Avto /avto/na-strom
6831 ogledov

Petrol: Velike spremembe pri polnjenju vozil z energenti

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 09:50 29.januar 2021.

    Lepi načrti! Me pa zelo zanima, kako se da to realizirat. Ko se začne debata o energetski politiki, smo vsi proti jedrski elektrarni, hldroelektrarnam, vetrnicam , na ne omenim plinske, ki Slovencem še vedno požene kri v možgane! Skratka, mi ...prikaži veči smo proti vsemu, ampak elektriko ba bi !

  • jakec1575 12:49 29.januar 2021.

    strategija je samo ena. marže gor, čeprav so rafinerije polne. hebanje naroda v mozak. 3 mesece so počakali in sedaj kuhanje žive žabe. tako kot sem napovedal. janševci, masturbirajte vi še na Janšo, ki nas bo vse na suho nategnil. ...prikaži več Če imaš 2 velika igralca pač ne moreš furat konkurence. to je jasno vsakomur, samo janšistom ne. oni verujejo v mesijo.

    • oneh 13:12 29.januar 2021.

      Namesto da pišeš neumnosti in delaš bedaka iz sebe se malce informiraj. Sedaj je bencin ko je trg prost po 1,073 €/l, ko pa ste masturbirali na Šarca pa je bil 1,34 € in to državno reguliran.

  • sam1 09:06 29.januar 2021.

    Na koncu bodo s to elektrifikacijo dosegli le,da se bo sesuval sistem in bomo doživljali vsakodnevne redukcije kot v mračnih časih......

    • oneh 09:25 29.januar 2021.

      Malce optimizma in zdrave pameti ne bi škodilo. Trgovci elektrike živijo od marž pri njeni prodaji. Če bodo redukcije elektrike ne bodo prodajali in bodo zato propadli. Bo pač treba kakšne zelene in "zelene" prepričati, da je treba nekaj žrtvovati, ...prikaži več če želimo drugo imeti. V Šoštanju so z zavrnitvijo sosežiga smeti živ dokaz tega. Če bo manjko elektrike ne bodo krivi lastniki TČ in EV ampak šoštanski svetniki.

    • rd2dmk2 10:03 29.januar 2021.

      vas skrbijo električni avti ? mene nič. skrbijo me pa likalniki, tv, pc-ji, klime, tv-ji, kafe avtomati, sušilci itd.. vse naj bi bilo bolj učinkovito , ampal mal poglejte njihovo porabo. radio pred desetimi leti je porabil 10 warov, dons ...prikaži več pa karaoke zvočnik100w. peglezen gre to 3,6 kw. pa saj je hujš kot peč za centralno. in kje bomo za to dobl štrom ?najbolje da v vsako bajto montiramo en kolo za hrčke da boste cel dan gonili generator za vaše porabnike.

  • Avatar Michel Franco HD
    Michel Franco HD 21:30 29.januar 2021.

    Enkrat je eden komentator lepo povedal, da vozila na nafto vedno bodo. Verjetno pa ni predvidel,da mogoče pa ne bo možno več kupiti goriva za te naftaše:dizel,bencin,.... Kaj bomo pa pol??

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.