Šport
27 ogledov

''Peter in Domen sposobna za vrh''

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • res.no 09:56 23.januar 2017.

    Peter je car! Tudi on je samo človek in se mu lahko kdaj kaj ponesreči, mu kdaj kaj ne gre. Nič hudega. navijači smo še vedno z njim.VI novinarji pa nehajte nanj izvajat psihološki pritisk, da takoj ko ...prikaži več dobro skoči, že začnete s temi prvimi mesti. To je dodatna obremenitev za športnika, ta vaš pritisk non stop po prvih mestih. Že v soboto, kakor hitro je dobro skočil, so že začeli novinarji, "a ste vedeli, da bi bili danes prvi, če bi bila posamična tekma"... nehajte - to je posreden pritisk na športnika, aha zdaj jutri od tebe to pričakujemo... Umirite se tudi vi novinarji - pohvalite športnika za dobre dosežke, dober rezultat, skoke... povejte,da navijamo zanj v vsakem primeru... in to je to! Nehajte non stop s temi pričakovanji po zmagah. Zmage bodo, če ne boste non stop viseli športnikom s pričakovanji za vratom.

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:44 23.januar 2017.

    ODLIČNO NAPISANO!!!Novinarji oz. pisuni ste ene navadne pijavke, ki človeku izsesate še zadnji atom moči. In nas posiljujete z eno in isto temo, vsak dan, cel teden..... Pustite fanta, da se sestavi in nas, da preberemo še kaj ...prikaži več drugega. Dovolj je teh variacija na isto temo.No, zdaj pa me spet blokirajte za 24 ur.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.