Slovenija
65 ogledov

Peršičeva Triglav že pustila za seboj

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PPiikkaa 14:45 26.avgust 2012.

    Je toliko nesramna, da prosi za brezplačno spanje, obnaša se pobalinsko in si celo upa kritizirati.

  • krtina 15:34 26.avgust 2012.

    Se strinjam z predhodniki: POBALINSKO, PAMŽ, briga nas za tvoje podvige, z gorništvom to nima nobene zveze, ne pozna osnov obnašanja....Sam sem bil v Julijcih in na vrhu Triglava dovoljkrat, da vem, kakšni so oskrbniki. Najprej delavni, če ...prikaži več pa imajo čas, pa radi poklepetajo. Za smrkave domišljave brezdelneže, ki bi se na vrhu tuširali, pa ni ne časa ne prostora. Takim bi morali preprečit dostop v hribe.

  • Nesrečni 16:52 26.avgust 2012.

    Na fejsu najdeš samo Pio Persic in o človeku, ki ne spoštuje stolpa in šumnikov ni vredno izgubljati besed, aja pa sploh ni nekih zapisov na fejsu.

  • Limona 17:02 26.avgust 2012.

    Vsi se morajo ubadali z neko deklino, ki ima sto in eno idejo! pha

  • ALešs 14:35 26.avgust 2012.

    Se nima kaj za obešat po Aljaževem stolpu! Če ga noben vihar ne bo zrušil, ga bo pa en objesten pamž. Briga nas za njene "podvige". Verjetno ma čas pa starše ki jo futrajo. Z gorništvom pa to nima nobene zveze., nasprotno.

  • matko 08:14 27.avgust 2012.

    Če bi spoznali to deklico, bi gotovo ne pisali takšnih oslarij. Mi smo jo srečali slučajno na Skuti. Je dobrovoljna in spoštljiva, skromna. Pri njenih 50 kilah, se stolp ne bo podrl, kaj? Kaže se navdušenje, ne pa pobalinstvo. Kaj ...prikaži več vam je? hm, kot vem piše s telefona in res je nesreča, če ne znate tega prebrati.Navdušila je naši dve pubertetnici, da nismo imeli več naprej s hojo in za nas je poslanstvo od Pije izpolnjeno. Kaj hočete še več???Eno je kritizerstvo, drugo je kritičnost in povem vam, da je na Triglavu tako zanemarjeno, okoli vse smrdi, polno človeških iztrebkov, da se je za vprašati, če gre tu samo za vprašanje suše. Dajmo ji vsaj privoščiti, da srečno pride do konca!

  • vitko 19:58 27.avgust 2012.

    Sem šel kar preverit na net za kakšno deklino gre. In sem šokiraran nad komentarji v zvezi z balonarsko nesrečo in zdele še berem telele nesramnosti. Prov nobenem ne privoščite in vse popluvate predno kaj pregledate. Da vas ni sram! ...prikaži več Punca se trudi samoinciativno, sama pešači, promovira pohodništvo... vi pa govorite o pobalinskem pamžu. Samo želim si da bi svojim sinovoma dal take vzglede da bi kdaj se odločila za kaj takega. Žal nimam "fejsa", da bi pogledal še tam. Ampak, punca je pogumna in svaka čast takim in njenim staršem! Pia srečno ti želim, Vitko

  • zdrej 09:15 27.avgust 2012.

    Pa kaj ste tak nastrojeni kontra. To da pleza po stolpu ni glih videti dobro. Napišite tisti, ki ste to celo pot vsaj v več "potepih" prehodili. Sam sem letos prvič prehodil Pohorje v dveh dnevih, pa ni tak preprosto. ...prikaži več. Če se pa ubadate z njenim podvigom, pa vas le ta moti, pa se enostavno nehajte. Škodi živčevju. Če je res skromna, kot pravi matko, potem se z njo ne rabijo nekaj dosti ubadati.

  • Avatar Zala
    Zala 14:25 26.avgust 2012.

    Piino plezanja po Aljaževem stolpu samo izpričuje, da po hribih hodi čedalje več gonikov?!, ki ne poznajo niti osnovnega obnašaja in kulrurnega vedenja. Kaj doma tudi pleza po fasadi hiše ali bloka in se ji zdi to sila "ferajersko"?

  • matko 08:28 27.avgust 2012.

    Res se nam zdi nesramno, da take mlade ljudi degradirate. Jo poznate ali pa so vam kisle nove ideje? Sam se gornik, samozaposlen in samo ideje nas bodo rešile! lp, franc matko

  • tive 15:12 27.avgust 2012.

    Ne morem verjeti, da razmišljate in pišete na ta način. Jaz sem imel srečo Pijo spoznati u živo in tudi približno ni pluvala po nobenem oskrbrniku. Celo koče nam je priporočila! Žal mi je, da ste si takole ustvarili podobo ...prikaži več pridne študentke. Kot je razbrati iz FB ji je umrl oče kateri jo je spoznal z gorami in dela to pot tudi njemu v spomin. Ej, folk, ne morem verjet, da ste tako pasji!!! Piji želimo srečno pot, druščina iz Laškega

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.