• Slovenija

Odlična novica za zaposlene, pričakujete lahko občutno višji znesek kot lani

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Iuckyss1 18:12 03.oktober 2026.

Zahvalite se Mescu, ki je zrihtal višji minimalec, kako dolgo bo tako, pa je vprašanje, glede na to kako se obnaša trenutna vlada..

• groffriedrich 18:45 03.oktober 2026.

Luka je faca,legenda za vse desnuharje!Niti do kolen mu niso,butalci nevzgojeni.

• Kojak 17:44 03.oktober 2026.

A upajo desni dati na referendum, ukinitev zimskega regresa?

• groffriedrich 18:41 03.oktober 2026.

Saj niso nori,že tako jim ne gre dobro.To še manjka,pa so jutri na smetišču zgodovine.

• Dieta 18:26 03.oktober 2026.

Moja starša nista vesela Janševe vlade, ki je ukinila zimski dodatek.

• groffriedrich 18:43 03.oktober 2026.

Jaz jih nisem vesel niti,ko so v opoziciji.Eno samo nagajanje,hinavščina in iskanje izrednih razmer.Desnica v Sloveniji je katastrofalna,v vseh pogledih,ki jih je sploh možno našteti.

• groffriedrich 18:38 03.oktober 2026.

Regres,regres,prazne marnje.Jaz sem ga v življenju dobil samo 3x.Gradbeništvo,panoga,kamor Slovenci ne želijo iti delat.Prav imajo.Podcenjeno delo,ni nadur,ni božička,ni regresa,plače pod vprašanjem,dela pa se cele dneve tudi veliko sobot in nedelj.8 ur na dan dela v gradbeništvu?Znanstvena fantastika.Izkoriščanje delavcev in kraja… ...prikaži veča denarja za tiste,na višjih položajih.PIKA!!!Točno tistim bi ta vlada dala še več.Zakon o razvoju?Pajade,farbajte koga drugega!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.