Svet
301 ogledov

Papež Frančišek: Bolje biti ateist kot hinavski katolik

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Uroš Palhartinger 07:16 24.februar 2017.

    Francis ni papež, je antipapež in antikrist, vodenje njegove kurije je Satanovo delo, ker nima posvetitve... Pravi papež je Benedkit XVI, le on je posvečen. Če Francis umre pred Benediktom XVI, bo antipapež tudi naslednik Francisa. Namreč ni novega ...prikaži več papeža, dokler ni posvečeni papež mrtev. Ista logika kot velja za kralje in cesarje..

  • privat 07:59 26.februar 2017.

    noben pa nemore ustaviti napredek človestva..lahko ga samo upočasni!! Človeštvo bo zmesano..ena hiša bo indici,pa arabci ,pa slovenec,pa cigan..pa črnc...itd.. Sile na svetu ni da to ustavi ni vojske ,in tudi če se vse vojske združijo na svetu proti temu ...prikaži več "naprdku človeštva" lahko to dejstvo le začasno upočani" nemore pa ga ustaviti...zato se navadi na muslimane ,žide,črnce...tvoj sin al čez samo 30 let bo to normalno dejstvo!!Življenje bo lepo in je lepo!!

  • stanekos 07:54 24.februar 2017.

    Pravijo, da ko mački stopiš na rep, zamijavka. To se tudi tukaj vidi. Zatohleži, pritlehneži, nazadnjaki, sramota od SLO naroda, ruralci neizobraženi - take papeževa kritika močno jezi.Zdaj je kar naenkrat tudi on Sorošov plačanec. A je fake papež? ...prikaži več A je to fake news? Bumbarji podalpski.

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 23:56 23.februar 2017.

    Lahko je govorit o drugih hinavcih, o revščini in podobno, ko imajo sami polne riti denarja. Njihovo bogastvo je ocenjeno nekje na par biljonov € (tisoče miljard €). A to pa ni hinavščina?

  • miki1234 07:58 24.februar 2017.

    človeška neumnost ne pozna meja. eni še kar verjamejo v ta srednjeveški hokus pokus.sam govori o hinavščini ker se ne pomaga ljudem v stiski, medtem ko vatikan ni sprejel niti 1 begunca ali namenil košček svojega premoženja dobrodelnosti.

  • dimnikar 13:11 24.februar 2017.

    Ni nič iz konteksta vzeto, tudi tuji mediji so PRAVILNO razumeli, kaj je hotel povedati. Seveda boste vsi kvazi katoliki iskali svoje interpretacije povedanega, da se le ne najdete pod kritiko. Podobno, kot to že tako ali tako počnete s ...prikaži več svojimi svetimi teksti (pa to ni napad - to je priznanje vsake uradne cerkve krščanstva - zato tudi so ločene).

  • Lavdan 21:06 23.februar 2017.

    Vsa čast mu, res je papež kot ga še ni bilo. Upam da se bodo tisti, ki jih omenja vsaj malo zamislili nad njegovimi besedam.

  • neverjamem 11:04 24.februar 2017.

    Tisoče milijard? S katerega planeta pa si ti?Po tvojem komentarju sodeč ima katoliška cerkev več premoženja kot celotno prebivalstvo Zemlje.

  • dimnikar 13:13 24.februar 2017.

    Če si katolik, potem je tvoj papež, ni ravno nekaj kar ti dajo v izbiro.

  • Milan Novak 17:04 24.februar 2017.

    Je pa dober igralec !

  • abyx 23:55 24.februar 2017.

    Kaj pa bo hinavsko ko bo tu toliko muslimanov da nam bo zavladalo šeriasko pravo in bodo glave infidelov letele? Kaj bo takrat hinavsko ah?

  • partizanka 23:48 23.februar 2017.

    žal mi je, a nisi moj papež

  • BenX 06:56 24.februar 2017.

    noben papez ni bog ve kaj. ne mores biti "svetnik", ce si sef ene najvecjih mafijskih zdruzb na svetu! tale pajac je pa sploh katastrofa. namesto, da si tako mocno prizadeva za muslimizacijo evrope, lahko spakira kufre in gre sam ...prikaži večm zivet med njih! nic nimam proiti "pravim beguncem" kot takim. v ozadju je pa zal mnogo vec kot le to. ce smo tako nestrpni, zakaj je potem samo slovenija sprejela vec deset tisoc beguncev v devedesetih??? vsa ta bliznjevzhodna krizna zarisca so umetno sprozena in umetno vzdrzevana (isto kot ukrajinska, libijska in se marsikatera), ker tako ustreza zahodni eliti, katere eden najpomembnejsih clanov je tudi papez.

  • Milan Novak 07:38 24.februar 2017.

    Tega papeža je nastavil Soroš in njegov kapital !

  • Neprilagojen 07:43 24.februar 2017.

    Človeška neumnost ne pozna meja. Neki atomski dobi pa še vedno malikujemo neke pojme in verjamemo nekim prodajalcem megle. Ko bodo vse religije kriminalizirane, potem bo tudi mir in izobilje v tem svetu.

  • lanruz24 11:33 24.februar 2017.

    Mal iz konteksta vzeto, a ne "dragi" S. H. H.!?CITAT“There are many Catholics who are like this and they cause scandal. How many times have we all heard people say ‘if that person is a Catholic, it ...prikaži več is better to be an atheist’.”Torej nekako v prevodu. Veliko je katoličanov, ki živijo hinavsko življenje in s tem povročajo "škandal". Kolikokrat smo že slišali ljudi reči: "če je ta oseba katoličan, potem je bolje biti ateist. Torej papež vsekakor ni rekel da je bolje biti ateist, temveč ljudje to rečejo ko vidijo katoličana, ki živi "dvojno" življenje.

  • privat 07:54 26.februar 2017.

    pač nebo take oblike kriminala...nikoli nebo samo ena vera!! koščka sveta ni da je samo ena vera!! narava pa naredi in bo naredila tako da bo vse mešano in zmešano!! nobena ženska nemore reči ne "luleku" in noben moski nemore ...prikaži več reči ne "rožici"..kar napoveduje zelo lepo bodočnost..lahko mirno spis!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.