Slovenija
22 ogledov

Pahor zavrnil Jankovićevo vabilo

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Sam Pejmo 17:25 02.april 2012.

    Ti že veš...s čigavo glavo pa ti razmišljaš?

  • Sam Pejmo 17:26 02.april 2012.

    hahaha, klobo...svojo babo poglej!

  • KLOBO 11:04 02.april 2012.

    Jaqunkoviććć naj vendar spozna, da ni politik za državni nivo, da je bebec, kamor so ga ljubljanski starčki pririnili do parlamenta, tam pa se ni znal niti obrniti! Naj ga imajo ljubljančani, ki se mi že smilijo, da nimajo kakšnega ...prikaži več bolj pametnega in pismenega človeka za Župana. Sicer star rek pravi, imaš takšnega vodjo, kot si jo zaslužiš!! Sem pa prepričan, da tisti Ljubljančani, ki razmišljajo s svojo glavo, ne volijo tega Opankarja !!

  • KLOBO 11:08 02.april 2012.

    Se v celoti strinjam!! Nagravže ala Kociper, Župevc in Tavž ne morejo preživeti naslednja 4 leta! Za PS bo vsak dan manj slišati, ko jo bodo zapustili pa še tisti njej naklonjeni mediji in novinarji, bo pa dokončno izginotje! Tako ...prikaži večo kot je prišla, s brkatimi starčki v Magistrat, tako jo bo hudič tudi vzel!! In prav je tako!!

  • dd 12:32 02.april 2012.

    Kam se vtika? Kaj ni samovoljno odstopil? Na koliko stolčkih misli sedeti ta nesposobni Kučanov "sine"?

  • juventus1897 18:14 02.april 2012.

    Stric Milan, pa kaj ti dela tvoj posvojenček? A mu je sploh jasno, da ga ne trpi nihče, da ga nihče noče niti blizu?

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:33 02.april 2012.

    košar'ca za košar'co..... Kdaj po JayZ dojel, da ga noben ne jemlje resno? PS bo izginila iz slovenskega političnega zemljevida po naslednjih volitvah. In vsi priskledniki se bodo panično razbežali....

  • andrej.leban 10:29 02.april 2012.

    G.Pahor to, da ste zavrnili Jankoviča ne sodi v politični kodeks obnašanja znanega politika. Ignoranca, ki jo s tem kažete pomeni, da izražate neko bojazen pred tekmecem, ki vas je prehitel v zelo kratkem času. Za stanje v državi ste ...prikaži več najbolj zaslužni zaradi narcisidnega obnašanja, naivnega razmišljanja o kapitalno-socialni državi in poplnem neznanju vodenja vlade. Danes se obnašate kot,da se vas to ne tiče in želite dajati nauke tistim , ki so vam ves čas prigovarjali, ekonomika poslovanja ne gre v pravo smer. Razmišljanje o kandidaturi za predsednika države so vaše pobožne želje, žal tu ni mesta za vas, med ljudmi ne uživate ugleda državnika, ki se lahko izkaže za vodjo, ki zna poslušati tudi druge ne samo z samsvojo zablodeno vizijo družbe v novih razmerah. Znano je, da ste spretni prenašalec vizij drugih, lastnih pa ne premorete.

  • maestros 10:48 02.april 2012.

    Pa nehajte manipulirat in poskušat vzbuditi slabo vest v Pahorju.Kaj pa bo on sedel z njim skupaj,ko ga je tako idiotsko oviral pri poskusu kandidature za predsednika DZ. A to pa po vaše spada v kodeks da zaveznika na levi ...prikaži več omejuješ.ZJ se je odločil za župansko funkcijo in naj tam ostane.Naj se za vraga enkrat že odloči kaj bi rad delal.A ni tako ali pa bi morali Ljubljančani plačat še enkrat cca pol miliona za kakšne ponovne županske volitve.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.