Slovenija
2974 ogledov

Tako je potekalo samotestiranje v šolah

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jernej65 12:13 17.november 2021.

    Na srečo so ti, ki se stalno nekaj upirajo, v veliki manjšini. Ne zavedajo se, da s tem delajo svojim otrokom več škode kot koristi. Velikokrat se otroci ne strinjajo s tem, kar njihovi starši od njih zahtevajo. Na ta ...prikaži več način jih izpostavijo pred svojimi sošolci, ki jih potem gledajo po strani. Ni prav, da si nekateri starši svoj ego krepijo preko lastnih otrok.

    • h4ck3r 13:15 17.november 2021.

      Tako je...žalostno, da hčeri sošolka reče, da se bo morala pogovoriti s starši, ker ona bi rada hodila v šolo še naprej...ampak egoizem in zaslepljenost z nemočjo priznavanja lastnih napak teh staršev, vodi v psihične stiske njihovih otrok. Na koncu ...prikaži več bodo pa tako vsi ostali krivi, le sami ne. Bi pa predlagal strikno obveščanje CSD-ja o teh nepodanih soglasjih in ocenjevanje razmer pri teh starših.

  • h4ck3r 13:06 17.november 2021.

    "Dodala je, da je sicer deset staršev prišlo pred šolo in so izrazili nestrinjanje s samotestiranjem"...bogi otroci, pa jaz bi se pogreznil v zemljo, da bi mi starša to naredila pred celo šolo. Namesto, da bi se zamislili, kakšno psihično ...prikaži več stisko sami povzročajo svojim otrokom za lastnim obnašanjem, raje prelagajo krivdo na druge. Pa verjamem, da je ta korona samo še dodatek k vsesplošnemu idiotskemu obnašanju tudi drugod.

  • pofukanavlada22 13:07 18.november 2021.

    OVCEEEEEEE

  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 05:33 18.november 2021.

    Iz otrok delate ovce

  • mihatirs 12:02 17.november 2021.

    haha po mojih podatkih so na določenih šolah beležili več kot 40% pizdarije zaradi nesoglasij itd....no rešili so drugače...

    • h4ck3r 13:12 17.november 2021.

      mihatirs pa ti alu imaš nadnaravne moči ali pa na vsaki šoli informatorja, ki te obvešča o stanju in statistiki. Pa ne samo v šoli, še v vseh bolnišnicah...bi tako celo lahko ocenil, da si nekakšen stric iz ozadja. Ampak ...prikaži več tisti so inteligentni, kar pa za tebe po tvojem stilu komunikacije ne morem ravno trditi.

  • QSprm 11:14 17.november 2021.

    Le kateri vsaj priblizno odgovoren stars bo sel podpisat izjavo in predal otroke v stilu "tle jim imate pa delajte z njimi kar hocete". Ker tocno to je perverzni smisel tega bolestnega umotvora. Ucitelji in vsi slepi sledilci bolestnih ukrepov, ...prikaži več ki nimajo z medicino cist nobene zveze, so sokrivi sodelovanja pri kriminalnih zlodelih te falange korona fundamentalistov.

    • h4ck3r 13:10 17.november 2021.

      Vsak odgovoren in vsaj malo razgledan starš bo zaupal šoli, da bo njegovega otroka primerno izobrazila in mu predstavila različne poglede na svet. Ter tudi pokazal kaj je družbeno sprejemljivo in kaj ne, predvsem kaj je družbena odgovornost. Saj zato ...prikaži več jih vendar vozimo v šolo ali ne? Ti pa ga kar imej doma, in vpelji v svoj zablojeni in negativni svet. Izreci mu sožalje v mojem imenu.

  • oneh 11:55 17.november 2021.

    Še en boleč udarec za levake. V svoji abstinenčni krizi zmanjšane oblasti so znova pokazali, da so celo 5 in 6. letni otroci bolj opravilno sposobni od njih levakov. Praktično na Svetu ni bedaka, kateri ne bi bil bolj sposoben od levaka.

    • leonardo 12:29 17.november 2021.

      Oneh tvoje sovraštvo do levičarjev je že bolestno. kako pa veš, da med šolarji ,, ki zavračajo testiranje ni desničarjev. Moj unuk se testira, pa sem levak. In pa kaj misliš, da sem slabši od tebe, ki se imaš za ...prikaži več "pravovernega" desničarja.

    • oneh 13:07 17.november 2021.

      Ne morem ne potrditi in ne zanikati tvojih navedb, saj te ne poznam. Ko pa pogledam tiste levake, katere lahko pogosto videvam v medijih in opazujem kak vik in krik se je širil, ko je Janša omenil vladavino prava v ...prikaži več v EU ali o fašizmu pred obiskom delegacije EU pri nas ali kaj se je govorilo o samotestiranju ali... in ker se tako blamirajo le levaki pa lahko zaključim le tisto, kar sem zapisal zgoraj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.