Slovenija
99 ogledov

Pasji ne spadajo na otroška igrišča

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • markus 10:09 30.marec 2014.

    Razumem vse, da jih to moti. Tudi sam imam psa in redno čistim za njim, vendar pa me moti hkrati, da teh istih ljudi toliko ne motijo narkomanski pribori, ki so odvrženi na javnih površinah, s katerimi v stik lahko ...prikaži več pridejo tudi njihovi otroci. Kazni za nečiščenje za seboj ali ljubljenčki bi itak morale biti strožje, ampak to za vse, ki kakorkoli onesnažujejo okolje.

  • nja 10:30 30.marec 2014.

    sicer imam o povodcu svoje mnenje-psa od mladička vzgajat čim več brez povodca, nagrajevat pozornost in delat na odpoklicu id 7-8 tedna dalje-samo tako dobiš normalnega in zanesljivega psa. Povodec pa tam-kje so ceste etc. Vse več psov je na ...prikaži več povodcih in vse več psov, ki se ne znajo normalno obnašat....Se strinjam-ni lepo videt, še manj stopit v nepobrane iztrebke, pobiranje za psom je nujno in priporočljivo uporabit razgradljive vrečke...Pa vendar. Mene motijo nevzgojeni otroci, ki jih starši ne obvladajo in kričijo, tekajo po mestu (blizu cest), v restavracijah in v trgovinah in se pri tem zaletijo v ljudi, pse. Pa zato še vedno niso in ne bodo prepovedani na teh mestih. Starši pa kakor, da so vsi ostali za to, da pazijo na njihovega otroka. Več kulture in strpnosti, ozaveščanja in predvsem več stika z naravo-namesto na igrišče-na sprehod v gozd, na kak kmečki turizem, na deželo, s kolesom na vas etc.

  • smejka 12:06 30.marec 2014.

    Se strinjam s komentatorji..nekje je treba začet...papirčki,ogorki,(osebno me moti tudi pljuvanje)....pasji kakci ,igle...vse to ne sodi v naravo,še manj na igrišča,sprehajalne poti...toda najdejo se "junaki",ki fotografirajo lepote narave,njegov kuža pa pa prav tam kaka lula,malček odvrže ovitek od lizike...a ...prikaži več on tega ne vidi,ne fotografira in ne ukrepa...pa tudi sliši ne...čistimo vsak za seboj in našimi ljubljenci,pa ne rabimo niti akcij,redarjev ali kazni

  • markus 11:04 30.marec 2014.

    Tu bi morali nastopiti neke vrste okoljevarstveni redarji, ki bi to nadzirali, vendar ne samo kužkov in njihovih lastnikov. Tudi ostale ljudi, ki brezvestno odmetavajo svoje odpadke kar na tla in jih tam pustijo ležati. Tudi od vaših "sončkov", ki ...prikaži več so pa vsi tako lepo vzgojeni, kajne? Tukaj bi se lahko nabralo še in še denarja v državni blagajni. Meni ni logično, da se npr. narkomane ujčka, lastnike psov pa obsoja, kot da so zločinci. Sam sem tudi besen, če vidim, da nekdo ne očisti iztrebkov za psom, pa vendar mislim, da je problem širši in to onesnaževanje javnih površin ni povezano zgolj s psi in njihovimi iztrebki, kajne?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.