Slovenija
16 ogledov

Omejevanje stroškov službenih potovanj?

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • graff 18:47 17.oktober 2012.

    Nehajte se že sprenevedati, "Virant" s svojo plačno reformo, ki mu je zvesto sledila Korošica Krebsova, je glavni krivec za katastrofalno finančno stanje v ,,javnem sektorju,,! Poglejmo si dva izmed tisočih primerov, osnovna šola na zgornjem gorenjskem, učitelj ...prikaži več telovadbe, 24 ur tedensko, visoka izobrazba, počitnice od krompirjevih, božičnih, zimskih, prvomajskih do letnih, prost Sobote, Nedelje, Praznike, noči, osebni dohodek 1700 evrov netto. Krimnalist s 7. stopnjo, visoko, fakultetno izobrazbo, dela od svetka do Petka, v vikendih, Nedeljah, ponoči, praznikih, na terenu, 1.050 evrov plače. Ravnateljica osnovne šole z 200 učenci, z visoko Idrijsko šolo,politično (LDS) prirejenimi pogoji, 2990 evrov brutto, komandir policijske postaje z visoko, fakultetno izobrazbo , odgovoren za varnost ljudi v občini z več tisoč prebivalci, 1700 brutto. Vam je jasno, kako so ,,poštrukljali,, denar za plače v javnem sektorju, v policiji jih je 8.000 v šo

  • linka 20:43 17.oktober 2012.

    pravilno ! najprej počistite v svoji štali ...pričnite šparat in ne šetat po svetu in zapravljat denar brez haska ....plače si znižajte na polovico ,občine ukinite ,da bo najmanjša imela 10.000 prebivalcev ,ukinite polovico vseh sekretajev in njihovih pomagačev ,pa ...prikaži veča bo denarja kot pečk !!!!

  • dragec 08:59 18.oktober 2012.

    Virant je mislil 200000 letno . BRUTO!

  • privat 20:21 17.oktober 2012.

    jaz jim bom verjel ko bodo ti fašisti delali za minimalno plačo vsaj 20 let..da vidijo in probajo svoje zakone,ki jih tako ustvarjalno prepisujejo revnem sloju!! Zagovarjam pa bankrot Slovenije in razpad države!! taka kriminalna združba nikoli ne bi smela ...prikaži veča biti država ali pa jo vsaj tako imenovati!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.