Slovenija /slovenija/crna-kronika
302 ogledov

Osumljenec uboja Gašperja Tiča ostaja v priporu

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ode 18:36 29.junij 2017.

    Tič vas gleda! Vas in vaše komentarje. Požar je najbrž imel prav, ko je to afero poistovetil z afero Baričevič. Tudi v tem primeru nekateri podatki ne bodo nikoli objavljeni. So vpleteni preveč vplivni ljudje.

  • maxmaxlj 14:07 27.junij 2017.

    Tale izjava ni bila nič skeptična. Izgleda da veš iz prve roke. Kako je to bilo?, lahko bolj podrobno poveš?

  • Avatar olor
    olor 14:25 27.junij 2017.

    Sicer pa kjer je dim je tudi ogenj. Res pa je da mu vzeti življenje zaradi tega nebi smel. Kaj pa mu v tem odnosu ni pasalo, da mu je vzel življenje, pa le onadva vesta, oz. sedaj samo priprti. ...prikaži več Upam samo da bo imel pravično sojenje in da bo lahko povedal svoj zagovor.

  • kapibara 14:50 27.junij 2017.

    Samo psihi. Mravljeta naj vzame za mnenje o prištevnosti, pa je čez 2-3 mesece zunaj

  • Igor Đukanović 16:21 27.junij 2017.

    Ni ga čez slovensko anonimnost na spletu. Pohoditi Človeka, ki se je postavil po robu kriminalni organizaciji. Kaj bo posledica? Sodnik homoseksualec, bo žaljivega komentatorja (enako homoseksualca kot je on sam) zaščitil pred kakršnokoli kaznijo. Če sploh pride tako daleč. ...prikaži večleč. V tej umazani medijski vojni, ko se poskuša zanikati obstoj tega, čemur papež Frančišek pravi: "Ni vsak lobi dober lobi".

  • Žvižgač 14:54 27.junij 2017.

    Verjetno je zaprt zaradi dilanja, ker če je kaj soli na tem kar Požar piše je veliki umetnik bil nasilen zdrogiran peder, ki je izvršil posilstvo nad priprtim dilerrjem, ki ga je še pred tem omamil. Če to ni res ...prikaži več pa naj Požarja preganjajo za napisane neresnice. In če je vse to res se popišam na njegovo delo in genialnost, ki izvira iz narkomanske glave in spolne sprevrženosti. Najprej moraš biti človek in potem ostalo, umetnik, športnik, politik...Ta novodobna demokracija je nekaterim stopila tako v glavo, da mislijo, da lahko počno karkoli, žalostno pa je, da take izdatno častimo iz proračunskih sredstev. V bistvu bi jih pa najprej morali ozdraviti..

  • popokatopetl 15:06 27.junij 2017.

    Verjetno verjetno verjetno!? Kaj se je zares dogajalo bo zelo težko ugotovit, ker je en mrtev, prič ni, osumljeni lahko reče marsikaj kar misli da bi mu zmanjšalo kazen, prič ni. Ne veš kdo in kako je uporabljal drogo, kdo ...prikaži več in zakaj je prvi pograbil nož... Super za trač novinarje ki lahko po mili volji pletejo zgodbice, za katere sicer takoj napišejo da niso preverjene, so v zapisane obliki vprašanj, ali pa napišejo da jih an policiji niso ne potrdili ne ovrgli, itaq. In jim lepo dviga branost, ker se ljudje pač radi naslajajo nad tujo deviantno seksualnostjo, tudi tisti kao "normalni".

  • popokatopetl 15:10 27.junij 2017.

    Dvomim da bo sojenje zaprto. Tisti poziv je bil da se po cajtngih ne bi tračarilo raznih neosnovanih špekulacij z namenom dviganja branosti. Podobno kot je bila kozlarija tista cajtng žajfnica o Rodetovem domnevnem sinu. Do resnice dvomim da bomo ...prikaži več prišli, nikjer se ne laže tolk kot po sodiščih.

  • Žvižgač 15:15 27.junij 2017.

    Preiskava je zagotovo nekaj potrdila ali ovrgla, v stanovanju so zagotovo kaj našli, če ne bi našli nič in bi čisti umor, bi tipa že križali medijsko in drugače, tako pa je uradni molk, brez informacij, ker je potrebno zaščititi ...prikaži več umetniški lik narkomanskega pedra. Za vsak najden gram trave pa naredijo cel spektakel in razkrijejo vse.

