Slovenija
2764 ogledov

"Otrok naj bo dvakrat na dan lačen"

Komentarjev 25
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • polenta 22:24 20.november 2015.

  Funkcionalna pismenost šepa, kajne? Gospod je med drugim tudi zdravnik (piše v stolpcu na levi) in ne boš verjel, zdravnike obremenjujejo tudi s takimi neumnostmi, kot je biokemija, pa celična biologija in še celo nekaj malega o zdravi prehrani si ...prikaži več morajo prebrat. Toliko kot Savina sicer res ne... :P :P :P

 • jakec1575 00:29 21.avgust 2015.

  Glede prehrane se ni zmotil. lakota je sestavni del prehranjevalnega cikla. Inzulinska toleranca v misicah in se kaj. Gospod je zelo bister in nacitan. Sicer pa je naredil 4 podiplomske studije. Koliko je takih v Sloveniji. Za to je potrebna ...prikaži več disciplinam vztrajnost , radovednost in inteligenca.

 • feferon 13:40 06.marec 2013.

  To, da naši politiki ne znajo gospodarit, je zato, ker jih je vzgajal socializem zastonj in niso rabili za polit šole nič plačat !Samo z jezikom se pa zemlje in dela ne naredi! Zato pa Pahor rad dela razna dela, ...prikaži več da bo vsaj občutil, kako je če delaš z rokami in ne z jezikom!

 • pravaresnica123 09:37 02.marec 2013.

  Ves razvit svet (nerazvit tako ali tako nima samopostrežnih trgovin) živi tako kot je napisano. A zdaj se pa naj mi "vrli" Slovenci zopet postavimo v vrsto za pult trgovine in naročamo, zaradi nepotešenih spolnih želja, tečni trgovki kaj nam ...prikaži več naj da z police, lepo plačamo tisto, kar je ona mislila, da je najbolje za nas, ne pa, da sami izberemo in gremo zadovoljni domov. In to vse samo zato, da se otrok ne bo peljal v nakupovalnem vozičku. Tako je bilo pred 40 leti oz. kakšno leto pred tem, ko bi moral ti Viljem v penzijo. Aja, pa če si bil ti kot otrok dvakrat na dan lačen, ni potrebno, da se isto dogaja našim otrokom.

 • Marija Vrhovnik 11:25 10.september 2013.

  misel lahko razumemo, kot sami prevedemo v svoji glavi.Ni se treba držati stavka kot pijan plota.Včasih je neizogibno narediti, kar sodobnost ponuja...stremeti moramo k temu, da delamo kvalitetno. Mama lahko otroka z vozičkom pelje za pol ure na pločnik ob ...prikaži več bifeju, pije kavo in prižge cigareto; lahko pa se odloči in pelje otroka po stezici v naravi...samo en primer svobode volje!

 • Joe Porkamotorka 11:25 10.september 2013.

  eden redkih, ki ve, kaj je prav in si to upa povedati- to, kar se zadnja leta dogaja v šolstvu in vzgoji, je katastrofa nad katastrofami za državo- večina tistih, ki ve kaj je prav (in niso umazani ...prikaži več od politike in gospodarskih umazanij), se nas je poskrilo v mišje luknje v svetem strahu za svoj položajček (če ga še imamo, v nasprotnem primeru pa itak ne štejemo)-dopustili smo prevlado za svoj žep premetenih a za skupnost absolutno in obupno neumnih posameznikov, ki so si vzeli pravico do vsega-dozdeva se mi, da je slovenstvo kot tako uradno ukinjeno in zamenjano z (državno) vero v kapital, lepo zapakirano v SLO zastavo, upoštevanje sicer ok ustave in zakonov pa je preloženo v kakšno bolj prikladno obdobje, ko bo treba nakradeno bogastvo braniti pred lačnimi in razžaljenimi

 • RibičPepe 13:58 19.maj 2016.

  Za slovenijo bi bolj pasal članek z naslovom:"Otrok naj bo vsaj dvakrat na dan sit!"Na vprašanja pa na odgovarja politik.

 • korisnik_10986 21:01 02.marec 2013.

  Ves svet je ponorel za materialnimi dobrinami , to je alfa in omega vsega hudega NA TEM SVETU IN V NAŠI OŽJI DOMOVINI !!!

 • zic 10:12 02.marec 2013.

  super intervju....res delamo iz otrok invalide, ker zaradi potrošniške mrzlice, jim vse prileti iz neba....mame dojilje stojijo za svojimi otroci tja do 40 leta, da si fanteti še punc ne morejo poiskati oz. ne znajo, kaj šele da bi bili ...prikaži več odgovorni za družino, ki jo ne znajo imeti!!!

 • RibičPepe 13:56 19.maj 2016.

  Za slovenijo bi bolj pasal članek z naslovom:"Otrok na bo vsaj dvakrat na dan sit!"Na odgovore pa na odgovarja politik.

 • Luka Jelenković 15:26 18.avgust 2015.

  Pa ne, da se ne strinjam s tem, da je treba otroka navadit, da pride na kosilo in ima red...ampak držimo se stvari za katere smo kompetentni in ne pametujmo o raziskavah, ki so izven naše stroke.

 • Luka Jelenković 15:24 18.avgust 2015.

  Fino bi blo če bi se psihoterapevt nehali vtikati v zadeve za katere niso šolani.Ena izmed teh je recimo prehrana, ker če se jim dovoli pametovati o vsem potem je čisto vseeno če grem po psihoterapevtske nasvete kakšni zmešani ...prikaži več Savini, ker očitno če veš eno stvar potem si strokovnjak za čisto vse.

 • Bela01 08:34 06.november 2013.

  Zelo dober članek! Se popolnoma v celoti strinjam.Se pa vidi, da novinarji res gledajo, da naredijo en halo in nič druga. V celem tekstu si je novinar zbral tale stavek, ki ga bo v tem kriznem času seveda ...prikaži več veliko ljudi razumelo narobe, kljub temu, da bodo prebrali članek. In hitro takšen članek zgubi na vrednosti.

 • smejka 15:44 10.september 2013.

  Skoraj vse drži...me pa zanima,če tudi g.Ščuka ne gre na dopust in podobno.?...zgled moramo dajati vsi,najprej doma,pa seveda vplivna javnost.Gotovo ni vzgojnih 90% člankov tukaj gor-saj si jih lahko vsak drugače tolmači...pa smo v začaranem krogu...hm-tukaj je reklama za drag ...prikaži večg avtomobil...pa poglejmo....

 • Jana Sen 07:51 03.marec 2013.

  https://www.youtube.com/watch?v=8cElspgHC8c

 • mia 18:04 02.marec 2013.

  na žalost je v naši sloveniji veliko otrok, ki so lačni, veliko dlje kot uro na dan pa vsak dan, dan na dan. pa ne, ker bi bilo to zdravo za telo ali osebnost.kaj bo rekel dr. staršem teh otrok?

 • tralala 14:38 02.marec 2013.

  Zelo resnično!

 • momentum 14:36 02.marec 2013.

  Se strinjam z njim, čeprav se na mojo žalost v marsičem prepoznam! A, človek ima vsak dan priložnost, da se spremeni!

 • sivka 13:08 02.marec 2013.

  A zdaj ko je nova vlada je pa lakota celo zapovedana.

 • Blažena Zigmund 12:01 02.marec 2013.

  Dr. Ščuka ima popolnoma prav.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.