Slovenija /slovenija/crna-kronika
188 ogledov

Odkrili laboratorij za gojenje marihuane

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • KOJAK 09:18 12.februar 2016.

    Nekdo bo fasal zapor... razni "tajkunčki" pa fašejo POGOJE KAZNI!

  • Avatar Leon
    Leon 09:23 12.februar 2016.

    Kaj vse se dogaja v večstanovanjskih objektih pa nihče ne ve ? Zakonodaja je glede SZ-1 in ZVOP v navzkrižju ,saj ne dovoljuje nadzora nad dejanskim stanjem v objektu. Tudi upravljalec je nemočen nad pritožbami lastnikov . Zato se nam ...prikaži večam dogajajo grožnje z eksplozijami ,prostitucija ,preprodaje .................

  • dimnikar 10:43 12.februar 2016.

    Ja, in to za nekaj kar dokazano nima skodljivih ucinkov, je celo DOKAZANO zdravilno in za povrh še marsikje popolnoma legalno, tudi ponekod v ZDA, kjer so sploh prvi si izmislili, da je marijuana prepovedana, ker je takrat grozila tobačni ...prikaži več industriji. Bolano.

  • Papaja Popi 11:11 12.februar 2016.

    Nehajte že vsi srat z to marihuano !!!!!!Dokazano je zdravilna in jo še kar preganjajo !!!!!Bedaki !!!!!Heroin, kokain in še kaj, kar je bolj slabo pa bolj malo preganjajo.Aja, zato, ker bi potem morali parlament razpustiti, ...prikaži več ker tam večina šnifa.

  • janšagovno 11:34 12.februar 2016.

    to care gremo se že nkrat dvignt

  • Avatar Leon
    Leon 12:58 12.februar 2016.

    ...... iz anonimnega namiga potrdile, obstajali so torej utemeljeni razlogi za sum........nekje sem prebral,da v sodni praksi ne (bo) velja anonimnež kot priča ,če se obtoženi izjasni za nedolžnega ! Prosim,kdo pozna to zadevo ?

  • alibaba 17:05 12.februar 2016.

    Poštenim delovnim ljudem jemljejo edini vir prihodka,pa še zdravilna je.zakaj pa ne zaprete tistih lopovov v javnih službah,ki si izplačujejo dodatke ?

  • janšagovno 11:33 12.februar 2016.

    policaji upam dabodo vašidojenčki rakavi zbolel za kakšnim tumorjem pa jih colite z položnicami goveda ščitite lopove paštet travčkarje lovite upam da vasbodo vaši rakavi otroci zasovražil iz dna duše itak vas je 90 posto ločenih zapitih zadrogiranih vsese vam ...prikaži večm vrača karmično zbiram zamaške za policaje in njihove družineso zlo bolni živela republika slovenija smrt izdajalcem

  • Anastazija234 12:13 12.februar 2016.

    Marihuani pripisujejo pozitivne učinke pri zdravljenju raka na pljučihKrči - izboljšanje stanja, opazili so dober vpliv na paciente z moteno usklajenostjo mišičnih gibov, izboljšanje stabilnosti in lajšanje težav, ki spremljajo stanje paraplegikov.Izguba apetita - Izboljša apetit pri ...prikaži več ljudeh, ki imajo aids, rak, hepatitis C, bolezni želodca in črevesja in Alzheimerjevo bolezen.Bolečine - Izboljšano stanje pri ljudeh, ki trpijo za bolečinami fantomskega uda, pri bolečinah ob menstruaciji, krčih v nogah in "nemirnih" nogah.Slabost in bruhanje - pomirja želodec, med drugim lajša slabost, ki jo povzroča kemoterapija.Astma - Razširja bronhije, učinek traja še okoli dve uri po inhalaciji.Zgaga - Lajša težave, ki jih povzroča pretirano izločanje želodčne kisline.Glavkom - Znižuje pritisk v očesu in nadaljnje širjenje mrene.Psihične motnje, bolezni - Marihuano uporabljajo pri depresiji, fobijah, motnjah sp

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:59 12.februar 2016.

    Še nisi slišal za placebo efekt mogoče? Če nekdo trdno verjame da ima vodni izvir pozitivne lastnosti bo tud telo lahko blažilo bolezni brez da bi bilo karkoli zares na tem. Zaenkrat ni nobenih dokazov da bi bila marihuana karkoli ...prikaži več več kot samo placebo efekt. Je pa dokazan da na mladostnike marihuana deluje izrazito negativno ker vpliva na razvoj možganov. IQ najstnikov ki kadijo marihuano je v kasnejših letih manjši.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.