Slovenija
121 ogledov

Pacient navdušen nad oskrbo. Ja, pri nas!

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:54 24.januar 2016.

    No lepo da znate kdaj tud dobro novico objavt. Treba je tud kdaj koga pohvalt ne sam grajat :)

  • d 13:49 24.januar 2016.

    vedno se bojo najdle take picke k si ti, k sam jamrajo ... hvala bogu ja da si spizdu vn iz slovenije, zarad takih jamracev je katastrofa zivet v tej drzavi

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:08 24.januar 2016.

    Tvoja izkušnja je sigurno starejša. Čas gre pa naprej.

  • Žurnalček 18:23 24.januar 2016.

    Kaj tvoj je bil brezsmrten al kaj hočeš povedat ?

  • IZABELA 20:29 24.januar 2016.

    Očitno nimajo vse bolnišnice istega informacijskega sistema. In ja jst bi za svojega očeta šla tudi na drzg konc sveta po izvide...Verjetno pa tujci kak fax pošlejo al pa mail.

  • Marko Porenta 14:08 24.januar 2016.

    zakaj bi životaru v Sloveniji? tu v tujini sem v enem tednu dobil službo, medtem ko je v Sloveniji po enem letu nisem... pač v Sloveniji so samo prioritete veze in poznanstva, medtem ko pa v tujini cenijo znanje... nil ...prikaži več ne jamram, samo podal sem svoje mnenje o tej bolnišnici... da ne omenim, da so ravno zdravniki tisti, ki so zašuštrali mojega očeta, da je po enem tednu v bolnišnici umrl....

  • Marko Porenta 13:10 24.januar 2016.

    moja izkušnja z jeseniško bolnišnico je ravno obratna - katastrofa. Moj oče je padel v nezavest v Kranjski Gori od koder so ga pripeljali z rešilcem v jeseniško bolnišnico. Zdravnica je nato mene in mami povprašala, če imamo doma kakšne ...prikaži več izvide iz prejšnjih preiskav in ko sva odgovorila pritrdilno, sva jih morala iti domov iskat (okolica Škofje Loke). Katastrofa, kjub vsej tehnologiji in povezavah med bolnišnicami, ki jo imajo, sva jih midva morala prinesti. Me zanima, kaj bi naredili tujcu? Bi moral it iskat tudi svoje prejšnje izvide, da bi lahko ugotovili zakaj je padel v nezavest? Hvala bogu, ne živim več v Sloveniji in ne plačujem zzzs, ker je poden od podna. Tu v tujini je oskrba in prijaznost do pacientov n-krat večja kot pa v Sloveniji.

  • JT_Thomas 20:57 24.januar 2016.

    Jaz bi pa rad pohvalil osebje Infekcijske klinike v Ljubljani. Pred 2 letoma sem ležal tam skoraj 1 mesec zaradi notranjega vnetja in sepse. Prijazno osebje in to vsi od medicinskih tehnikov, višjih medicinskih sester in tudi zdravnikov. Ker nimam ...prikaži več pretirano dosti izkušenj z bolnišnicami, bi rekel, da so ti na Infekcijski kliniki verjetno elita. Strokovnost vrhunska (kot rečeno vseh: tehnikov, sester in zdravnikov - tako sobnih, kot oddelčnih), za vsakega pacienta posebej se zavzamejo. Skratka... Če bom še kdaj potreboval pomoč, upam, da pridem v roke takšnim ljudem. Kapo dol, da se izrazim po Katančevo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.