  • allstarr111 15:51 27.junij 2017.

    ja sej je žvižgalc rekel, če NI RES pričakujemo bralci in javnost DA Požar odgovarja ker laže, ne pa kr rečt ah lažejo a nič tožbe, ker na sodišču zna priti resnica v javnost taka ali drugačna.

  • Žurnalček 20:20 30.junij 2017.

    Kaj tebe briga življenje drugih ! Za svojega se brigaj , bizgec kmetavzarski !

  • prrotti 17:32 27.junij 2017.

    ha ha požar še ene tožbe ni izgubil in ne nakladaj tja v tri.....kaj pa to veš da ga je žena zalotila z drugim moškim in se je zaradi tega ločila, pa še nasilen je bil do nje, tako, da ga ne brani,,,

  • prrotti 17:37 27.junij 2017.

    peder.... lobi je preveč močan, da bi si upali povedat resnico,

  • stanekos 17:37 27.junij 2017.

    Se strinjam, Majzmaja... Požar do perfekcije zlorablja ogabne besedne zveze ala 'naj bi', po naših virih', 'najverjetneje'... Če malo karikiram: Po naših informacijah bližu Požarja, naj bi imel najmanjšega tiča med novinarji. In novinarkami.

  • stanekos 17:46 27.junij 2017.

    In tudi če je 'peder' - kaj je slabši od tistega, ki pretepa in na koncu ubije svojo ženo, življensko sopotnico? A imamo v Sloveniji morda varne hiše za homoseksualce ali za 'normalne' pare?Vam se vidi, da retardi živite ...prikaži več v srednjem veku, polni predsodkov, samo pred svojim prago ne znate popucat. Tipični slovenceljni. Vsega prezira vredni bumbarji.

  • s5en3besman 18:01 27.junij 2017.

    Homoseksualnot me prav nič ne moti, samo da ne pridejo na plan zgodbice zlorabe otrok, s katerimi je bil veliko v stiku.

  • entity_ 09:32 28.junij 2017.

    Tipični slovenceljni ? Z uporabo tega izrazoslovja si izkazal svojo vrednost, širino razmišljanja in dejanskega sprejemanja pluralnosti mišljenja - ti "nad"slovenec... Počisti pred svojim pragom.

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:03 27.junij 2017.

    Sojenje bo najbrž zaprto za javnost, ker bi sicer na dan prihajale hudo deviantne podrobnosti Tičevega tičevanja..... Naj počiva v miru. Živel je precej razuzdano in divje.

  • lotty 14:37 27.junij 2017.

    ne vem zakaj zapreti sojenje za javnost.Sosed je ukradel pašteto,pa je pisalo v vseh časopisih,prav tako so vedeli vsi.Celo kaznovan je bil zato.Hallo?Nihče ne oporeka umetniškega vrhunca omenjenega igralca,ampak jaz,vi,on v čem je razlika pred pravico,resnico???Jo ni!!!

  • Majazmaja 17:09 27.junij 2017.

    Če Požar piše laži, ga bodo svojci ovadili. Ne bo prvič, da je širil laži in ne bo prvič, da ga vlačijo po sodiščih. Požar mi pomeni najbolj pritlehno pisunstvo, ampak zaenkrat se nihče od teh, ki so tiča Tiča ...prikaži več poznali, ni odzval in česarkoli zanikal. Razen nekaterih umetnikov, ki so ga poznali v službenem okolju - morda so celo vedeli za njegove kikse, pa mu hočejo oprati ime. Tič je bil veseljak, biseksualec, rad je pogledal (pregloboko) v kozarec, ne dvomim, da je kdaj poskusil 'kaj močnejšega od alkota' in verjamem, da morilec ni 'kar tako iz dolgčasa' tako burno reagiral. Uboj z nožem je zelo oseben umor, ker pride do direktnega stika, če pa je vbodov več, je to znak, da so morilca vodila zelo močna čustva, bes. Poudarjam pa, da uboj nikakor ni rešitev in morilca je potrebno najstrožje kaznovati.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.