Zdravje
1596 ogledov

Pfizerjeva objava glede zdravila zoper covid-19

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 16:13 05.november 2021.

    No in ravno zato naša hlapčevska vlada prepoveduje Ivermectin - ena redkih v EU, ki zelo dosledno (no, saj predsedujejo, mi pa zato zbolevamo) služi globalističnim interesom velikih farmacevtov. Za tako genocidno politiko so se te prodane duše dogovorile že ...prikaži več davno, pri t.i. cepivih. Zato pa EMA tako zavzeto skriva papirje.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 15:53 05.november 2021.

    Verjetno bo šlo za nekaj kot je Ivermektin, le, da bo 10- 20 x dražje... V revnejših državah kot je Indija ali Brazilija, je celo brezplačen, pa vseeno deluje.;)

  • bobubob 11:25 08.november 2021.

    Zato pa Merck ni bil voljan delati kovid raziskav za njihovo patentirano bivše zdravilo - Ivermectin. Bodo tako zaslužili neprimerno več. EU hlapci pa smo medtem mirno čakali (in umirali) - tako zaradi kovida kot zaradi njihovega t.i. cepiva... Nekateri ...prikaži veči pa niso hlapčevsko čakali, ampak zdravili, ne glede na WHO. Ampak o tem se ne sme govoriti. Bo za to kmalu kazen zapora, da kandidatov za t.i.cepljenje ne zmanjka.

  • Avatar MS
    MS 17:33 05.november 2021.

    Novo zdravilo Molnupiravir je končno pravo humano zdravilo ne pa Ivermectin zdravilo za konje! Super, čeprav je kot pravijo na jugu "vedno je bolje sprečiti nego lečiti" Cepljenje je še vedno primarna in boljša rešitev, zdravila le sekundarno gasijo požar!

    • Ender3 00:21 06.november 2021.

      MS zopet širiš ničkolikokrat napisane nebuloze. Mutageni molnupiravir bo po tvojem prva humana medikamentozna terapija odobrena preko EUA, s strani FDA. Si mogoče prebral v BJM, kako je to potekalo pri registraciji cepiva.

    • Avatar MS
      MS 00:37 06.november 2021.

      1) Protivirusno zdravilo Lagevrio (molnupiravir) je varno in učinkovito pri zmanjševanju tveganja hospitalizacije in smrti pri ljudeh z blago do zmerno boleznijo COVID-19, pri katerih obstaja povečano tveganje za razvoj hude bolezni, je danes sporočila Regulativna agencija za zdravila in ...prikaži več zdravstvene izdelke (MHRA).

    • Avatar MS
      MS 00:38 06.november 2021.

      To sledi strogemu pregledu njegove varnosti, kakovosti in učinkovitosti, ki sta ga opravila zakonodajalec Združenega kraljestva in vladno neodvisno strokovno znanstveno svetovalno telo, Komisija za zdravila za uporabo v humani medicini, s čimer je postalo prvo peroralno protivirusno zdravilo za ...prikaži več zdravljenje COVID-19, ki je bilo odobreno. ==> https://www.gov.uk/government/news/first-oral-antiviral-for-covid-19-lagevrio-molnupiravir-approved-by-mhra

  • h4ck3r 16:56 05.november 2021.

    Super prišlo je zdravilo v obliki tablet in kaj bomo našli sedaj? Aja saj sta že Bob in Iluckyss napisala...sedaj bo pa cena problem. :-) Kaj pa če bo npr. nam dosegljivo nam zastonj? No malo "brainstorminga", da najdemo naslednji problem?

    • marko345 17:10 05.november 2021.

      Ja se z vami strinjam skeptiki in brezvezniki bodo vedno našli problem ampak problem so oni sami. Enkrat bo zdravilo, ker je cepljenje predrago, predolgo traja, transport, skladiščenje,rok uporabe itd . Vse to odpade z zdravilom, ki srćno upam, da ...prikaži več pride kmalu, v dobro ćloveštva.

    • h4ck3r 17:49 05.november 2021.

      Se strinjam, če bo enako učinkovito je s praktičnega vidika veliko boljše in predvsem manj polemično.

    • Ender3 17:51 05.november 2021.

      Aktivisti, se kdo od vas vpraša, zakaj vse "učinkovito" v zvezi z kovidom, precenjeno, izhaja iz ZDA ?? So morda tako znanstveno superiorni ali tako lakomni, ker jim $ omogoča 28biljonov zunanjega trgovinskega in ga ni mogoče zmanjšati. Btw samo ...prikaži več Pfizer naćrtuje 37 miljard prihodkov samo od cepiv, ki so ga ponudili premožnim, ne pa tudi revnim zemljanom in to z EUA in FDA. Kakšno pa je bilo ozadje tega pa preberite na BJM v ZDA trenutno še, molčijo ne pa, tudi zanikajo.

    • h4ck3r 21:01 05.november 2021.

      Ok pa dajmo rečt da se jim gre samo za zaslužke. Torej izumijo nekaj novega, samo da bi pobrali denar in dajo ven bolj premožnim državam, da bi s tem tudi služili. 1,2,3,...xx odmerkov za vsakega po xx€/$. Torej če ...prikaži več želijo še nekaj časa to tudi tržiti mora biti to cepivo brez dolgoročnih stranskih učinkov in nesmrtonosno, ker drugače se nobeden več ne bo želel ali se ne bo mogel cepit in oni želijo da se to še naprej prodaja. 1/2

    • h4ck3r 21:02 05.november 2021.

      2/2 Torej zakaj se nekateri ne cepijo...zaradi bojazni pred st. učinki ali ker nočejo podpirat kapitala? Kaj tretjega? ker sam ne sledim več poplavi teh različnih razlogov.

    • Ender3 00:42 06.november 2021.

      h4ck3r, nekateri ljudje so bolj previdni, že najmanjši dvom jim povzroči skepso in neodločnost. Vseskozi je bilo več vprašanj kot odgovorov, in to se še stopnjuje s pojavom stranskih učinkov, kar dokazuje, da gre za prehitro narejena cepiva, ki se ...prikaži več neposredno preizkušajo na zdravi populaciji ob tem, da nosi cepljeni sam odgovornost s tem, da na to pristane.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.