Magazin
37578 ogledov

Paparac: Tako se po družinski drami zabavajo Dragići

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • gggg 07:43 18.januar 2022.

    Če je stanje na ledu za novinarja izvajanje vragolij, potem ta novinar še nikdar ni bil na snegu, kaj šele na ledu.

  • ivo5 11:14 18.januar 2022.

    Ja, spet vse lepo in krasno. Naš kakec ne smrdi. Tako z olepševanjem stanje družine v medijih po ločitvi. Sicer verjetno zelo kruto.

  • PasjaProcesija 07:35 18.januar 2022.

    Iz nekega razloga mi je širša družina Dragić simpatična, pa jih ne poznam osebno. Za primerjavo je Dončić nesporno večji talent od obeh bratov, a nima "tistega", je drugačna osebnost. Sploh Goran javno izžareva takšne vrste energijo, da začutim spoštovanje ...prikaži več do njega. Deloven, podrejen kolektivu, požrtvovalen, prizemljen - vodja. Dončić je sin profesionalnega športnika, Dragića povprečnih staršev. Oboje ima prednosti in slabosti. Lepo, da je Zoran nazaj v LJ in omogoča otrokoma povprečno otroštvo.

    • jakec1575 09:55 18.januar 2022.

      imas vgrajeno slovenceljsko simptomatiko. Kot 70% slovencev. S cemer sice ni nic narobe. Ni pa to edini nacin zivljenja. Tudi Doncic je podrejen timu, pozrtvovalen, radodaren ( si pozabil na pediatricno kliniko in otroke z darili?). Projeciras svoj kompleks podrejenosti, ...prikaži več trpljenja, trdega dela. Naj te razsvetlim. V zivljenju je treba delati pametno, ne trdo. Tudi ko delas pametno delas trdo, saj sicer ne uspes. Lahko pa cel lajf delas trdo za minimalca. Meni sta vsec tako doncic kot dragic.

    • jakec1575 09:57 18.januar 2022.

      Ce hoces ujeti sreco in uspeh, moras poceti stvari, ki jih drugi ne in za katere drugi ne verjamejo da se lahko uresnicijo. Lahko pa izberes tudi bolj komercialno pot uvoznistva in preprodaje. tudi tako bos scasoma dobro zivel. Ni ...prikaži več pa to izziv za mozgane.

    • PasjaProcesija 10:13 18.januar 2022.

      Ganjen sem, da te skrbi zame in presrečen sem, da si z menoj delil Savinine napotke za boljše življenje. Jaz športniku v kolektivni panogi slavim njegove moštvene vrline in vodstvene sposobnosti, ti pa mi očitaš kompleks podrejenosti? Očitno se najini ...prikaži več lestvici prioritet razlikujeta. Pri meni je denar nižje in nisem podvržen kultom osebnosti. Ne poznam nikogar, ki bi mu denar kupil srečo. In dogodke raje ocenjujem iz časovne oddaljenosti, ne v trenutkih momentalne čustvene vpletenosti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.