)
Ne moreš od klerofašistov pričakovat demokratičnih misli!
Bolano pa tak predsednik vlade!
IN KAJ NI RES V TEJ IZJAVI? nepromerna da je, no ja mogoče res je pa resnična
Kaj čmo če imamo pa bolnika za predsednika vlade.
Vsaj celo izjavo za medije objavitehttp://www.sviz.si/novice/857/0/Predsednik-vlade-in-njegove-manipulacije
Miro Kline, strokovnjak za komuniciranje in marketing, izjavo ocenjuje kot neprimerno. No, ja, saj vsi vemo komu pripada tovariš Kline, kajne?
kristus bog pa saj je še 1.000,00 € ogromno in razkošje ... oni pa se tam kregajo o skoraj 4 tisoč ...Se vidi kako nekaterim gre lepo pri nas ...
Zakaj pa tukaj sprašuješ?A je Žurnal sindikat?Vprašaj v svojem sindikatu, bumbar.
Predvidevam, da jih dejansko nimaš inimaš vse možnosti hodit okrog oblečen kot ti je volja.Kaj te briga kako se drugi oblačijo.
Kaj pa sejnine v DS?
5126,12 € bruto mesečno... ni nič čudnega, da se tako oklepajo stolčkov in se borijo, da se ne bi nič spremenilo.
Tovariši 25 let plačujem članarino sindikatu pa me zanima kje je moj denar?
To pomeni, da ga uradno še vedno podpiraš!
Štruklja in Semoliča vprašaj! Mogoče so pa tvoj denar zapravili za partizanske golaže...
Glede na to , da je Štrukelj družno z Janšo zavrnil Pahorejvo pokojninsko reformo, a je vložil enako če ne še več naporov v to, bi moral dobiti vsaj enako plačo kot JJ.Žal so plodovi tega napora zelo jalovi !
Na katerem planetu pa ti živiš?
to so ljudje ki so nas sem pripeljali...jaz jim ne verjamem!!