Slovenija
432 ogledov

Odpustili Jankovićevega kritika

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 18:07 11.marec 2013.

    Tole je tip , ki je kupil železno blagajno na licitaciji Jankovića, ćeprav je vedel , da vsebina blagajne nikakor ne more biti predmet licitacije , ker za blagajno ni bilo šifre. Čeprav opozorjen , je blagajno vseeno odprl brez ...prikaži več navzoćnosti prič, skupaj z uradnim vlomilcem . Če bi bile v blagajni dragocenosti , bi jih ukradel, če bi bile v blagajni privaten arhiv ali listine , bi si jih prilastil . Na njegovo nesrečo , je bila blagajna mišljena za shranjevanje rožja in je notri našel samo predale za puške. Kakor koli človek je lopov brez morale in novinarske etike , kajti blagajno bi moral odpreti v prisotnosti lastnika notranjosti ali pa v prisotnosti uradnih oseb , ki delajo na primeru Jankovič.

  • matermila 06:00 12.marec 2013.

    Takega bedaka pa že dolgo ne.

  • vladek 07:15 12.marec 2013.

    začelo se je,to je obljubila Alenkić

  • korisnik_5299 09:54 12.marec 2013.

    Ali niso Finance SDS-ov časopis?!

  • mph 22:02 11.marec 2013.

    Če je res tako, je to povsem nedopustno in sem za to, da se odkrije in kaznuje krivce. Kar zadeva Finance ... klasičen rumen tisk, nivoja Lady za čenče.

  • Fertel 19:54 11.marec 2013.

    "Žurnalček" - prav grdo, nesramno in podlo si ga pihnil. Predmeti, ki bi bili v blagajni, bi bili last kupca, ki je blagajno kupil z "rizikom," torej rizični posel. Če bi bili v blagajni predmeti, katerih posest je prepovedana, bi ...prikaži več se lahko odvzeli. Celo predmeti, katere lahko posedujejo le osebe, ki izpolnjujejo določene pogoje, bi bili Elikanovi, če bi izpolnil pogoje, vmesni čas bi jih hranila pa upravna enota. Iz tvojega komentarja se razbere, da si velik podpornik skorumpiranega ljubljanskega šerifa, pa tudi precej "na jetra" ti mora iti ta Elikan. Sumim, da imaš od skorumpiranca tudi neke koristi, sicer se ne bi tako napadalno razpisal. Mislim, da je zaradi takih in tebi podobnih, ki so zaradi drobtinic zmožni zapustiti moralo, stanje v Sloveniji takšno kot je. Kaj pa če bo zdaj nekdo iz Ž24 šel delat na Finance? Da nisi prav ti ta... ?

  • Lionel 20:45 11.marec 2013.

    ZNP če ste tolk zaskrbljeni, za Jankovičevo zdravje in njegov vpliv v financah pa dejte svoje novinarje in naj oni rovarijo po Jankovičih. Mislim da imajo finance na Jankovičeve tako močno alergijo, da jo tud Jankovič z vsem svojim denarjem ...prikaži več ne more pozdravit. Elikan pa tud mojga pljunka ni vreden, iz prve roke.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.