Svet
50 ogledov

"Pes je pojedel otrokovo glavo"

Aljaški malamut Shutterstock
Tragedija. Novorojenko, staro le šest dni, pokončal domači pes.

Dogodek je pretresel prebivalce Pontyberma, mesta v Walesu. Truplo šest dni stare Elize-Mae je zmaličeno našla njena mama Sharon John poleg aljaškega malamuta.

"Grozljivo je bilo. Nikoli nisem slišala česa takega. Sharon je bila v šoku, samo kričala je. Ponavljala je: 'Pes je pojedel glavo dojenčice. Umrla je,'" je včerajšnje jutro za Daily Mail opisala ena od sosed družine.

Družina je sicer imela dva psa; malamuta je oče deklice pripeljal domov pred nekaj meseci, saj mu je bilo rečeno, da ga namerava lastnik uspavati. 

Komentarjev 9
  • kokica87 15:33 20.februar 2014.

    Škoda Žurnal da objavljate takšne bedarije. Prej se pozanimajte kaj je sploh res. Zaenkrat policja dogodek še preiskuje in še ni nobenega dokaza, da je pes ubil dojenčka. In tudi ČE ga je, so tu krivi starši/lastniki. Kdo pa še ...prikaži več pušča 6 dni starega otroka samega s psom - pa naj bo to pitbull, malamut, mešanc ali čivava!!!

  • Marko Slovenia 01:56 20.februar 2014.

    Prijazen bull vseeno lahko kako kretnjo prišleka narobe razume in jaz ne bi na nobeno pasmo, lahko še tolk mirno, stavil šnicla... pa sej piše, da so ga lih dobili al nekaj podobnega... mogoče pač niso vedl kaki je pes, ...prikaži več v nasprotnem primeru je sick scena.

  • Mike99 00:24 20.februar 2014.

    pravi cukri in ne ocenjujte posamezne pasme po osamljenih incidentih.