Svet
50 ogledov

"Pes je pojedel otrokovo glavo"

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • antitrust 19:43 19.februar 2014.

    Saj je folk tud prfuknjen! Kuži, kuži saj nauš nč naredu aneda. Priden, pa pazi na 6 dni staro dojenčico ?!???

  • Marko Slovenia 17:31 19.februar 2014.

    groza

  • kokica87 15:33 20.februar 2014.

    Škoda Žurnal da objavljate takšne bedarije. Prej se pozanimajte kaj je sploh res. Zaenkrat policja dogodek še preiskuje in še ni nobenega dokaza, da je pes ubil dojenčka. In tudi ČE ga je, so tu krivi starši/lastniki. Kdo pa še ...prikaži več pušča 6 dni starega otroka samega s psom - pa naj bo to pitbull, malamut, mešanc ali čivava!!!

  • Mike99 00:24 20.februar 2014.

    pravi cukri in ne ocenjujte posamezne pasme po osamljenih incidentih.

  • mirko 21:49 19.februar 2014.

    Res je, prav imaš. Ampak nimajo vsi pse zato, ker jih imajo radi in jih vzgajajo z ljubeznijo. Imamo tudi psihopate. Sicer ne pozam zadosti dobro pitbula, pravijo pa, da tej pasmi začne v starejših letih rasti neka kost v ...prikaži večv glavi ki začne pritiskat na možgane in je potem baje pes zelo nevaren. Ne vem no, mogoče je vse skup ena laž. Kar se pa tiče novinarja, ki napiše članek z tako grozljivim naslovom pa tudi ne more bit v glavi vse v redu. Mogoče mu tudi raste kost proti možganom.

  • Mike99 00:21 20.februar 2014.

    mirko, tale s kostjo in pritiskanjem na možgane me je pa pošteno nasmejala hehehe. Res ne vem od kje enim toliko domišljije, da se kaj takega spomnejo in širijo naprej. To bedarijo in laž sem nekoč že slišal in me ...prikaži več vsakič nasmeji. Verjemi da ni res, po vsaki normalni logiki, bi takšno pasmo že zdavnaj ukinili in jo nehali vzrejati ali križati , če bi tak pes bil nevaren ko bi zrastel. Pittbuli so čudoviti psi s karakterjem in ob normalni vzgoji je to večni otročaj ki mu ni nikoli zadosti igre. Moja pittbulka je nevarna ravno toliko, da lahko koga ubije z jezikom, ker vsakega, ki ji nameni le malce pozornosti želi polizati in deliti lupčke :).Resno ljudje, ne soditi psov po pasmi, ker nevarnih pasem ni. Naj vas ne zavedejo takšne novice ki prihajajo večinoma iz amerike, anglije, kjer imaš zmešan folk ki še vedno načrtno vzgaja psa agresivnega in takšen pes močne pasme je logično lahko zelo nevaren. Spoznajte raje te pse, seveda od normalnega lastnika in se boste prepričali da so pr

  • 4krogci 20:39 19.februar 2014.

    ne verjamem tej zgodbi! Bi dal malo starše preverit! Ga imamo doma zraven malih otrok od prvega dne in niti enega problema - jim je bolj za vzmetnico ali pa igračo (se včasih kar čudim da kakšne živce ima da ...prikaži več zdrži to kar delajo z njim) otrok pa tudi če gre kam predaleč po stanovanju gre po njega in ga nazaj pripelje.V tej zgorni zgodbi so pa verjetno starči psa dražli da je to njegova nova igrača ker so se hotel otroka znebit na "lep" način in s tem okrivli psa!!

  • Mike99 20:56 19.februar 2014.

    Če bi pisalo, da je pittbul ali stafford to naredil, bi bilo že vsaj 10 komentarjev kako je to pošast in da smo lastniki le teh psihoti, dilerji itd. Ko pa en ovčar ali malamut naredi pi*darijo, ste pa lepo ...prikaži več tiho. Hinavski in pristranski folk.Vsak ki ima vsaj malo pojma o psih ve, da nevarnih pasem ni, ampak je nevaren le lastnik psa in vse je odvisno od vzgoje. Najbolj podivjani in meni ubogi so pa itak psi, ki so priklenjeni na verigo, nažalost večinoma nemški ovčarji. Stara kmečka logika še vedno žal. Aljaški malamut je pa zelo prijazen in super kuža, tako kot so psi tipa bull, če jih imaš ti rad in jih vzgajaš z ljubeznijo, ti to tudi vračajo.

  • Marko Slovenia 01:56 20.februar 2014.

    Prijazen bull vseeno lahko kako kretnjo prišleka narobe razume in jaz ne bi na nobeno pasmo, lahko še tolk mirno, stavil šnicla... pa sej piše, da so ga lih dobili al nekaj podobnega... mogoče pač niso vedl kaki je pes, ...prikaži več v nasprotnem primeru je sick scena.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.