Zdravje /zdravje/otrok
1758 ogledov

Ovrgli mit, ki je povzročil že veliko škode

Komentarjev 16
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • mph 13:51 06.marec 2019.

  Drugače pa ja, so ekstremno redki primeri, ko je nekdo lahko alergičen na komponento ali kar takega, en na milijon. Brez cepljenja in zdravil bi pa bilo obratno, 1 preživel, ostanek od milijona pa trpel posledice ali umrl. Enako velja ...prikaži več za varnostne pasove, tu pa tam kdo umre ravno zaradi njih, preživi pa jih na milijone ali imajo manjšo škodo. Ne poznam v svojem življenju enega sošolca, otroka, .. ki bi imel kakršnekoli posledice zaradi cepljenja. Nekateri še vedno živijo v srednjem veku.

 • Jazalen Jazbec 08:55 06.marec 2019.

  Upam, da bodo nasprotniki cepljenja spregledali, da so bili namerno zavedeni.

  • mph 09:56 06.marec 2019.

   Ne bodo, jih sploh ne zanimajo fakti, uživajo v svojem svetu zarot in bolj si noter kot religije in podobno, bolj očitno "vidiš" kar noben normalen oz. recimo raje neobremenjen, ne vidi. Ker ni kaj videt.

  • Rudman 11:48 06.marec 2019.

   Raziskavo katero placa farmacija, sigurno nebo pokazala, da je s cepivi kaj narobe. In ne mi s takimi, da farmacija nima nic zraven. Se to da vidva tukaj norca iz sebe delata, je poskrbela farmacija. Saj ko so zdravniki kajenje ...prikaži več priporocali je bilo tudi vse vredu, zdaj pa kar naenkrat ni Prosim za obrazlozitev

  • Jazalen Jazbec 11:58 06.marec 2019.

   Glede na to, da so ljudje v času brez tovrstnih cepiv zaradi bolezni kot so ošpice in ostalo umirali, danes pa pri nas cepljenih teh težav ni, ni potrebno, da si dr. kvantne fizike, da veš kaj je dobro in ...prikaži več kaj ne. Da so zdravniki kdaj kajenje priporočali, ta je pa močna. Vsak naj živi svoje življenje, toda za kar je dobro nikoli ne bom rekel, da je slabo.

  • Rudman 13:42 06.marec 2019.

   Vidim da ne mores biti starejsi od dvajset let, verjetno z srednjesolsko izobrazbo, rahlo veren. https://www.adweek.com/brand-marketing/throwback-thursday-when-doctors-prescribed-healthy-cigarette-brands-165404/

  • mph 13:48 06.marec 2019.

   @rudman, oh, te prosim .... malce si oglej raziskave, ki so jih sami zarotniki financirali in ostali z dolgim nosom. Pa jih imam 60 kmalu iz ne samo srednješolsko, popoln ateist ... no, to, da sem ateist me očitno naredi ...prikaži več imunega tudi pri tej antivax obsedenosti, ravni Zemlji, .. in ostalem. Ja, včasih so kadili za "zdravit" astmo, pili blago radioaktivno vodo za "poživitev", ... potem pa so se pojavile raziskave, ki so povezale vse to s problemi. In umiranje nedolžnih zaradi antivaxerjev.

  • Rudman 14:28 06.marec 2019.

   Prosim, da mi jih pokazes, te tvoje raziskave. Ce verjames samo medijem, glede na starost bi rekel da verjames, potem je vse za tebe in tebi podobnim kar se pojavi v medijih sveto in neizpodbitno. Vcasih je bila religija za ...prikaži več kontrolo mnozic, danes so pa mediji.

  • mph 16:01 06.marec 2019.

   @rudman, hmm, se človek potem vpraša KATERIM medijem pa ti verjameš in tebi podobni. :-)

  • Rudman 18:25 06.marec 2019.

   nobenim mainstream medijem sigurno ne. Sami raziskujemo, pridobivamo neobdelane podatke posameznih raziskav in jih primerjamo z zaključki kateri so javno objavljeni. Če bi to videl, bi ti tudi posal anti vaxer v sekundi. Ampak to tebe ne zanima, ker je ...prikaži več lazje verjet v servirane izjave in ponarejene oz prilagojene študije, da jih lahko sploh skapirate. Za posamezno študijo raziskat ali je avtetična ali ne potrebujem-o po več tednov.

  • mph 19:16 06.marec 2019.

   Samo zadnja od teh ... https://news.yahoo.com/vaccines-don-apos-t-cause-153253458.html?.tsrc=daily_mail&uh_test=1_12

  • mph 19:18 06.marec 2019.

   Drugače me ne zanima in ne skrbi, ne bom postal antivaxer, ker sem kmalu ocenil ko sem pred leti vseeno bral, ko sem dobil od raznih, je tako kot s flateartherji, kakšne grozljive neumnosti in paranoja so, skregano z zdravo ...prikaži večvo pametjo. Ne rabiš raziskav, da veš, da je nekaj grozljiva neumnost brez vsakega smisla, brez repa in glave. Pri zločinu običajno rabi motivacija, korist za nekoga.

  • mph 19:22 06.marec 2019.

   Pa še od maloprej iz Twitterja, če koga zanima. "A high school student who defied his anti-vaccine mom testified to Congress" https://twitter.com/i/events/1102971781340528641

  • mph 19:22 06.marec 2019.

   Ampak jasno, antivaxerje vas sploh ne zanima realnost kot ne zanima flateartherje in teiste. Ni vam pomoči. Grozno pa je, ko zaradi teh trpijo nedolžni.

  • Rudman 19:32 06.marec 2019.

   tazadno študijo sem prebral v orginalu in ne v medijih in ti lahko dokažem da je ponarejena oz prirejena plačala jo je seveda WHO. twiterja pa ne berem, ker so gor vse neumnosti vključno s tvojimi izjavami. Realnost je,da je ...prikaži več zaradi cepljenja umrlo več dojenčkov kot bi jih če nebi bili cepljeni. V orginalnih navodili cepiva je napisano, da določena cepiva lahko povzročijo smrt.

  • Jazalen Jazbec 09:09 08.marec 2019.

   Rudman, motite se na polni črti, dobesedno. Moja starost nima ničesar s tem, verjetno bi vam lahko bil oče. Sicer pa z ljudmi, ki imajo prepričanja, da imajo samo oni prav in nihče drug, ne izgubljam besed, časa najmanj pa ...prikaži več energije. Smilijo se mi zgolj otroci, ki zaradi tovrstnih prepričanj najbolj nastradajo. Vse dobro vam želim.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.