Avto
246 ogledov

Opozorilo: Novi znaki brez kampanje obetajo zmedo med vozniki

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • banja 14:43 15.junij 2016.

    V USA se lahko ob rdeči luči zavija desno. Brez kakršnegakoli znaka. Pa še nekaj odličnega imajo v USA. Na avtocestah so talne označbe (črte za ločevanje pasov) bele barve. Na navadnih dvosmernih cestah je sredinska črta rumene barve. Tako, ...prikaži več da veš, da nisi na avtocesti, kjer so včasih smerna vozišča tudi po več deset metrov narazen in je vmesni zeleni pas poraščen z drevjem.

  • Zmago 08:33 13.junij 2016.

    Mene zanima, če so te spremembe usklajene z drugimi članicami EU, ali gre spet za neke PAMETNJAKOVIĆE, ki hočejo sj*bat ustaljen red v cestnem prometu, potem bodo pa spet "pijanci" krivi za vse !! Ah ja ....... pa nova problematična ...prikaži več kategorija "starejši vozniki" (čeprav se po moji oceni mlajših več pobije,.....), ki se ne bodo znašli V ZMEDI, KI JO TAKO LAHKOMISELNO IN NEODGOVORNO implicirate.Npr. v MB, kaj so naredili s Koroško cesto, .................... milo rečeno ......... nekoga bi morali za jajca obesit na prvi kandelaber !!!

  • Ivo 22:24 13.junij 2016.

    Pa mi je ata zmeraj govoril: "Sine znake delaj, znake delaj, boš vse življenje lahko živel od tega..." in res je imel prav, saj jih v Sloveniji vsakih nekaj let menjamo. Andrejev križ od samostojnosti je že četrtič spremenjen, pa ...prikaži več nič manj jih na železniških prehodih ne umre. Steza za pešce tudi, razni konjiči, žabice, kmalu bodo ovčke, ker je to ja nižja žival, a vseeno nevarna... KAJ KDO SPLOH NADZIRA TO AVP ALI LAHKO TO ČISTO SAMOPAŠNO TROŠIJO DAVKOPLAČEVALSKI DENAR??

  • banja 14:34 15.junij 2016.

    V 60. letih so na Švedskem iz leve strani vožnje prešli na desno. Priprave so bile temeljite in na "dan D" so brez večjih problemov in nesreč "izpolnili plan". kaj podobnega bi bilo pri nas (tudi v 60. letih) skoraj ...prikaži več neizvedljivo. Pri nas ne znamo!!! Ogromno ljudi je, ki od prometnih predpisov vedo samo to, da se vozi po desni. Pa še to jim gre včasih težko.

  • Papaja Popi 10:59 13.junij 2016.

    Nekateri že sedaj uporabljajo nov znak za zavijanje v desno, v križišču, pri rdeči, čeprav še ni uveljavljen.

  • šraub 11:31 13.junij 2016.

    Kaj pa nova znaka za izrecne odredbe, ki nimata nobene zveze z varnostjo na cesti-" Finančna uprava" in " Vojaška policija"?

  • vzev 09:03 13.junij 2016.

    Seveda so usklajene. Novi znak za hitro cesto je enak, kot ga imajo Nemci za avtocesto. Stari znak za hitro cesto bodo pa kar ponovno uporabili, samo da bo hitrost manjša. Saj ne da bo veliko voznikov potem vozilo prehitro.

  • dragec 12:21 13.junij 2016.

    AVP JE PRVA, KI JO JE POTREBNO UKINITI. TO JE ODLAGALIŠČE POLITIČNEGA KADRA (ALA - SLOVENSKE ŽELEZNICE). POPOLNOMA NEPOTREBEN IN NEUČINKOVIT BIROKRATSKI APARAT

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.