Svet
18 ogledov

Otroški meni bo bolj sadni

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • smito23 20:33 26.julij 2011.

    podjetjem, ki si želijo proizvajati zdravo hrano....McDonalds in Coca-Cola sta sinonim kapitalističnega zla.Kot rečeno: za tiste, ki se vam moje pisanje zdi smešno, butasto itd., poglejte si film "Supersize me" - Kolikor mi je znano, režiser vse ...prikaži veče danes ni prejel odgovorov s strani McDonaldsa glede nezdrave prehrane in zastrupljanja ljudi....seveda, lahko pa ostanete naivni, se še naprej prehranjujete s tem drekom in v to vpeljete celo svoje najdražje otroke. Odločitev je vaša.NE JEM V MCDONALDSU IN NE PIJEM COCA-COLE!!!

  • ujzak 22:12 26.julij 2011.

    jabolko je pač cenejše od pomfrija :)

  • smito23 20:32 26.julij 2011.

    McDonalds je sinonim, pojem NEZDRAVE prehrane! Sinonim za kapitalistične navade prehranjevanja, ko za reden dnevni obrok zmanjka časa. Film "Supersize me" jasno definira resno obolenje srca in žilja ob rednem prehranjevanju v McDonaldsu.S to spremembo otroškega menija si poizkušajo ...prikaži več zgolj malo izboljšati ugled. Drugače pa je tudi tem bebcem amijevskim jasno, da je to najbolj za en drek hrana, ki so jo kdakoli pogruntali na tem svetu.Sveto pravilo prehranjevanja se glasi:NE JEM V MCDONALDSU IN NE PIJEM COCA-COLE! tega pravila se držim že zelo dolgo, na leto za to zlato pravilo navdušim vsaj nekaj deset ljudi in to nameravam početi vse življenje. Ker vem, da je McDonalds leglo nezdravega načina prehranjevanja!!!Pa še nekaj: Kompanije kot je McDonalds in Coca-Cola so sinonim ameriškega zasužnjevanja, imperializma in kapitalizma. Z dobičkom teh dveh pokvarjenih organizacij se financirajo vse te krute in krivične vojne po svetu, namerno se lobira proti po

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.