Slovenija
121 ogledov

Pacient navdušen nad oskrbo. Ja, pri nas!

slovenija 02.03.13, bolnisnica, bolnisnica Jesenice, Jesenice, foto: Anze Petkov Anže Petkovšek
Pacient je bil nad oskrbo v bolnišnici navdušen. Precejšnja redkost, ali se vedno oglašajo le razočarani?

Uporabnik Facebooka Beretin Željko se je takole zahvalil in pohvalil jeseniško bolnišnico: vse od kirurga, sester, kuharjev in čistilk. Moti ga samo ena stvar, to je, da od te pohvale ne bo nihče imel niti evra. Morda pa le, če bo tole prebral direktor. 

 

Jaz moram dat iz sebe...... moram povedat javno......pa četudi se bo mogoče našel kdo, ki se ne bo strinjal z mojo...

Objavil/a Beretin Željko-Herr Gelee dne 23. januar 2016
Komentarjev 8
  • JT_Thomas 20:57 24.januar 2016.

    Jaz bi pa rad pohvalil osebje Infekcijske klinike v Ljubljani. Pred 2 letoma sem ležal tam skoraj 1 mesec zaradi notranjega vnetja in sepse. Prijazno osebje in to vsi od medicinskih tehnikov, višjih medicinskih sester in tudi zdravnikov. Ker nimam ...prikaži več pretirano dosti izkušenj z bolnišnicami, bi rekel, da so ti na Infekcijski kliniki verjetno elita. Strokovnost vrhunska (kot rečeno vseh: tehnikov, sester in zdravnikov - tako sobnih, kot oddelčnih), za vsakega pacienta posebej se zavzamejo. Skratka... Če bom še kdaj potreboval pomoč, upam, da pridem v roke takšnim ljudem. Kapo dol, da se izrazim po Katančevo!

  • IZABELA 20:29 24.januar 2016.

    Očitno nimajo vse bolnišnice istega informacijskega sistema. In ja jst bi za svojega očeta šla tudi na drzg konc sveta po izvide...Verjetno pa tujci kak fax pošlejo al pa mail.

  • Žurnalček 18:23 24.januar 2016.

    Kaj tvoj je bil brezsmrten al kaj hočeš povedat ?