Slovenija
33 ogledov

Pahor: "Mi nismo ZDA, mi nismo melting pot"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • franke 17:27 06.januar 2014.

    BUTL, ČIM PREJ VEN IZ SKORUMPIRANE EVROPE.

  • Pepe007 06:53 07.januar 2014.

    Lahko gledaš tudi tako, da tam politika ve, da jo financira gospodarstvo in da morajo delati v dobro gospodarstva. V Sloveniji tega ne ve.

  • colibri 07:11 07.januar 2014.

    TA JE NOR , KOT DA ŽIVI ČISTO V NEKI DRUGI GALAKSIJI.CELO ŽIVLJENJE SE NAPAJA IZ DRŽAVNEGA KORITA IN ENOSTAVNO NE VIDIKAJ SE V DRŽAVI DOGAJA.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 18:29 06.januar 2014.

    Hahaha a v ZDA pa misliš da je boljše?? Tam imajo uradno legalizirano podkupovanje politikov. Uradno se sicer reče financiranje kampanje, ampak kot ena energetska firma enemu kandidatu na račun nakaže 400mio $ je vsakemu Evropejcu jasno kam pes taco moli ...

  • allstarr111 22:45 06.januar 2014.

    O tem da lahko energy firma nakaže-podpre kandidata imaš prav. Z eno razliko, tam je lahko kandidat VSAK in VSAK ima šanso kandidirat in če izbere dovolj glasov bo on tisti ki bo vodil igro, pri nas pa ni vedno ...prikaži več tako, ker VSI tako pozicija in opozicija ne marata novih obrazov, edino če le te prihajajo iz njihovih (preverjenih vrst)Tako da nima veze, energetska firma bo nakazala tistemu od katerega lahko pričakuje korist.Naša politika in odgovornost ter kako zadeva zgleda ko resnično skor nihče ni koruptiven je Avstralski model, tam ima vsak župan, poslanec ipd. svojo firmo, a niti pomislit ne upa da bi delal v korist svoje firme kar je tukaj v navadi, imajo preveč transparentne finance da bi kaj takega uspelo, plus zelo zelo visoke denarne in zaporne kazni za tiste ki bi jih ujeli.

  • leonardo 17:30 06.januar 2014.

    Če nismo ZDA, zakaj naš slovenski predsednik tolikokrat uporablja angleške besede. Ali s tem hoče povedati, da nekaj malega zna angleško?

  • ennanova 19:20 06.januar 2014.

    Posojila, popusti, vlaganje in gospodarska rastEkonomija je nekaj s številkami, kar vključuje številke, pa je bavbav, ki se ga ljudje niti ne trudijo razumeti. Zato nam lahko že desetletja prodajajo posojila, popuste, vlaganja in gospodarsko rast kot nekaj, kar ...prikaži več je dobro za nas, pa jim še vedno verjamemo na besedo …Če bi sedli, si sestavili nekaj osnovnošolskih tekstnih nalog in jih rešili, bi hitro ugotovili, da nas vse to vodi v takšno grozljivko, da bomo kar klicali zombije, naj nas pridejo odrešiti ….http://za-misli.si/kolumne/gregor-hrovatin/1384-posojila-popusti-vlaganje-in-gospodarska-rast

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.