Magazin
37578 ogledov

Paparac: Tako se po družinski drami zabavajo Dragići

Zoran Dragić
1/4
zurnal24.si
Povsem običajna družina, Zoran pa poskrbel za obilico zabave …

Mediji se v zadnjem času veliko ukvarjajo z ljubezenskim življenjem košarkarja Gorana Dragića, ki se je lansko leto menda ločil od žene Maje, katero, po zadnjih medijskih novicah, že greje njen osebni trener. A družina se ne pusti motiti. Tako so se pretekli konec tedna na ledenem Koseškem bajerju zabavali njegov brat Zoran z otroki in mamo Mojco.

Sicer brez drsalk, a Zoran je poskrbel za veliko dobre zabave na ledu. Priznati moramo, da vsekakor ni eden tistih staršev, ki malčke le opazujejo pri vragolijah, a si je zelo sproščeno ledene vragolije privoščil tudi sam. Preverite v galeriji ... 
 

Komentarjev 6
  • ivo5 11:14 18.januar 2022.

    Ja, spet vse lepo in krasno. Naš kakec ne smrdi. Tako z olepševanjem stanje družine v medijih po ločitvi. Sicer verjetno zelo kruto.

  • gggg 07:43 18.januar 2022.

    Če je stanje na ledu za novinarja izvajanje vragolij, potem ta novinar še nikdar ni bil na snegu, kaj šele na ledu.

  • PasjaProcesija 07:35 18.januar 2022.

    Iz nekega razloga mi je širša družina Dragić simpatična, pa jih ne poznam osebno. Za primerjavo je Dončić nesporno večji talent od obeh bratov, a nima "tistega", je drugačna osebnost. Sploh Goran javno izžareva takšne vrste energijo, da začutim spoštovanje ...prikaži več do njega. Deloven, podrejen kolektivu, požrtvovalen, prizemljen - vodja. Dončić je sin profesionalnega športnika, Dragića povprečnih staršev. Oboje ima prednosti in slabosti. Lepo, da je Zoran nazaj v LJ in omogoča otrokoma povprečno otroštvo.

Sorodne novice